Yardım edinnn!! Sevgilimin annesi :(

pislikperisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
14
2
86
Arkadaşlar benim sevdiğim bir çocuk var ve onun da beni sevdiğinden eminim..Olayı anlatacak olursam aslında evlilik gibi bir düşüncem yoktu..Çevremdekilerin isteğiyle bu çocukla görüşmeye başladım..Her şey o kadar hızlı ilerledi ki..Kendimi 1 hafta sonra kız kardeşiyle tanışıyorken buldum..Ailesi benim fotoğraflarımı falan görüp çok beğenmişler..Neyse kız kardeşiyle de çok iyi anlaştık..O akşam annesi annemle tanışmak istediğini söylemiş ben bu hıza alışmaya çalışırken neyse o gün geldi çattı..Anneler tanıştı çocuğun ailesi biraz soğuktu 1 saat falan oturduk ama kalkarken çok şaşırtıcı bir şey oldu.Annesi geldi bana sarıldı ve anneme de "Alıyorum kızını " dedi ben böyle mutlu mesut tabi..Neyse çocukla bizi başbaşa bıraktılar o da ilk gördüğü anda evleneceği kızın ben olduğunu anladığını söz kesmek istediğini söyledi..Sonra ayrıldık o evine gitti..Biraz zaman verdim ailesiyle konussun diye..Ertesi gün buluşmak istediğini söyledi,buluştuk..karşımda ağladı beni hiç üzmek istemediğinden bahsetti ama annesi annemle anlaşamayacağını düşünüyormuş ve biz bu yüzden ayrıldık..DELİRCEM !!! Neyse ben olgunlukla karşıladım ısrar etmedim aradan 2 ay geçti konuşmadık ama Whatsappta falan durum güncellemeleriyle profil fotolarıyla birbirimize mesajlar vermekle geçti bu 2 ay..Neyse bugün bana mesaj attı görüşelim diye buluştuk..Beni hala çok sevdiğini ama ailesiyle benim aramda kaldığını söyledi,sevdiğim birini bulmuşken kaybetmek istemiyorum dedi...Ne yapmalıyımm?? İnsanlar neden bu kadar bencil? İnsan kendi çocuğunun mutluluğunu istemez mi anneler mi evlenecek Allah aşkına yardım edin (

alıyorum kızını dedikten sonra bu hale gelmesi çoook değişik.bunu sormadın mı sevgiline

diyecek bisey bulamadim..kiz icime sinmedi anlasamam deseydi hadi bi nebze anlardik da annen ne alaka..dugune kadar gorusur sonra da mecbur kalmadikca gorusmek zorunda degil yani..ama sevgiliniz boyle demeye devam ederse de birakin bosverin yol yakinken..hayirlisi

Çoook saçma bir kere. Madem annenle anlaşamayacağını düşündü gider ayak niye alıyorum kızını diyor.. Ayrıca çok hızlı olmuş gerçekten ' Çocukla ' ilişkiniz..

Tabi ki sordum kafama taktığım nokta da bu zaten..Orada beni üzmemek için yapmış güya sanki sonrasında hiç üzülmedim

ne saçma şey üzmemek için yapmış mışş..ne olursa olsun canım sevgilin seni seviyorsa asla vazgeçmez..eğer sevgilin annesinin ağzına bakıyorsa boşver bırak gitsin ilerde daha çok üzülmekten iyidir.

Annenlen acaba anlasamadiklari bir konu yada birseymi olduki böyle birsey demis..sordunuzmu annenize?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anasi da oglu da ayri dengesiz...

Ayrica hizli gelisir tamam da 1haftada ailelerin tanismasi da neyin nesi?!
Siz dusunemiyorsaniz anneler dusunmus olmaliydi bunu. Konu gerceklikten fazla kopuk maalesef.

