sürekli üstelemelisin mesela trip at hiç konuşma öyle olduğunda önüne geleni söyle demiyorum en sonunda anlayacaktır bence alttan alırsan sürekli dediğini yaptırır alttan alma madem seni zorluyor davet et diye davet et sonra geldiklerinde kocanın çağırdığını arayıp gelmelerini istediğini söyle ama gülerel söyle yani
Oyle soylersem dahada mutlu oluyorlar oglumz baskin dedigini yaptiriyor. Esine karsi bizi seciyor diye. Boyle bir yaristalar. Bna hep oglum ailesini atarda seni tutarmi falan gibi seyler soyluyorlar
ama nasil yaaa neden hep esin kedini hakli goruyoki yada esin ailesine cokmu bagli sami inat yapiyo senin hic bu sekilde soz hakkin yokmu
Cok duskun cnm ya laf soyletmz bna soz hakki vermez bir tutturmus burasi benmde evim istedigimi cagiramayackmiyim diye bunu diyip cagiriyor dun 2de cagirdu gece. Bugunde diyoki aksama balik aliyimda yap ailemi cagiralim yok desem kavga cikartiyor aglatana kadar ugrasir birde hep basima kalkar bn ailemi davet edelm dedmde kabul etmedn diye hergun bi gun yapmasan yaptiklarinin hepsi silinir
diyecek bişey bulamıyorum valla ne desem çaresi yok gibi tek yapacağın şey eşinin burnunun sürtmesi gibi geliyor bana
Taşınırsan öğle belki akşam yemeğine bile sürekli eşin size çağırabilir. Çocuğu bırakırlar. İşte yorulan, uykusu gelen,karnı acıkan sen de biter.
Bence iyi düşün taşınman seni daha zorlayabilir. Zaten eşin o eve taşınmanıza birşey demiyorsa bunları da düşünüyordur.
Ne yapsan huzursuzluk, çok zor Allah yardım etsin sana.
Nasil surtebilirim ki
Haklisinz ama bu evdende biktim
Nasil surtebilirim ki
o kavga çıkardığında uzun süre konuşmamak ve her seferinde böyle yapmak gönlünü alana kdr beklemek gibi yada çocuk her geldiğinde eşine laf sokman gibi ne kdr sessiz kalırsan o kdr tepene binerler bunu bilmeyen yok
o kavga çıkardığında uzun süre konuşmamak ve her seferinde böyle yapmak gönlünü alana kdr beklemek gibi yada çocuk her geldiğinde eşine laf sokman gibi ne kdr sessiz kalırsan o kdr tepene binerler bunu bilmeyen yok
Canım eşin bu zihniyette oldukça nerede olsan kaçışın yok.
Ama bu eve taşınman şimdiki durumundan daha kötü olursa bu sefer kendi kendini yersin. O yüzden iyi düşün.
Cnm surat yapiyorum odaya kapanip cikamam bagirir sunu getir bunu getir getirmesep yaptirana kadar bagirir dahada cikip vermezsem kufur eder surat yapsam resmen eziyet ediyor
cnm her istediğini yap ama konuşma yani zaten adamın hiç bi istediğini yapma demiyorum öylede olmaz daha kötü olurda ne istiyosa koy önüne çekil kenara artık başka odayamı gidersin yanında oturup konuşmazmısın ben öyle yapıyodum yanındayken o pcde ben tvde hiç takmıyodum yani
Ama bu eve taşınman şimdiki durumundan daha kötü olursa bu sefer kendi kendini yersin. O yüzden iyi düşün.
Gelin hizmetci konusma hakki yok biz ne dersek yapmak zorunda anlayisi var bu ailedeAşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık gibi olmuş bu biraz.
İki türlüde huzura kavuşamayacaksın anlaşılan. Ve oraya taşındığın zamanda zırt pırt sana gelmeyeceklerinin garantisi yok gibi konuşuyorsun.
Yani hem aynı sıkıntıları yaşayıp hemde üstüne çocuk bakmak zorunda kalabilirsin.
Bence bu ihtimaller dahilinde evini değiştirme.
Bunlar senin ihtimallerin dahilinde olan seçenkler. Ama bana kalırsa biraz dişini göster. Sen kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değilsin. Karşındakiler seni yok sayıyor gibiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?