köpekler saldırgan.balkona çamaşır asmaya çıkıyorum havlıyo,yoldan araba geçiyo havlıyo,çıtırtı duyuyo havlıyo,kuş uçuyo havlıyo. 7/24 havlıyo demedim,günün her saati gece veya gündüz havlıyo.Yarım saat susuyo,yarım saat havlıyo,köpek bu işte canı neye istiyosa havlıyo.Köpeğe kötü muamele yaptıklarını görmedim,aç bırakıyolarmı bilmiyorum sadece.Zaten görsem komşunun köpeği zor durumda kaldı diye konu açardım deilmi?
Evet kendilerinden,gürültülerinden,bağrşmalarından,gecenin 4 ünde balkonda televizyon izlemelerinden,sabahın köründe balkonda bağır çağır yaptıkları kahvaltıdan zaten bütün mahalle rahatsız.Bunlara göz yummaya kulak tıkamaya çalışırken,bi de bu köpek havlamasına duymamazlık edemiyorum,tabiki kendimi düşünüyorum,köpeği suçlamıyorum merak etmeyin en az sizde olan kadar hayvan sevgisi taşıyorum.Köpekten değilde komşudan rahatsız olmak,2 sinden de rahatsızız,köpekten değil de ne demek şimdi? ;; öyle ya doğru siz köpekleri seviyorsunuz,bizse ailecek komşunun intikamını köpekten almaya çalışıyoruz.:S
Bence insanlar hem insan sevgisini hem de hayvan sevgisini bir arada taşıyabilmeli öncelikle