- 19 Mart 2016
- 1.620
- 2.537
- 133
İyi günler. Benim maaşım 4- 5 bin civarı. Esim de o kadar kazanıyor. Benim teyzemin maddi durumu iyi değil. Sanirim 1200 civari geliri var biikaç ay önce bir rahatsızlık geçirdi inme gibi. Şimdi biraz daha iyi. Ben 150 200 civarı para verecektim annem de dedi bir ev eşyası lazımmış onu alıp hediye etsen sevap olur diye dedi. Ben de eşime dedim İnternetten alayım diye. O da bana dedi niye biz uğraşıyoruz biz mi varız sadece. Kendi çocukları da var. Biz dış kapının dış mandaliyiz diye söyledi.. Yine alacaksan al karışmıyorum dedi..
Şimdi eşim öğretmen o da fakir öğrencilere bu miktar yardımda bulundu hiç bir zaman bsy demedim niye diyeyim yardımseverlik güzel bir davranış. Ama böyle konuşmasına çok kırıldım.
Çocukları var evet onlarda destek oluyordur başkasından banane ben şahsi olarak yardımda bulunacaktim.
Şimdi eşim öğretmen o da fakir öğrencilere bu miktar yardımda bulundu hiç bir zaman bsy demedim niye diyeyim yardımseverlik güzel bir davranış. Ama böyle konuşmasına çok kırıldım.
Çocukları var evet onlarda destek oluyordur başkasından banane ben şahsi olarak yardımda bulunacaktim.