- 25 Haziran 2016
- 7.500
- 13.338
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Hayır diyene kadar çok geriliyorum çok zorluyorlar çünkü.Bence iyi yapıyorsunuz duruşunuzu beğendim hayır diyebilmek de bir meziyet.
Evet derseniz de sizi kullacaklar ama etrafınız çok yüzsüz geldi bana hayır demeye devam edin.Hayır diyene kadar çok geriliyorum çok zorluyorlar çünkü.
Tavrim fazla israra dayanamayip değişecek diye korkuyorum.dun bı tanıdığım bana yardıma gelmezsen seninle bı daha konuşmam dedi.sok oldum ordan bakınca hizmetçiye falan mı benziyorum.zamaninda herkese çok yardım ettim onun sıkıntısını çekiyorum.herkesi alistirdim yapmayınca böyle tuhaf oluyo isteİnsanlara göre yaşamak zorunda değiliz bende kendi işimi kendim halletmeye severim,kendim ara bile versem gözüme batmaz ama toplulukta o beklenti, muhabbet ya da emrivaki ısrar gibi şeyler aşırı geriyor beni.
Siz yardıma çağırmıyorsunuz böyle rahatsınız,kırılacak gücenecek diye tavizde vermiyorsunuz kendinizden ne güzel işte. Ben tavrınızı çok beğendim.
Dunde ben kendime yaptim elimi derin kestim sardik ev isini bile zor yapiyorum de gec bu kadar israrcilarsaHayır diyene kadar çok geriliyorum çok zorluyorlar çünkü.
Valla biri bana böyle söylese bence de görüşmeyelim der kapatırdım.Tavrim fazla israra dayanamayip değişecek diye korkuyorum.dun bı tanıdığım bana yardıma gelmezsen seninle bı daha konuşmam dedi.sok oldum ordan bakınca hizmetçiye falan mı benziyorum.zamaninda herkese çok yardım ettim onun sıkıntısını çekiyorum.herkesi alistirdim yapmayınca böyle tuhaf oluyo iste
Birini seviyorum diye onun isteklerini yerine getireceğim demek olmuyo.cok önemli biseydir yardim ederim ama yapmazsan konuşmam diyen birine de yapmamSen işini yardımsız hallettiğin için çok becerikli olduğunu ve yapacağın yardımın sana koymayacağını düşünüyorlar. Olay bu… hizmetçi miyim falan kafasına giriyorsan zaten sen bu insanlara yardıma gidecek sevgiyi ve samimiyeti hiç hissetmemişsin demektir.
O sana nazlanmak istemiş olabilir aranızdaki ilişkiyi bilmediğim için yorum yapamam. Ha sen normal zamanda samimi misin ki böyle istekte bulunabiliyorlar onu anlamadım. Ya içindekini dışa vurmuyorsun ya da çevrendekilerde idrak yokBirini seviyorum diye onun isteklerini yerine getireceğim demek olmuyo.cok önemli biseydir yardim ederim ama yapmazsan konuşmam diyen birine de yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?