- Konu Sahibi yansimasal
-
Kizlar yardım edin lütfen... kedim son zamanlarda asla kendi kumuna tuvaletini yapmak istemiyor sürekli evdeki çiçeklerin saksilarina yapmaya çalışıyor. Kumunu sürekli temiz tutarim 15 günde bir değiştiririm. Niye böyle yapıyor anlamıyorum. Nasil bi tepki vermem lazım bilemiyorum. Bu aliskanligindan nasıl vazgecirebilirimm
Kizim 3 yasinda var canim cok agrasiflesti resmen kuma gitmemek icin inatlasiyor. Saksiya yaparken alıyorum her tarafimi tirmaliyor ustelik tisliyor bu yaramaz sipayla napcam bilmiyorum
Kizlar yardım edin lütfen... kedim son zamanlarda asla kendi kumuna tuvaletini yapmak istemiyor sürekli evdeki çiçeklerin saksilarina yapmaya çalışıyor. Kumunu sürekli temiz tutarim 15 günde bir değiştiririm. Niye böyle yapıyor anlamıyorum. Nasil bi tepki vermem lazım bilemiyorum. Bu aliskanligindan nasıl vazgecirebilirimm
Kumunu hergün temizliyorum fakat tamamini kutusunda böyle yazdigi icin15 günde bir değiştiriyordum haftada bire dusursem iyi olcak. Birde farkettim ki kumunun bulunduğu balkonda bi fırça unutmusum ondan korkuyor onu aldim artik balkona cikmamak için inatlasmiyor :) saksılarin hepsine limon koydum bu seferde inadina limona en uzak noktadan saksinin topragini yere döküyor. Sanırım psikolojisi bozuldu erkek arkadaşımla beraber bakıyorduk o suan bana birakti askere gitti kızım da özledi heralde böyle bi tepki veriyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?