Yardim etmek

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.620
2.537
133
İyi günler. Benim maaşım 4- 5 bin civarı. Esim de o kadar kazanıyor. Benim teyzemin maddi durumu iyi değil. Sanirim 1200 civari geliri var biikaç ay önce bir rahatsızlık geçirdi inme gibi. Şimdi biraz daha iyi. Ben 150 200 civarı para verecektim annem de dedi bir ev eşyası lazımmış onu alıp hediye etsen sevap olur diye dedi. Ben de eşime dedim İnternetten alayım diye. O da bana dedi niye biz uğraşıyoruz biz mi varız sadece. Kendi çocukları da var. Biz dış kapının dış mandaliyiz diye söyledi.. Yine alacaksan al karışmıyorum dedi..
Şimdi eşim öğretmen o da fakir öğrencilere bu miktar yardımda bulundu hiç bir zaman bsy demedim niye diyeyim yardımseverlik güzel bir davranış. Ama böyle konuşmasına çok kırıldım.
Çocukları var evet onlarda destek oluyordur başkasından banane ben şahsi olarak yardımda bulunacaktim.

Maddiyatta sizi zorlamazsa alın ihtiyaç olan eşyayı en azindan rahatsız olan teyzeniz birazcık da olsa mutlu olur ,eşiniz istediğini yapmış onun sevabı size yazılmıyor sizde maasinizla ufakta olsa ailenize yardım edin, Allah hayrinizi kabul etsin şimdiden.

Herşeyden önce kan bağınız olan bir insandan bahsediyoruz. Belki çocukları vicdansız ya da maddi durumları kötü ne olmuş ki 150-200 TL verilse
Bizim kediye köpeğe harcağımız parayı duysalar deli diyecekler demek ki.

Eşiniz çok yanlış. Kesinlikle yardımcı olun. İnsani olarak çok güzel bir şey ihtiyacı olana destek olmak

olabilir o esinizin fikri,
her zaman her konuda ayni fikirde olunamaz,
butcenizi sarsmayacak bir yardim planliyorsaniz bu sefer esinizin istemedigi sekilde oluversin, bir sey olmaz.

Eşinizde vicdansizmisSiz elinizden geleni yapın.Iyilik güzellik getirir ic huzur getirir.Verecegimiz bizi fakirlestirmez bizde kalsa zenginleştirmez ama o kadına faydası olacak de

Cevap verdim ben senin yaptığın yardımlara karışmıyorken sen niye öyle diyorsun bana dedim. Yok yanlış anladın vs dedi.

siz dis kapinin mandali degilsiniz yabanci degil teyzeniz anne yarisi bence lafi bile olmamali. Benim teyzemin ihtiyaci olsa cebimde ne varsa cikarir veririm

Şimdi ben hep daha kötü varsa ona yardım etme taraftarıyım. Yani çok kişi var hiç kimsesi olmayan ve aç açıkta. Sanırım eşinizde benim gibi düşünenlerden.
Yinede gönlünüzden geçmiş birkere yapın. O para sizi ne umdurur ne oldurur sonuçta .

Benim böyle bir niyetim olsa 200 lira için eşime söyleme gereği bile duymazdim. O da karismazdi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…