Yardım! Kızlar yine ben

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
kızlar iyiki varsınız yine bir derdim var bir erkek arkadaşım var seviyormu sevmiyormu anlamıyorum ben çalışan biriyim boş vaktim hiç yok erkek arkadaşımla msnde günde birkaç kez konuşuyoruz bazen arıyor 5 dk konuşuyoruz sadece geceleri hiç aramıyor ayrılalım dedim istemezsen dedim mesaj attım olurmu ben sana aşıgım seni seviyorum diyor ama digerkız arkadaşlarımın sevgilisi gibi arayıp sormuyor ayrılalım diye mesaj attıgımda sesi bozuk bi şekilde telefon etmişti bilmiyorum neden böyle yapıyor sonuçta istemezsen ayrılalım diyorum ben nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım sevmiyormu dalgamı geçiyor dalga geiyorsa neden benle vakit geçiriyor anlamıyorum kızlar ne yapmalıyım sizce sevmiyormu yoksa

onu en iyi tanıyan sizsiniz...hal ve hareketleri ne istediğini belli eder bence...

fazla üzerine gitmeyin ararsa konuşun....

istemezsen ayrılalım gibi laflarda etmeyin

bu ilişkiyi birlikte yaşıyorsunuz

ayrılığıda düşünecekseniz birlikte düşünün

herşeyi onun ellerine bırakıp bişeylere onun yön vermesine müsade etmeyin

sizce sevmıyormu'
bu sorunun cevabı sadece sızde ve erkek arkadasınızda olabılır bence..
onu karsısınıza alıp konusun belkıde ıletısım kopuklugundan dolayı bu sekılde olabılırsınız..
ıkınızda calısıyo ısenız boş zaman bulamıyo ısenız bırınırınıze ayırcak normaldır bu sekılde olmanız..

galiba sevmiyor yarın konuşacagım bırakmasını isteyecegim artık

Günde birkaç kez konuşuyorsunuz ama geceleri aramıyor diye galiba sevmiyor yargısına mı vardın?
İlginç.:1shok:

canım ama pazar günü ne bi mesaj çekiyor nede arıyor hiçmi aklına düşmüyorum sevse dayanamaz diyorum kafam karışık o yuzden

gerçekten seviyorsa bence de arayıp sorar.
yaşı kaç?
ayrı şehirlerdesiniz sanırım?
siz onu hiç arıyor musunuz?

yaşı 23 aynı şehirdeyiz
arıyorum ben ama daha çok onun aramasını bekliyorum

çünkü sanırım ben ugraşıyorum hep artık aramayacagım

Hmmm. bence siz bir süre aramayın, bekleyin bakalım o ne yapacak? aynı şehirdeyseniz tatil günlerinde neden görüşmüyorsunuz telefonda konuşmak yerine? (tabi bir engeliniz yoksa)

işte bende onu bilmiyorum bi pazarım boş benim o cumartesi görüşelimdedi ben işten izin alamadım geçen pazarda onun işi vardı bu pazarda hiç birşey demedi bende demedim sanırım en iyisi ayrılmak

aslında sevgisizlikten cok ilgisizlik bu
belki de evet sevıyor ama çakişmalar,vakıtsızlık sebebi bunların...

eğer sevıyorsan bence hemen ayrılma...
ayrılmş farzet kendını ve o yokmuş gibi onun yokluguna alıştır kendını
birden ayrılınca boşluga düşmezsin hem...

vee haftaya arama hatta sen bu aralar hiç arama ama özleyınce 10 dk bile olsa yoluna cıkmalı bi yerde...

sevıyosan ispatla..gel beklıyorum 10 dk ,de mesela iş çıkışı

bakalım gelio mu bence denee :) cok konuştum ayyss :)

Gerçekten seni seviyor olsaydı.. heran arayamasada aramak ister bi şekilde msj atar yada çağrı atar ulaşırdı..Ben sevgilimi en fazla 4gün görmedim oda yoğundu o ara o yüzden çok sık buluşurz heran birlikte olmak için can atıyoruz.. bence boş zamanlarını seninle geçiriyor..

iliskinin ilk zamanlarında hemen hemen hepsi arar sorar.. ama belirli bi zaman gecince artık alısılır duruma ve bu aramalar seyreklesir.. isi olur onunla ugrasır, sıkıntısı olur kabuguna cekilir. cünkü artık rayına koyması gereken bi iliskisi yoktur. rahatlar mı denir ne denir bilmiyorum ki.. aslında bu durum bi yerde cok normal bi yerde can sıkıcı.. sevdigine inanıyorsan icinde bulundugu sartların zorluguna baglarsın. ama sen sevgisinden süpe ettigine göre; ya artık eskisi kadar üzerine titremiyor. ya da sıradanlastırmıs iliskiyi kafasında.. yani bence oyle :) bnm basıma geldiginde ben böyle dusunurdum :)

ne her erkek birdirÇok üzgünüm çoook
ne her ilişki birdirÇok üzgünüm çoook
her insan nasıl farklı ise yaşadıkları da birbrinden farklıdıropuyorumnanaktan
o yüzden kendinizi başkalarıyla kıyaslamayınkaydirigubbakcemile5
aramamasının sebebini hiç sordunuz mu? belki vakitleriniz uymuyr diye bozulmuş olabilir
önemli bi işi olmuş olabilirCADIARZU
çok yorulmuş pazar günü uyumayı seçmiş olabilirCADIARZU
uzun süreli ilişkilerde aramıyor olması "sevmediğini" göstermezsositososito
kısa süredir beraberseniz sorun var demektir:1ninca:
ama kesin bir yargıya varmadan önce karşı tarafı da dinlemeniz gerekirbuyrunnnnnnnnn

kızlar iyiki varsınız yine bir derdim var bir erkek arkadaşım var seviyormu sevmiyormu anlamıyorum ben çalışan biriyim boş vaktim hiç yok erkek arkadaşımla msnde günde birkaç kez konuşuyoruz bazen arıyor 5 dk konuşuyoruz sadece geceleri hiç aramıyor ayrılalım dedim istemezsen dedim mesaj attım olurmu ben sana aşıgım seni seviyorum diyor ama digerkız arkadaşlarımın sevgilisi gibi arayıp sormuyor ayrılalım diye mesaj attıgımda sesi bozuk bi şekilde telefon etmişti bilmiyorum neden böyle yapıyor sonuçta istemezsen ayrılalım diyorum ben nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım sevmiyormu dalgamı geçiyor dalga geiyorsa neden benle vakit geçiriyor anlamıyorum kızlar ne yapmalıyım sizce sevmiyormu yoksa

Ona 'istersen ayrılalım' demen yanlış. Neden dersen kendini vazgeçilmez sanıp, tavırlarını değiştirebilir...

Bu konuda kendini geriye çeken sen ol bırak o seni merak etsin...
Göreceksin herşey düzelecek ...
a.s.
Ama sabırlı ol lütfen, ben de sen gibiydim bir zamanlar ama arayan değil aranan olmanın keşfine varınca güzel oluyor...
opuyorumnanaktan

Back
X