yardim hangis daha mantikli?

Hissetiğin şeylert neyse açık açık belirtmelisin.Surat asmıyorum diyorsun.Asmazsan,karşı tarafa rahatsızlığını hissettirmezsen böyle devam eder.Onlar gelidğinde rahatsızım deyip erkenden yatarsan,çocuğu bırakmak istediğinde müsait değilim dersen anlarlar.Biraz kendi elinde olan birşey.

Bn tavrimi koyamadm bide bizimkilerin yuzune soylesen gelme istemiyorum diye ertesi gun sen kim oluyon oglumun evi der bir kere yasadikesimin kuzenigilde vardi geldi kusmustum ona daha onceden guya esimin kuzeni icin gelmis bahane surat yaptim yuzune bakmadm zaten sinir oluyorum her misafirle bizde bari misafir geldiginde gelme basbasa oturacaklardir de gelenler bile sasip kaliyorlar neyse bu durmadi gitti ardan 2 dakka gecmedi kapi caldi bagirarak iceri giriyor sen kim oluyosn burasi benm oglumun evi oturup bnde yemek yiyecem bana da koy ama nasil bagriyor

Kadının kayınvalidesiyle kavgalı küs olmaması karşılıklı anlayışa dayalıdır de sende ona.
Of çok sinir bozucu bir durum yaşadığın, Allah korusun böyle bi durumda kalsam napardım bilmiyorum.
Kayınvaldenle çata çat kavga edesim geldi şuan.

Bak bizde zaman zaman kayınvalidemle çatışırız, eşim güya kendince ara bulmaya çalışır ama bulamaz daha çok ortalığı karıştırır :)
İkimizin tarafınıda tutmaz ama.
Ve bana hiçbi konuda baskı uygulamaz. Ama benim kayınvalidemde baskıcı bi tip değildir, gelinden öyle fazla beklentileri yoktur yani.
Örnek olsun diye anlatıyorum, dün akşam kayınvalidemde misafir vardı ablasıyla ablasının gelini. Bende evde tek başıma oturuyorum.Üst ktındayım.
Başka birinin eşi olsa derdi büyük ihtimal, tek başına oturcana insene aşağıya diye, benim eşim lafını bile yapmaz. Kayınvalidemde çağırmadı. Ben istesem inebilirim.
Pazar günü x restorana beni yemeğe götürsene dedim, annemide götürelim mi dedi. Senin annenide götürelim dedi hemen ben hiçbşey demeden. Bizde maddi olarak sıkışığız biraz onu hatırlattım ozaman anneni başka zaman götürürüz dedi. Benim için çokta mühim değil ama o haksızlık yapmak istemiyor.
Tamam gelsin annende dedim, ama başbaşa yemek istiyor olsaydım ''azcık başbaşa vakit geçirelim dönüşte annene bişeyler alırız'' derdim oda eminim ki sorun etmezdi.

Seninki sadece annesinin gönlü olsun istiyor.

Belirttigim zaman esimi dolduruyorlar onceden bi kere offf falan diyip surat etmistim ertesigun esim yigenini getirdi gec burasi senin evin kimse karisamaz istedigini yap dedi bnm yuzume bakmadan gitti hamileydim birde o zaman karnm burnumdaydi temzlik yapiodm gordude

Siz pek tavrinizi koyamiyosunuz bence bana kv asla burasi benim oglumun evi banada yemek koy diye bagiramaz nasil bi üslup o esimede soylerim ben çocuk degilim bana bu sekilde konusamaz diye sen eşine söylüyorsun oda ne var bunda deyince mücadele etmeyip kabulleniyosun sorun kesinlikle burda tavrinizi ne esinize nede kv koyamiyosunuz bi kere kavga çıkarıp cildirsaniz emin olun rahat olursunuz... istemediginiz hic biseyi yapmak zorunda degilsiniz gorumcenizin cocuguna bakmak istemiyosaniz kapidan iceri almayin isim var onunla ilgilenemem deyin asla fikrinizden donmeyin...kussunler kizsinlar bir olur iki olur kötü olun onlar icin ama kullandirmayin kendinizi....

Yok bizdn once annesi cirpiniyor esime ablani alda basbasa bir yere gidin oturup dertlesn onceden ne guzel sirt sirta verirdiniz hep beraberdnz diyor bnada demi kamelya gitsinler diyor biseyde diyemiyorum ne alaka ya ben neciyim niye basbasa gidiolar biz gitsek surat yapar ilk evlendigimzde basbasa cikar parkta oturuduk o zamanda hep karinla gidiosn bide ablanla basbasa cik derdi yne ayni basladi surekli diyor

Esimden dolayi koyamiyorum birazda pasif bir kisiligim var zaten ne desem anlamiyorlar islerine geldigi gibi davraniyorlar ailenin hergun gelmesini istemiyorum diye annemlere gittim esimde ailsine anlatmis sizi istemiyor diye yine geliyorlar yuzlerine soyleyncede duymams gibi davraniyorlar sanki dememisiz gibi

Senin kaynana tam yolmalık.

