Yardım=( komşunun köpekleri

tomb_raider

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
426
3
46
Muğla
Selamlar.
Ben bu konuda inanın artık ne yapacağımı bilmiyorum ve gerçekten de ciddi anlamda ailecek zorluk yaşıyoruz.Komşumuzun bahçede tek katlı küçük bahçeli evi var ve bizim evin yatak odaları onların bahçesine bakıyor.Bahçede köpekleri vardı ne sabah ne akşam hiç susmuyordu,gecenin bi yarısı uykumuzdan uyandırıyordu.Bu yetmezmiş gibi şimdi de erkek ve dişi köpekler daha getirmiş,çiftleşmelerini sağlayıp köpekleri satıcakmış.Şimdiye kadar satış yaptımı bilmiyorum ama hiç susmayan farklı farklı köpek havlamalarından bıktım usandım artık ailecek dayanamaz hale geldik,babam geçen gün işe uykusuz gitmek zorunda kaldı öyle üzüldümki
Kendilerine söyledik ama kaba saba insanlar bizi tınlamadılar bile.Polisi aradık gelin bakın diye onlarda tamam dediler gelmediler bile.Bu konuda ne yapabilirim? Nereye şikayet edebilirim? Şikayetçi olsam böyle bir durumda sizce haklı konumdamıyım? yoksa onlarmı haklı? bu durumdan kurtulmanın yolu varmı lütfen yardımcı olun(

Anlamadım?
Komşumuzun bahçede tek katlı küçük bahçeli evi var ne demek?
Sizin evinizin bahçesinde bi ev mi var nedir?

teşşekkür ederim.peki demezler mi bahçede köpek beslemek yasal falan diye.:26:

arkadaşım biz de arka bahçede tavuk besliyoduk yani büyükde değillerdi hiç sesleri çıkmadığı halde şikayet etmişler ve zabıta gelip kaldırttı hemen ...ki sizinki ses çıkarıyo hakkınızı arayın

Yok yani şöyle bizim ev apartman 2. kat ,onların evinin önünde ise küçük bahçeleri var.Bizim ev yani mahahlledeki diğer evler ise onların bahçesinin tam bitiminde başlıyor.Çok rahatsız edici bir durum sanki hepimizin bahçesi gibi:S:S

köpeklerin cinsi nedir biliomusunuz?
durmadan havlıo derken hiç susmuo mu bu hayvanlar.
ya da biyerde bağlılar mı da rahatsız oldukları için havlıolar
durup dururken havlamaz köpek.mutlaka bi sorunu vardır

köpeklerin cinsi nedir biliomusunuz?
durmadan havlıo derken hiç susmuo mu bu hayvanlar.
ya da biyerde bağlılar mı da rahatsız oldukları için havlıolar
durup dururken havlamaz köpek.mutlaka bi sorunu vardır

Küçük bir kulube gibi bişey yapmış,aynı yere koymuş hayvanları.Bazen çözüyor ama genelde bağlı köpekler.Cinslerinden de anlamamki,görmek bile istemiyom o bahçeyi,neden sürekli havlıyorlar bilmiyorum,biz rahatsız oluyoruz işte.

Bahçedeki köpek için bişey yapılcağını sanmıorum,ses desibelini ölçerler sağlığını kontrol ederler,sağlık sorunu yoksa yani etrafa ve kendisine bi zararı yoksa bişey yapamazsınız.
apartmanda boxer cinsi köpek vardı bizim o da çok havlardı çocuklar kızdırırlardı köpeği.
Şikayet edilmiş,gelip baktılar,sonuç olarak birşey olmadı.

