• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM/ Kayınvalidem :(

İnadına gülümse, toplumda falan başka şeylerle meşgul ol. okuyorsun okulunu bitirince daha farklı olucak herşey.
Herşey kısmet dersin komşuların yanında. Hiç kimseye birşey açıklamak zorunda değilsin. Pohpohlanmaktan hoşlanıyorsa arada gaz verirsin. Ama yok yapamam diyorsan söyledikleri bir kulağından girip diğerinden çıksın. He he tamam diye hep böyle kısa kes.

Arkadaslar merhaba, ben universite son sinifta okuyorum ve 10 aylik evliyim, esim calisiyor. Ve kayinvalidemle aram hic ama hic iyi degil. Biz daha esimle sevgiliyken bile iyi degildi. Ilk tanistigimda bi insana isinamadiysam biraz zor oluyo benim icin zaten ama cok cabaladim aramiz duzelsin diye. Ama o israrla bi sorun cikariyor. Mesela oturuyoruz komsuda hep beraber, surekli bana laf gondermeler falan. Komsunun biri soruyo iste bebek dusunuyo musunuz vsvs hayir daha erken falan diyince kayinvalidem "ay hayatim ne bebegi hem okuyup hem de nasil baksin BU" demeler. Evet yanlis duymadiniz Bu diye hitap etti bana herkesin icinde. Ya da yaptigim yemekleri begenmez. Ben onu dusunup hediye aldim dogum gununde, canta almistim. O bu rengi hic sevmezmis, canta neden deri kokuyomus o cantayi hangi kiyafetiyle takicakmis??? Hahahhah artik sinirden guluyorum ya :KK70: Onceden kafama cok takmiyodum ama su aralar cok sinirimi bozmaya basladi bu durum :KK43: Zaten benim ailemle de cok gorusmuyor kendisi. Surekli diger geliniyle kiyasliyor beni ve cok agrima gidiyor :KK43: Ayrica esimi benden kiskaniyor resmen bu durumu yasayanlar vardir mutlaka aramizda. Esimle bu konuyu konustum o da gidip annesiyle konustu ama bi cozume varamiyoruz. Artik ne yapsam bilmiyorum esimle aramin bozulmasindan korkuyorum. Ne yapabilirim bana yardim eder misiniz rica etsem :KK61:
Sen esinle arani sıkı tut kv falan takma

Arkadaslar merhaba, ben universite son sinifta okuyorum ve 10 aylik evliyim, esim calisiyor. Ve kayinvalidemle aram hic ama hic iyi degil. Biz daha esimle sevgiliyken bile iyi degildi. Ilk tanistigimda bi insana isinamadiysam biraz zor oluyo benim icin zaten ama cok cabaladim aramiz duzelsin diye. Ama o israrla bi sorun cikariyor. Mesela oturuyoruz komsuda hep beraber, surekli bana laf gondermeler falan. Komsunun biri soruyo iste bebek dusunuyo musunuz vsvs hayir daha erken falan diyince kayinvalidem "ay hayatim ne bebegi hem okuyup hem de nasil baksin BU" demeler. Evet yanlis duymadiniz Bu diye hitap etti bana herkesin icinde. Ya da yaptigim yemekleri begenmez. Ben onu dusunup hediye aldim dogum gununde, canta almistim. O bu rengi hic sevmezmis, canta neden deri kokuyomus o cantayi hangi kiyafetiyle takicakmis??? Hahahhah artik sinirden guluyorum ya :KK70: Onceden kafama cok takmiyodum ama su aralar cok sinirimi bozmaya basladi bu durum :KK43: Zaten benim ailemle de cok gorusmuyor kendisi. Surekli diger geliniyle kiyasliyor beni ve cok agrima gidiyor :KK43: Ayrica esimi benden kiskaniyor resmen bu durumu yasayanlar vardir mutlaka aramizda. Esimle bu konuyu konustum o da gidip annesiyle konustu ama bi cozume varamiyoruz. Artik ne yapsam bilmiyorum esimle aramin bozulmasindan korkuyorum. Ne yapabilirim bana yardim eder misiniz rica etsem :KK61:
Üniversite de komşu gezmesi. Kayınvalide konusu. Çocuk düşünüyormusun soruları. Dertsiz başa dert almak diye buna derler. Okuyun mis gibi nasılsa bigün evleneceksiniz.

