Yardım istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozboz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ozboz

Ziyaretçi
:çok üzgünüm:çamaşır makinesini çalıştırdım bugün ve boyasının akacağını tahmin etmediğim sarı bir t-shirt başka bir t-shirt boyamış bunun için ne yapmalıyım... çok fazla değil ama ara ara boyamış. :bbo: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:kosla ve başka bir şey denedim ama kaç saattir bekletiyorum henüz bi sonuç alamadım :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:.... YARDIM İSTİYORUM:çok üzgünüm:

Bak canım, önce boyalı sonrada boya döken t-shortu alıyon, bir poşete koyuyon, sonra da poşeti bağlıyon. En son işlemse tabiii en önemlisi, Çöp kutusunu açıp içine salıveriyooon. delikafadulden delikafadulden delikafadulden valla ben öyle yapıyom.

bunun için yapılabilecek birşey duymadım malesef.boyanan tşörtü çöpe atmaktansa kumaş boyasıyla istediğin renge dönüştürebilirsin.

arkadslar boyanmış tsirtleri tekrra yıkayın
ama onu boyucak hiç bişey olmıcak dikkat edin hemen nemli nemli yıkarsanız çıkıyolar bilginiz olsun

benim de başıma geldi buna benzer bişey, havluları toptan makinaya atayım dedim, nasıl olduysa araya beyaz el havlum da girmiş, ve masmavi bir havlu beyaz havlumu da masmavi yapmış, görünce gözlinde erime inanamadım, oysa solan havlum da özdilek in di, kalitesiz değildi ama solmuş işte...

ben de o beyaz havluyu, her seferinde ace ye yatırıp da yıkadım şimdi asıl rengine döndü, 2 yıkama sonunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…