yardim hangis daha mantikli?

Cok sacma kim kime cocugunu birakabilur ki devamli ben olsam isim var bakamam derim alirim oglumu gezerim biraz net olmak lazim hoslanmadigimiz seyleri direk soylemeliyiz

Nasil...?...?....?

Eşin arkanda olsa bu çok basit aslında. Ama senin eşin ailesinden kopamamış hala ne yazıkki.

Nasıl mı, çocuğu sana mı getirdiler benim işim var bugün x yere gidicem diceksin. Oda gelsin yanında mı dediler götüremem anne ben kendi çocuğumla zor ilgileniyorum diceksin. Israr mı ettiler kararlılığını koruyacaksın 'anne götüremem'' bitti. Bukadar götürmeyeceksin. Ama eşinde gelip sana neden götürmedin diye hesap sormayacak. Bu senin hayatın, ancak sen istersen irilerine yardımcı olabililrsin, kimse sana bunu dayatamaz.

Eşine daha cazip gelecek bi ev bul onu teklif et bence canım.. Uzaklaş azıcık bence

yorumların tümünü okuyamadan yorum yapım dedim sinirlendim çünkü. ne demek yaa eşin evde hak sahibi olmaması.. kusura bakmasın kimse 2 cocuk bakacam olsaydım ikinciyi yapardım de. tamam benimde görümcemin oğlu var canımı yesin ben kendim gidip her hafta sonu alıyorum kalsın bizde diye ama seninki adam kullanma resmen senin çocuğuna bakan kimse yok diye sen çalışama ama görümcen çalışssın diye sen çocuğa bak. Anlamadığım ne işi yapıyolar ki eşin k.validen kayınpederin dükkanda duruyo? k.validene ihtiyaç mı var orda. bak tatlım ne kadarlık evlisin bilmem ama bastan sen kendini saydırmazsan ömür boyu bole gider. Eşin hep seni basar alttan alma gerekirse görümcene söyle evimde huzursuzluk oluyo sen kayınvalidene bırakıyorsun belki ama cocuk bende .bu kadar sorumluluk almak istemem de. bnimde bi düzenim var belki biyere gidicem falan de.evdende taşın. bi süre bi ortam yap kendine sen çağır arkadaslarını akrabalarını gelcekleri zaman misafirim var de. öğlen geleceklerse ark cağırdı söz verdim ona gidicem de git. 10-15 bole devam et tamam yorucu ama sonra sonra onlarda cekilirler belkiii. tavrını koy. kavga cıkcak diyede korkma çıksın 3,-5 gün surat asar sana olsun 10 gün hiçbişe olmazzz. nasılsa erkek yanaşacak sana alttan almaya başlayacak olan o olacakkk..

Bence önceliginiz çocuk bakma işini halletmek olsun. Her seferinde bir bahane uydurun, dışarı çıkıyorum, temizlik yapıyorum, misafir gelecek vs. Olsun derse kayınvalideniz ben kendi çocuğuma yetemiyorum bakamam deyin ama istikrarlı olun, ikna olmayın ne derse desin. Eşiniz bu duruma karışmaz sanırım, siz bakıyorsunuz en nihayetinde iki çocuğa birden.
Ev konusunda da taşınırsanız, öğle yemegi, dinlenme vs bahanelerle evinizden çıkmayabilirler. Eşinizin istediği ev bu arada belki kiraya verilir, sizde başka alternatif bakarsınız.
Kolaylıklar dilerim.

Baska bir gun gidemez miydi diye esimi doldururlar esimde gidemezsn otur evde der

Baska bir gun gidemez miydi diye esimi doldururlar esimde gidemezsn otur evde der

Ben nereye gideceğime onlara göremi karar vericem dersin sende. Arkadaşıma söz verdim, bütün kızlar toplanıyoruz(misal) ben şimdi senin yeğenin için gitmeyeyim mi? Çocuğun annesi nereye gdiyor bilmiyorum ama o gitmeyiversin ozaman de sende.
Ama sen kendni çok ezdirmişsin yaaaa. Kime ne benim gideceğim yerden.

