Gelin hizmetci konusma hakki yok biz ne dersek yapmak zorunda anlayisi var bu ailede
O anlayışı bozmak senin elinde.
Nasil...?...?....?
Eşin arkanda olsa bu çok basit aslında. Ama senin eşin ailesinden kopamamış hala ne yazıkki.
Nasıl mı, çocuğu sana mı getirdiler benim işim var bugün x yere gidicem diceksin. Oda gelsin yanında mı dediler götüremem anne ben kendi çocuğumla zor ilgileniyorum diceksin. Israr mı ettiler kararlılığını koruyacaksın 'anne götüremem'' bitti. Bukadar götürmeyeceksin. Ama eşinde gelip sana neden götürmedin diye hesap sormayacak. Bu senin hayatın, ancak sen istersen irilerine yardımcı olabililrsin, kimse sana bunu dayatamaz.
Eşine daha cazip gelecek bi ev bul onu teklif et bence canım.. Uzaklaş azıcık bence
Baska bir gun gidemez miydi diye esimi doldururlar esimde gidemezsn otur evde der
Bence önceliginiz çocuk bakma işini halletmek olsun. Her seferinde bir bahane uydurun, dışarı çıkıyorum, temizlik yapıyorum, misafir gelecek vs. Olsun derse kayınvalideniz ben kendi çocuğuma yetemiyorum bakamam deyin ama istikrarlı olun, ikna olmayın ne derse desin. Eşiniz bu duruma karışmaz sanırım, siz bakıyorsunuz en nihayetinde iki çocuğa birden.
Ev konusunda da taşınırsanız, öğle yemegi, dinlenme vs bahanelerle evinizden çıkmayabilirler. Eşinizin istediği ev bu arada belki kiraya verilir, sizde başka alternatif bakarsınız.
Kolaylıklar dilerim.
sende misilleme yap ozaman canim cagir anneni yada babani gelsin kalsinbir ay bakalim ozaman ne diycek rahatina duskun biriyse hemen burun kivirir zateen o zaman sende yapistirirsin suratina laflari peki kendisininkine bu kdar duskunde seninkilerle arasi nasil saygi sevgi hurmet el aciklik babindan
Cok sacma kim kime cocugunu birakabilur ki devamli ben olsam isim var bakamam derim alirim oglumu gezerim biraz net olmak lazim hoslanmadigimiz seyleri direk soylemeliyiz
Ben nereye gideceğime onlara göremi karar vericem dersin sende. Arkadaşıma söz verdim, bütün kızlar toplanıyoruz(misal) ben şimdi senin yeğenin için gitmeyeyim mi? Çocuğun annesi nereye gdiyor bilmiyorum ama o gitmeyiversin ozaman de sende.
Ama sen kendni çok ezdirmişsin yaaaa. Kime ne benim gideceğim yerden.
yorumların tümünü okuyamadan yorum yapım dedim sinirlendim çünkü. ne demek yaa eşin evde hak sahibi olmaması.. kusura bakmasın kimse 2 cocuk bakacam olsaydım ikinciyi yapardım de. tamam benimde görümcemin oğlu var canımı yesin ben kendim gidip her hafta sonu alıyorum kalsın bizde diye ama seninki adam kullanma resmen senin çocuğuna bakan kimse yok diye sen çalışama ama görümcen çalışssın diye sen çocuğa bak. Anlamadığım ne işi yapıyolar ki eşin k.validen kayınpederin dükkanda duruyo? k.validene ihtiyaç mı var orda. bak tatlım ne kadarlık evlisin bilmem ama bastan sen kendini saydırmazsan ömür boyu bole gider. Eşin hep seni basar alttan alma gerekirse görümcene söyle evimde huzursuzluk oluyo sen kayınvalidene bırakıyorsun belki ama cocuk bende .bu kadar sorumluluk almak istemem de. bnimde bi düzenim var belki biyere gidicem falan de.evdende taşın. bi süre bi ortam yap kendine sen çağır arkadaslarını akrabalarını gelcekleri zaman misafirim var de. öğlen geleceklerse ark cağırdı söz verdim ona gidicem de git. 10-15 bole devam et tamam yorucu ama sonra sonra onlarda cekilirler belkiii. tavrını koy. kavga cıkcak diyede korkma çıksın 3,-5 gün surat asar sana olsun 10 gün hiçbişe olmazzz. nasılsa erkek yanaşacak sana alttan almaya başlayacak olan o olacakkk..
Gitmeyeceksin hele bir git bak neler oluyor meshur sozudur bu
İşte iş kocanda bitiyor. Bikere kocanın sana saygısı yok, seni bi birey olarak görmüyor.
Kaç yaşındasın?
Ve oturup hiç kocanla konuşmayı denedin mi. Ona rahatsızlıklarını izah ettin mi?
Değer görmediğini düşündüğünü, ailesinde geline hizmetçi muamelesi yapıldığından ve bundan duyduğun rahatsızlıktan bahsettin mi? Ama kavga sırasında değil, sakin sakin, konuşma üslubuyla
Kv yemek yapip bulasik yikiyor bir yere gittiklerinde dukkani bos birakmiyor. 3 yillik evliyim ama benm esimdede var onun demesi lazim yada ben dedgmde arkmda olmasi lazim ne zaman isterse gelir bnm yigenm diyor artik bn gideym siz oturun diyicem o asamaya geldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?