yardim hangis daha mantikli?

Oyle soylersem dahada mutlu oluyorlar oglumz baskin dedigini yaptiriyor. Esine karsi bizi seciyor diye. Boyle bir yaristalar. Bna hep oglum ailesini atarda seni tutarmi falan gibi seyler soyluyorlar

Oyle soylersem dahada mutlu oluyorlar oglumz baskin dedigini yaptiriyor. Esine karsi bizi seciyor diye. Boyle bir yaristalar. Bna hep oglum ailesini atarda seni tutarmi falan gibi seyler soyluyorlar

olsun onlar hep öyle düşünecekler sonuçta sen istemediğini belli et yani bütün kv aynı nasılsa belki oğlu evde yokken sana gelmekten çekinir tabi insansa

ama nasil yaaa neden hep esin kedini hakli goruyoki yada esin ailesine cokmu bagli sami inat yapiyo senin hic bu sekilde soz hakkin yokmu

ama nasil yaaa neden hep esin kedini hakli goruyoki yada esin ailesine cokmu bagli sami inat yapiyo senin hic bu sekilde soz hakkin yokmu

Cok duskun cnm ya laf soyletmz bna soz hakki vermez bir tutturmus burasi benmde evim istedigimi cagiramayackmiyim diye bunu diyip cagiriyor dun 2de cagirdu gece. Bugunde diyoki aksama balik aliyimda yap ailemi cagiralim yok desem kavga cikartiyor aglatana kadar ugrasir birde hep basima kalkar bn ailemi davet edelm dedmde kabul etmedn diye hergun bi gun yapmasan yaptiklarinin hepsi silinir

diyecek bişey bulamıyorum valla ne desem çaresi yok gibi tek yapacağın şey eşinin burnunun sürtmesi gibi geliyor bana

Taşınırsan öğle belki akşam yemeğine bile sürekli eşin size çağırabilir. Çocuğu bırakırlar. İşte yorulan, uykusu gelen,karnı acıkan sen de biter.

Bence iyi düşün taşınman seni daha zorlayabilir. Zaten eşin o eve taşınmanıza birşey demiyorsa bunları da düşünüyordur.

Ne yapsan huzursuzluk, çok zor Allah yardım etsin sana.

Haklisinz ama bu evdende biktim

Nasil surtebilirim ki

böylelerine böylesi yarar çünkü iyilikten anlamaz insanlar adam gibi konuşursun tepene binerler hep karşı taraf haklıdır benim eltimde böyle kaynım ana kuzusu kız bıktı artık çok kötü bişey ya evlenmişsin biraz oturaklı olman lazım ailenlede hergün hergün görüşmek olurmu hergün görüşeceğin kişi eşin çocuğun yani ama yok ne varsa artık bu ana babalarda bazı kadınlarda böyledir anasının evinden çıkmaz bişe yapmaz sinir olurum böyle tiplere

Cnm surat yapiyorum odaya kapanip cikamam bagirir sunu getir bunu getir getirmesep yaptirana kadar bagirir dahada cikip vermezsem kufur eder surat yapsam resmen eziyet ediyor

Canım eşin bu zihniyette oldukça nerede olsan kaçışın yok.

Ama bu eve taşınman şimdiki durumundan daha kötü olursa bu sefer kendi kendini yersin. O yüzden iyi düşün.

Bnde oyle düşünüyorum. Sonucta 3 yildir oturuyorum burda belki ev sahibi cikin artik der diye bekliyorum cocugu evlenince cocugunu oturtacakms.orda yeni bastan bir kontrat

Cnm surat yapiyorum odaya kapanip cikamam bagirir sunu getir bunu getir getirmesep yaptirana kadar bagirir dahada cikip vermezsem kufur eder surat yapsam resmen eziyet ediyor

cnm her istediğini yap ama konuşma yani zaten adamın hiç bi istediğini yapma demiyorum öylede olmaz daha kötü olurda ne istiyosa koy önüne çekil kenara artık başka odayamı gidersin yanında oturup konuşmazmısın ben öyle yapıyodum yanındayken o pcde ben tvde hiç takmıyodum yani

Ailesini cagirinca ne yapayim ister istemez konusmak zorunda kaliyorum

konuş yani ama evde huzursuz olduğunu bilsin onlar gidince yine sessiz ol soru sorduğunda kısa ve onu umursamaz cevaplar ver o zaman bişey diyemez heralde sinir olur durur kırıldığını belli et yani üzüldüğünü anlatmalısın bi şekilde

Ama bu eve taşınman şimdiki durumundan daha kötü olursa bu sefer kendi kendini yersin. O yüzden iyi düşün.

Evet birde daha kotu olmasi var

Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık gibi olmuş bu biraz.
İki türlüde huzura kavuşamayacaksın anlaşılan. Ve oraya taşındığın zamanda zırt pırt sana gelmeyeceklerinin garantisi yok gibi konuşuyorsun.
Yani hem aynı sıkıntıları yaşayıp hemde üstüne çocuk bakmak zorunda kalabilirsin.
Bence bu ihtimaller dahilinde evini değiştirme.

Bunlar senin ihtimallerin dahilinde olan seçenkler. Ama bana kalırsa biraz dişini göster. Sen kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değilsin. Karşındakiler seni yok sayıyor gibiler.

Gelin hizmetci konusma hakki yok biz ne dersek yapmak zorunda anlayisi var bu ailede

UOTE=osqhe;34313858]konuş yani ama evde huzursuz olduğunu bilsin onlar gidince yine sessiz ol soru sorduğunda kısa ve onu umursamaz cevaplar ver o zaman bişey diyemez heralde sinir olur durur kırıldığını belli et yani üzüldüğünü anlatmalısın bi şekilde[/QUOTE]

Deneyeceğim bakalim neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…