sende misilleme yap ozaman canim cagir anneni yada babani gelsin kalsinbir ay bakalim ozaman ne diycek rahatina duskun biriyse hemen burun kivirir zateen o zaman sende yapistirirsin suratina laflari peki kendisininkine bu kdar duskunde seninkilerle arasi nasil saygi sevgi hurmet el aciklik babindan

Baskasinin gelinini amlatiyolardi eltisinin cocuguna bakiyor diye amac bana tas vurmak Dedmki ben kimsenin cocuguna bakamam cocuk bakicisimiyim canm bakamiyorsa dogurmasaydi bana mi guvendi derdm dedm ama yok gurursuzlar ne dersem takmiyorlar. Esimde yigenm ne zaman isterse bi eve gelir diyo onlarda yuz bulup birakiyorlar

Benm ailem gelse evden kacar dukkanda is var der onlar gidene kadar gelmez saygisi yok

Cok sacma kim kime cocugunu birakabilur ki devamli ben olsam isim var bakamam derim alirim oglumu gezerim biraz net olmak lazim hoslanmadigimiz seyleri direk soylemeliyiz

Gezemiyorum iste esim gidemezsn diyor oyle birsey desem

Gitmeyeceksin hele bir git bak neler oluyor meshur sozudur bu

Kv yemek yapip bulasik yikiyor bir yere gittiklerinde dukkani bos birakmiyor. 3 yillik evliyim ama benm esimdede var onun demesi lazim yada ben dedgmde arkmda olmasi lazim ne zaman isterse gelir bnm yigenm diyor artik bn gideym siz oturun diyicem o asamaya geldm

Gitmeyeceksin hele bir git bak neler oluyor meshur sozudur bu

İşte iş kocanda bitiyor. Bikere kocanın sana saygısı yok, seni bi birey olarak görmüyor.
Kaç yaşındasın?
Ve oturup hiç kocanla konuşmayı denedin mi. Ona rahatsızlıklarını izah ettin mi?
Değer görmediğini düşündüğünü, ailesinde geline hizmetçi muamelesi yapıldığından ve bundan duyduğun rahatsızlıktan bahsettin mi? Ama kavga sırasında değil, sakin sakin, konuşma üslubuyla

vayyy ailene zerre saygisi yok kendi ailesini saydrmaya kucuck bir cocugun bile senden daha cok hakki oldugunu dem vurdurmaya calisiyo senin kocan kusura bakma ama bi kiyamet koparmanin vakti gelmis bence cokkk haksizliga ugruyosun saygi denen bisiy yok hala daha neyi unut ediyodun canim ki yaaa bagir cagir kavga et gerekiyosa git ailenin evine baska turlu olmaz gibime geliyo sinir oldum yahu

23 yasindayim evet izah ettim ama butun evliliklerin boyle oldugunu dusunuyor. Bunun disindaki evliliklerde kadinlar yanlis yapiyormus esini kaybederms annesi surekli kvsiyle kavgali kus tavirli olan kisolerin evliliginin yakinda bitecegini ima eder surekli onlar yakinda ayrilir bir erkek kaldiramaz bnu diyor esiminde aklina sokuyor

tabiki eşindede var en büyük sorun o zaten. görümcenle konuştun mu hiç kayınvaliden bakmıyosa cocuğa de görümcene versin kreşe anaokulunaa sen bakmak zorunda değilsin eşininde bu dayatmayı sana yapamaz.benimde eşim ailesine düşkün ama ben nabza göre şerbet veririm.biz aile apart. oturuyoruz eşimin amcaları var her katta k.validen başka mah. oturuyo. kaynına geldiğinde bile haberim olmuyo tesadüfen göryorum aa anne n ezaman geldiniz niye bana uğramadınız diyorum.ee siz gençsiniz napıcaz diyolar. haftasonu oldumuda e bi haftasonunuz var ondada kendinize ayırın dinlenin derler. tabii baştan oldu bu bende eğer eşimin lafıyla hareket etseydim olmazdı bole. Eşimde ister hep gelsnler hrgün yesinler içsinler ama yokkk ole yağmaa.. kusura bkmasın kimsee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…