Pek inandirici gelmedi ne ara emin oldunz ki sevildgnzden peki diger sizin dedgnzi dusunelim o hic olmaz ailesi cok onemli smdi iatemiyosa ilerde neler yapar sevglinde belliki annesinin sozune giden biri oyuzden baslamadan bitsn bence

Annemle anlaşamayacakları bir şey olmadı hep yanımızdalardı farklı bir konu geçmedi..Hatta annemler yanımızdan ayrıldıktan sonra çocuğa sordum sence durum nasıl diye anlaşacaklar bence dedi Ben düşündüm aslında çok hızlı gittiğini söyledim ben buna hazır değilim daha dedim ama o kadar ısrarcıydı ki o ve ailesi..Ee neticede kızsın evlilik düşüncesi bile ayaklarını yerden kesmeye yetiyor

anneside oğluda ayrı bi çeşit ailelerin anlaşması önemli tamam ama anlaşamazlarsada sizin ayrılma nedeniniz bu olması saçma.o kadar seviyorsa bırakmayacak.annesine diyememiş mi ben ayrılmam diye.bu işte başka bi iş var gibi geliyor dur bakalım kokusu çıkar

Hızlı başlayan çabuk biter...
Fazla acele etmişsiniz, daha siz bile birbirinizi tanımadan aileleri tanıştırmanız pek doğru olmamış gibi geldi bana.

Anasına bak kızını al derler ya erkek tarafları, kız tarafları içinde anasına babasına bak oğlunu ona göre al derim.. Kv aday adayın baştan çıkarmış çıngarı, oğluda dirayetli değil.. Evlenirseniz başlarda sorunlar çıkabilir ama tabi olay sende biter gibi.. Ama sana benden abla tavsiyesi, eğer olaki evlilik yoluna girerseniz aileni asla ezdirme, ama herşey nasip işi canım..

Kadin cidden anormalmis. Acaba cocuk ayrilmak icin bunu uydurdu sonra pisman mi oldu? Kadin madem anlasamayacagini dusunmus o zaman niye aliyorum kizini demis ki? Bastan sona sacmalik. Senin yerinde olsam uzak dururdum kesinlikle.

Cocugun annesini hemen tanismak istemiste sizin anneniz nasil kabul etti ? Demedi mi kizim daha 1-2 haftalik iliskide ne tanistirion beni diye ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepinize çok teşekkür ederim :) İlk kez yazıyorum buraya fikirleriniz,tecrübeleriniz değerli benim için..Kafamda çok soru işareti var ama gerçekten her şey nasip..Umarım güzel şeyler olur onları da paylaşırım sizinle

Noldu simdi anlamadim duzeldi mi hersey.

Arkadasim senin gelecegin senin hayatin düsün tasin en dogru karari verirsin insaAllah hakinda hayirlisi olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım olaki evlilik olayına girmek için bişeyler olursa lütfen sözde annelerinizin anlaşamayacağına karar veren kv aday adayına çok istekli gibi durma, oğlu bilsin görsün yeter.. Ama kırgınlığını yeri ve zamanı gelince lütfen belli et, sonradan bi terslik olursa bak bak ben demiştim dedirtme ona, onun hassas noktalarını bul ve o sana yanaşmaya çalışsın..

Cocugun annesini hemen tanismak istemiste sizin anneniz nasil kabul etti ? Demedi mi kizim daha 1-2 haftalik iliskide ne tanistirion beni diye ?

Evet dedi ama ben daha önce böyle bir şey yaşamadığım için çok tecrübesizdim.Araya giren kişiler de ailem ve ben çok erken dedikçe "ooo sen böyle nazlanırsan evde kalırsın" falan diyip durdular.Ben de sorun ben de zannettim..Çocuk benden büyük olduğu için zaten hemen evlenmek istiyordu ama karşısına sevebileceği biri çıkmamış..Beni sevmiş o yüzden kaybetmek istememiş bunları söyledi..Ne düşünceğimi şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…