Yardım edinnn!! Sevgilimin annesi :(

Ben de bunu düşünüyorum ola ki ciddi bir şey olursa o kadına hiç ısınabileceğimi zannetmiyorum.

Ben de bunu düşünüyorum ola ki ciddi bir şey olursa o kadına hiç ısınabileceğimi zannetmiyorum.

Canım annen daha yeni tanıdığın bir adamın annesine 40 yıllık ahbap, kızı vermeye dünden razı gibi düşündürmek istememiştir, haklı olarak.. Çünkü bazı tiplere çok yakın davransan bu seferde kızı vermeye dünden razı var bunda bi iş derler.. Olayları akışına bırak.. 1 -2 haftada yada 1-2 ayda gerçekten sevip sevmediğini anlayamazsın.. Kendine zaman ver, hayırlısıysa olsun diye dua et, hayırlısını dilersen ne olursa olsun için rahat olur

Öyle yapıyorum çok teşekkür ederim :) Dedim ya 2 aydır görüşmüyorduk diye Kadir Gecesi o kadar çok dua ettim ki hayırlısıysa benim için annesini ikna etsin yanımda olsun diye..O sabah mesaj gelmesine çok şaşırdım..Hayırlısı artık tekrar teşekkürler

bir haftda da olacağı buydu, aileside biraz dengesizmiş,alacağım diyor sonra anlaşamazsın diyor oğluna, şahsen bana bir haftada bu kadar hızlı söz falan yapmak isteyenlerden şüphelenirdim ben, daha beni tanımıyor etmiyor

Biliyorum üzgünsündür ama bence iyi olmuş herseyde bir hayır vardır bak zaten oğlan anne kuzusuymuş bilmiyorum kaç yaşındasın ama bir haftada birini tanıman cok zor hele hele evleneceğin adam. İnsanlar yıllarca flört ettikleri adamlarla evleniyorlar evlenince şöyle değişti böyle değişti diyorlar anlaşamıyorlar evlilik çok başka birşey flörte benzemez. Sana tavsiyem bu kişi ya da başka birisi girerse hayatına birsüre görüşün birbirinizi tanımaya çalışın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…