Üniversite de ne güzel anıları olur halbuki insanların. Çok tezzat geliyor o gunlerimi düşününce

c
Takma, takma

Ben benimkileyle kustum cumartesi geldi evimize aniden benim ustum musait degildi direk yatak odama gectim . Kus oldugum icin ve habrr gelmedigi icin gtmedim yanina bagira bgira biseyler dedi duymamak icin kulaklik taktim. Cunku duysam eminim kafaya takip hasta olucam. Soylebip soylenip gtmis... :)
c
ayıp etmısın cıplakmı dolasıyordunda üstün musaıt degıldı aynı evın ıcımde yasarken hep müsaıttı yanı

c
c
ayıp etmısın cıplakmı dolasıyordunda üstün musaıt degıldı aynı evın ıcımde yasarken hep müsaıttı yanı
Evet sudyen takmam evde. Altimda tayt ustumde askili bady vardi. Kapaliyim normalde beni oyle grsun istemem.
Senin dusuncen saygi duyarimm..
Bende diyodum bu kiz nerde kac gundur bana satasmiyor..

Üniversite de komşu gezmesi. Kayınvalide konusu. Çocuk düşünüyormusun soruları. Dertsiz başa dert almak diye buna derler. Okuyun mis gibi nasılsa bigün evleneceksiniz.

Üniversite de ne güzel anıları olur halbuki insanların. Çok tezzat geliyor o gunlerimi düşününce

Ben cok mutluyum hayatimdan iyi ki evlenmisim :) Cok sukur bi derdim yok. Mis gibi de okuyorum.

sevgili konu sahibi arkadas muhakkak ki gelini oldugun ailede egitime verilen bir deger yok ve muhakkak ki senin okuyor olmanin bir manasi da. fakat siz kocaniza es olmak ile beraber, kv'nize gelin olmayi da sectiyseniz bu sikintilara katlanacaksiniz. aksi durumda zaten universite okuyan, bilincli bir insanin bu tur dedikodular ve komsuculuklardan uzak olmasi icap ederdi.

mesafenizi koruyun. mesafe demek asla saygisizlik demek degildir. arada ince bir cizgi var. esinizle aranizi iyi tutun, o vakit her zaman bir desteginiz olur.

He hı de sensin de geç derslerine çalış çocuk yokken benim bi oğlum var bugün 1 yaşınagirdi ne ders calisabiliyorum ne bbişey yapabiliyor um kaynana ni boşver ders çalış vaktini çok iyi değerlendir çokppişman olursun dersin kalrsa kafana hiçç takma bi de sukret görümcek yoksa

Zorunlu haller dışında muhattap olmasanız?
Mesela akşam ziyarete gittiğinizde, selam sabah verdikten sonra ağzınızı açmayın.
Muhattap olmazsanız canınız da sıkılmaz diye düşünüyorum.
Size iğneli laflar ederse de 'ay çok şakacısınız' diyip, kapatıverin, içinde patlasın kayınvalideciğinizin.

Zorunlu haller dışında muhattap olmasanız?
Mesela akşam ziyarete gittiğinizde, selam sabah verdikten sonra ağzınızı açmayın.
Muhattap olmazsanız canınız da sıkılmaz diye düşünüyorum.
Size iğneli laflar ederse de 'ay çok şakacısınız' diyip, kapatıverin, içinde patlasın kayınvalideciğinizin.

Sanirim oyle yapicam. Icinde patlasin canim kayinvalidecigimin :)

Back
X