• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım kızlar bir derdim var

Kimse sizin evliliginiz icin size yardim edemez, kendi maddi imkanlariniza guveniyorsaniz evlenirsiniz. Anne baba destek olmak zorunda degil. Bu sorumlulugu alamayacaksaniz bu topa girmeyin derim; cunku ciftlerin arasindaki nice huzursuzluk kv kp den beklenen gereksiz isteklerden kaynaklaniyor..
Aile demek bütünlüktür aile destek olur iyi günde kötü günde zor günde aile gelir yardıma onlara ailene birşey olsa koşa koşa yardıma gitmez misin sen

Harcamak istemeyebilirler onlarin yasliligi var kenara koyduklari emekli parasi car cur olmuyor mu gormuyor musunuz.. Ben de nisanliyim annemden para almayi birak eve yardim ederim, dugunumde de bana bir sey yapmalarini istemedim. Niye ben calisiyorum ekonomik ozgurlugum varken asalak gibi onlardan destek bekliyeyim ki? Ayagimi yorganima gore uzatirim anne babaya guvenerek ev kurulmaz. Nisanlimin ailesinden de bir gr beklentim olmadigi icin aramizda tartisma da olmuyor bu yuzden. Dedigim gibi cok isterlerse yardim edebilirler kendi tercihleri. Ama o destege guvenerek evlilik yapmam. Zorunda degiller ayrica.
Aile dediğin destek olur birbirine ev araba istemiyoruz kimseden olmcak seyler değil tabiki bizde olması gerekeni yapcaz evlenince fazlasını değil

konu biri ile cok benzıyor yardım etmıyolarsa kendi parasını da yedırmesın nısanlın bır an önce kendı basınıza halledın gitsin dugunede gelmesinler bi zahmet kv ye sinir olmamak elde değil karar vermek size düşer ne zaman yapacagınıza siz karar verin aılesı olarak tabıkı destek bekliyor ınsan neden elestiriliyor bu anlamıyorum baktın gönülsüzler ki adeta öyle siz kendiniz caba sarfedersiniz az yada cok ...

konu biri ile cok benzıyor yardım etmıyolarsa kendi parasını da yedırmesın nısanlın bır an önce kendı basınıza halledın gitsin dugunede gelmesinler bi zahmet kv ye sinir olmamak elde değil karar vermek size düşer ne zaman yapacagınıza siz karar verin aılesı olarak tabıkı destek bekliyor ınsan neden elestiriliyor bu anlamıyorum baktın gönülsüzler ki adeta öyle siz kendiniz caba sarfedersiniz az yada cok ...
Aile kavramı çok önemlidir bizde hiç Durumu olmayan insan bile gelip neyiniz eksik derler yabancı bile gelip bunu soruyorsa annenin babanın umrunda olmaması tuhaf biraz

Aile kavramı çok önemlidir bizde hiç Durumu olmayan insan bile gelip neyiniz eksik derler yabancı bile gelip bunu soruyorsa annenin babanın umrunda olmaması tuhaf biraz

evet tabıkı hayırlı ıslerde sorulur bu örf adetimizde var zaten herkes kendi cabaları ıle evlenır aılelerde destek olur gereken yerde mesela kız tarafı daha ufaktan ceyız düzmeye baslar yanı aıleler onceden gelecege hazırlamaya baslar erkek kız farketmıyor o zaman kendileri alır dıyerekten kızlarada ceyız yapmasınlar erkek tarafıda beklemesın kızın aılesı enayimi ? enayılık değil bu tabıkı birde bu bakıs acısıyla bakılmasını istedim yanı bana sorarsan destek beklemekte haklısın..

evet tabıkı hayırlı ıslerde sorulur bu örf adetimizde var zaten herkes kendi cabaları ıle evlenır aılelerde destek olur gereken yerde mesela kız tarafı daha ufaktan ceyız düzmeye baslar yanı aıleler onceden gelecege hazırlamaya baslar erkek kız farketmıyor o zaman kendileri alır dıyerekten kızlarada ceyız yapmasınlar erkek tarafıda beklemesın kızın aılesı enayimi ? enayılık değil bu tabıkı birde bu bakıs acısıyla bakılmasını istedim yanı bana sorarsan destek beklemekte haklısın..
Çok teşekkür ederim gerçekten çoğu kişi sadece yargılıyor anlamak istemiyorlar

Bir arkadaşımın da kaynanası böyle ,sömürüyor resmen oğlunu;kambur gibi sırtlarında ,huzurlarını bozuyor sürekli...Bence siz de bu konuda net fikrinizi sunun nişanlınıza...Evlendiğimizde de böyle olacaksa ben yokum deyin..

evlenirken yardım etmezler evlendikten sonrada hep hayatının baş rolünde olmak isterler

hahaha burda konuların yuzde bilmem kacı olan cocuga ısım konusunda da atlarlar yok şu isim olsun yok benım ısmım olsun :) piskolojık baskı yaparlar ogulları uzerınde

Bana ömrüm boyunca ne kendi ailem ne başkası vermedi para.
Her haltı kendim yaptım okumak dahil
Çok şükür
Başa gelince yapılır tatlım sende yapabılmıssın ne mutlu sana. Ama ben oğluma harcarım olmasıngerektıgı kadar hayata guvenlı bakabılecegı kadar. Baska ne para harcamaya deger ki ?

Bir arkadaşımın da kaynanası böyle ,sömürüyor resmen oğlunu;kambur gibi sırtlarında ,huzurlarını bozuyor sürekli...Bence siz de bu konuda net fikrinizi sunun nişanlınıza...Evlendiğimizde de böyle olacaksa ben yokum deyin..
Bana dediği nişanlımın kimseye gerek Yok bn yapacam yaza diyor bilmiyorum ama

İsim belli canım onların ismi diyor nişanlım ağlanacak halime gülüyorum[/QUOTE/

dünyanın kavgasını ederimm koymam senın nısanlından cekecegın var cok aılecı görünüyor ben severim annesini babasını seven sayan ınsanları ama bu aldıgı kararların hepsını onlara göre ayarlamasına tahammul edemezdim o cocuk sizin ısmınede sız karar verin canım :)

Ya aslında hem aileci görünüyor hemde çok tınlamıyor çok değişiyor onun için çözemiyorum net birşey diyemiyorum ki mesala 2. İsimde olabilir demişti bi ara yani ay kapalı kutu varya

çok iyi düşün derim,arkadaşım bin pişman;balayına bile gitti kadın bunlarla o derece ,nişanlına üstü kapalı sorular sor annesini mi seni mi savunur bunu anlayabileceğin durumlar yarat...

çok iyi düşün derim,arkadaşım bin pişman;balayına bile gitti kadın bunlarla o derece ,nişanlına üstü kapalı sorular sor annesini mi seni mi savunur bunu anlayabileceğin durumlar yarat...
Ya gitmeye kadar değilde yani mesala nişanlım diyo ki kavga ederseniz bn karsmam birbirinizi yiyin diyo :)

öyle dediğine bakma,erkekler evlendikten sonra bi anneci oluyorlar ki sorma gitsin,anneleri bi kıymete biniyor ki...

Back
X