kusura bakmasın oğlumun evi diye bişey yokkk. siz artık bi yuva kurdunuz.sen eşin ve cocuğun.tabikiyedirisin içirirsin ama bunu bi sınırı vardır. ole oğlumun evi falandı filandı olmaz oyle bişey kirasını kendi mi veriyo. bi faydasımı var zaradan başkaa anca laff. bak kamelya kavga bi kere cıkar tama m kavga et demiyoruz ama bolede devam etmez. topla gerekirse tüm aileyi kayınpederini görümceni de. kusura bakmayın ama ben bu sekilde devam edemem de. eşimle huzursuz oluyoruz sonu kötüye gider de tehtit et....

yok artık ablası ne alaka yaaa eşi yokmu ablasının? alır eşini sende alırsın eşini 4lü çıkarsınız. ablasının bi sorunu olur özel bi durum olur tamam gider ama keyfi olarak sen varken ablasıyla başbaa yemeğe gitmekte ne yaaa çok absürt . anlamadım ben sizin aileyi...

Amac ablani karindan ustun tut karin araniza giremesn demek oluyor bu. O bile gelemesn yemege yani. Ablan onde gelsn senin icin demek bu. Ablasinin esi agzi var dili yok onuda sindirmisler. Ses cikaramaz ablasina

Amac ablani karindan ustun tut karin araniza giremesn demek oluyor bu. O bile gelemesn yemege yani. Ablan onde gelsn senin icin demek bu. Ablasinin esi agzi var dili yok onuda sindirmisler. Ses cikaramaz ablasina

sen nereye düşmüşsün bacım bolee..benim eşim tek erkek 2 kız karşi var. canıdır onlarr abileri tabı düşünür eder. aama kalkıpta benden üstün tutamaz kusura bakmasın. benimde 2 erkek 1 kız kardeim var ama eşim önceliğimdir herzaman. sonucta bi hayatı paylaşıyoruz dimi..

Aynen oyle cnm biz severek evlendik cok korkuyorlar sevgisine yenik dusup bizden uzaklasacak diye hep bnle yaris halindeler surekli bizi atip seni mi tutacak kimse ailesini atmaz gibi seyler soyluyorlar burasi bizim evimz diyolar

Oğlunun evi olduğu kadar benimde evim. Ben neciyim bu evde.

Haklisinz galiba ama bn birsey soylesem hepsi bir oluyor hergun bizdeler zaten ben bir soyluyorm 5 cwp geliyor hepsi birbirini gaza getiriyorlar

Akillarinca bana sen kimsin demek buda iste

Şöyle sağlam bi kavga çıkarsan nolur. Yok benim öyle yapasım geldide.

Hem eşine hem ailesine karşı.

Mesela örnekteki gibi burası benim oğlumun evi diye girdi, '' aaa yeter ama, oğlunun eviyse ben neciyim bu evde. yeter sustum sustum tepeme çıktınız. Ben bu evin kadınıyım. Bu evin hanımıyım. Yeter artık beni hizmetçi gibi gördüğünüz'' diyeceksin

O gidip oğlluna şikayet edecek oğlu sana gelecek sende artık dayanamadığını , sürekli dışlandığını, el muamelesi gördüğünü, bunu artık hazmedemediğini, sana saygısızlık yapıldığında artık alttan almayacağını söyleyeceksin gerekirse bağırış kavgalar... ama kendini savunacaksın.

Ama okadar sakin yazıyorsun ki, sen bu durumu kabullenmiş, böyle idare ediyor gibisin. Ben senin adına senden daha çok sinirlendim yani. Oyüzden sen sesini çıkarmazsın çünkü çözüm bulmak gibi bi gayen yok.

Sizi bile sinir etmeyi basardiysa birde beni dusunun artik

ay bende deli oldum bu neeee yok ablanla başbaşa git falan sanırım seni oğlunun karısı gibi değilde arkadaşı gibi görüyo heralde ben olsam ne yapar eder ortalığı birbirine katardım boşanmaksa boşanmak gerçekten eşine kızılcık sopası lazım bana değer vermicek ben onun yemeğini yapcam çocuğuna bakcam komşu gelince rahat konuşamıcam nede olsa yeğeninin evi kaynanayı hergün yemeğe davet edicem eeee hani benim hayatım eşim beni savunmayacak haklı olsamda hep biricik kardeşi biricik annesi olacak bence eşine düşündüğünün tam tersini göstermen lazım hani diyomuşya onların evliliği gitmez yürümez diye asıl böyle yürümez evlilik

bencede kamelyaya daha cinler gelememiş bi türlü :)

Haklisinz galiba ama bn birsey soylesem hepsi bir oluyor hergun bizdeler zaten ben bir soyluyorm 5 cwp geliyor hepsi birbirini gaza getiriyorlar

onlar 5 söylüyosa sende 10 söyle onlar 10 söylüyosa 20 ama eşine çıkışmanın vakti gelmişte geçiyo ne diyeceğimi bilemedim aslında sizi kavga ederken düşünüyorumda eşin şiddet uygular sen annenin evine gidersin aramaz sormaz gibime geldi ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…