- 29 Temmuz 2013
- 14
- 2
- 86
- Konu Sahibi pislikperisi
-
alıyorum kızını dedikten sonra bu hale gelmesi çoook değişik.bunu sormadın mı sevgiline
Tabi ki sordum kafama taktığım nokta da bu zaten..Orada beni üzmemek için yapmış güya sanki sonrasında hiç üzülmedim
Annemle anlaşamayacakları bir şey olmadı hep yanımızdalardı farklı bir konu geçmedi..Hatta annemler yanımızdan ayrıldıktan sonra çocuğa sordum sence durum nasıl diye anlaşacaklar bence dediBen düşündüm aslında çok hızlı gittiğini söyledim ben buna hazır değilim daha dedim ama o kadar ısrarcıydı ki o ve ailesi..Ee neticede kızsın evlilik düşüncesi bile ayaklarını yerden kesmeye yetiyor
Hepinize çok teşekkür ederim :) İlk kez yazıyorum buraya fikirleriniz,tecrübeleriniz değerli benim için..Kafamda çok soru işareti var ama gerçekten her şey nasip..Umarım güzel şeyler olur onları da paylaşırım sizinle
Hepinize çok teşekkür ederim :) İlk kez yazıyorum buraya fikirleriniz,tecrübeleriniz değerli benim için..Kafamda çok soru işareti var ama gerçekten her şey nasip..Umarım güzel şeyler olur onları da paylaşırım sizinle
Cocugun annesini hemen tanismak istemiste sizin anneniz nasil kabul etti ? Demedi mi kizim daha 1-2 haftalik iliskide ne tanistirion beni diye ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?