Nasıl bir işte çalışıyor işteyken girebilir mi ki? Giremezse zaten doğrudur sanırım söyledikleri :26:
girebilecek bir işte çalışmıyor canım babası var yanında. bana o saatte mesaj atıyordu hatta. kii masa altından mesaj atabildiğini biliyorum..
O zaman doğru söylüyor gibi
Canım girip giremiyeceğini sen daha iyi bilirsin ama doğru söylüyor gibi geldi bana 3 masa ve misafir salonunun olduğu yerde hiç sanmıyorum :44:
pcden giremez canım ama telefonundan girmiş olabilir bilmiyorum.. o kadar pislik arkadaşları varkii. of tuğçem off bütün hesaplarını kapatmış
Arkadaş çevresi kötüyse hemen yanlış düşünebiliyoruz balım çok haklısın ama sanırım şuanda ona inanmaktan başka çaren yok.
Zaten yalan söylüyorsa bi şekilde ortaya çıkar bu.
canım mantıklı düşünence doğru söylüyor gibi geldi bana
daha önce sana söylemiş açık açık girdiğini.yine söyleyebilirdi.saklancak birşey yok çünkü ortada daha önce söylediğine göre
ayrıca senin üzerine yemin etmiş. bence bu o kadar kolay yemin edilebilecek bir durum değil.tabi inançlarını bilemiyorum.
konuşmuyorum suan.. inanmak gelmiyo içimden.. bulucam sana gireni diyo nasıl bulucaksa ahmet girdi mehmet girdi nasıl ispat edecek sanki.
o kadar demişsin kızmayacağım diye.bunun üstüne israr etmezdi söylerdi bencedeinançlı biri canım.. ama daha önce söylediğinde bir daha girmeyeceğim demişti şimdi girdim dese yalan söyledi diye göstericeğim tepkiden korkuyor olabilir. ama o kadar ılımlı konuştumki yani itiraf edebilrdi ama ısrarla ben girmedim diyo
o kadar demişsin kızmayacağım diye.bunun üstüne israr etmezdi söylerdi bencede
üstüne gitmezdim inanmasam bile bunu ona belli etmezdim ama heran tetikte olurdum.güvenimi tekrar kazanana kadarokadar çok sordumkiii.
oda yazmıyo bende yazmıyorum sen olsan ne yapardın..
Erkek arkadasin dogruda soyleyebilir,yalanda soyleyebilir.Ne yemin eden insanlar gorduk yaptiklari isler sonrasi artik ben her yemin edene inanmiyorum.Mail hesaplarina arkadaslari giriyormus o zaman sifresini neden degistirmedi hem neden arkadaslarina sifre veriyor bir tek sizde olmasi gerek sifrenin.
üstüne gitmezdim inanmasam bile bunu ona belli etmezdim ama heran tetikte olurdum.güvenimi tekrar kazanana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?