Cnm peki benim şşikayet ettiğim belli olurmu,yani bizi kim şikayet etti diye sorsalar benim şikayet ettiğim ortaya çıkarmı? Çünkü bu adamın daha önceden sabıkası varmış,öyle konuşuluyo,konu komşu bunlardan çekiniyo..normal değiller zaten evlerinden çoğu zaman bağrışmalar sesler gürültüler geliyo.:26:

hayır gizli kalabiliyo tabi zabıtadan sıkı fıkı olduğu adamları yoksa

Saklanmasını isterseniz sizin şikayet ettiğiniz söylenmez.
Çok merak ettim sonucu yazarsan sevinirim

Aradım alo zabıtayı.Biz sahipsiz köpeklere bakıyoruz dediler.Bir numara verdiler bunlar ilgileniyo ama mesai saatlerinde aramam gerekiyomuş.Pazatesi arıcam artık tekrar.O zaman yazarım burdan sizlere kızlar.

Son düzenleme:
Peki.
Ama sizden rica ediorum o hayvanların nereye gönderildiklerini,nasıl bakılacaklarını zabıta mıdır polis midir her ne ise ona sorun,öğrenin.onlar da can taşıo.
Sonucu yazarsınız
iyi akşamlar.

bana kalırsa köpeklere yardımcı olsanız bu kadar havlamazlar. bu kadar havladıklarına göre sıkıntıları var demektir. hayvanlara kötü muamele edildiğini düşünüyorsanız hayvan haklarını koruyan derneklerden birine gidin, bildirin. onun dışında sadece kendinizi düşünüyorsanız yapabileceğiniz hiç bir şey yok. sadece gelip bakarlar en fazla.

bizim bir alman kurdu köpeğimiz var bahçemizde kulübesinde kalıyor.acıkmış yada susamışsa yada çevreden başka köpekler, kediler geçtiğinde havlar.komşunuzun köpeklerininde sürekli havlaması için bir neden vardır.aksi halde hiç bir köpek 7 gün 24 saat havlamaz.acaba siz köpeklerden değilde komşunuzdan rahatsız olduğunuz için köpeklerin havlaması sizi daha çok rahatsız ediyor olabilir mi??

köpekler saldırgan.balkona çamaşır asmaya çıkıyorum havlıyo,yoldan araba geçiyo havlıyo,çıtırtı duyuyo havlıyo,kuş uçuyo havlıyo. 7/24 havlıyo demedim,günün her saati gece veya gündüz havlıyo.Yarım saat susuyo,yarım saat havlıyo,köpek bu işte canı neye istiyosa havlıyo.Köpeğe kötü muamele yaptıklarını görmedim,aç bırakıyolarmı bilmiyorum sadece.Zaten görsem komşunun köpeği zor durumda kaldı diye konu açardım deilmi?
Evet kendilerinden,gürültülerinden,bağrşmalarından,gecenin 4 ünde balkonda televizyon izlemelerinden,sabahın köründe balkonda bağır çağır yaptıkları kahvaltıdan zaten bütün mahalle rahatsız.Bunlara göz yummaya kulak tıkamaya çalışırken,bi de bu köpek havlamasına duymamazlık edemiyorum,tabiki kendimi düşünüyorum,köpeği suçlamıyorum merak etmeyin en az sizde olan kadar hayvan sevgisi taşıyorum.Köpekten değilde komşudan rahatsız olmak,2 sinden de rahatsızız,köpekten değil de ne demek şimdi? ;; öyle ya doğru siz köpekleri seviyorsunuz,bizse ailecek komşunun intikamını köpekten almaya çalışıyoruz.:S
Bence insanlar hem insan sevgisini hem de hayvan sevgisini bir arada taşıyabilmeli öncelikle

Ee sonuç nedir ettiniz mi şikayet

arkadaşım dün çalışıyodum yazamadım.Evet ettim şikayet.Bugun gelip bakıcaklardı,bizim evden ses debisi ölçüceklerdi,ses debisinin 90 üzerinde çıkması gerekiyomuş.Ama dün ne olduysa köpekler ortalarda yokmuş,sadece 1 tanesi kalmış.Artık sattılarmı ne yaptılar bilmiyorum.Aşağı kattaki komşuya birine verdiklerini söylemişler.Ben de sabah tekrar aradım.Köpek gitmiş gelmenize gerek yok dedim.Boşu boşuna gelmesinler diye.Böylelikle olay büyümeden kurtulmuş oldum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…