Peki löseve yapılan bağışlar çocukların eğitimine mi sağlık masraflarına mı yoksa bütüncül bir yaklaşımla tüm masrafları için mi kullanılıyor. Televizyon reklamlarında çok gördüm ama 31 yaşımdayım bir kere düşünmedim bir yardım etsem diye. ÖffLosevciyim ben..
Araştıracağım hiç duymamıştımbir dileğim var..
yaptığınız her yardımın gideceği yer belli. kime yardım yapılacaksa onun için yardım isteniyor ve direk adres alıp gönderiyorsunuz. en çok çocuklara oluyor. zaten alper türedi evladını kaybetmiş bir adam kendini bu şekilde iyileştirmenin yolunu bulmuş. çok saygı duyuyorum kendisine.
İnstangramda corbadatuzumvar sayfası var ama bir göz atın isterseniz. Onun dışında lösev, kimsesiz çocuklar vb kuruluşlar olabilir.Merhaba kızlar
Şimdiye dek hiç yapmadığım birşey yaptım. Yeni yıl için günlük haftalık aylık ve yıllık hedefler koydum ve 1 Ocak’tan itibaren bunları uygulamaya niyet ettim. Aylık hedeflerimden biri de yardıma muhtaç olanlara aylık yardımda bulunmak. Bir öğrenci okutmak veya bir ailenin kış erzakını karşılamak Afrika’da açılan kuyulara destek olmak vs. Tek endişem verdiğim paranın gerçekten o kişi veya kişilere ulaşıp ulaşmadığından emin olmamak. Sizin yardım ettiğiniz, daha öncelikli olduğunu düşündüğünüz, güvendiğiniz, inandığınız yardım kuruluşları veya yardım kanalları var mıdır acaba.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Mutlu yıllar
Ben de Lösev diyorum.Lösev in sitesinden bütün detayları öğrenebilirsiniz.Peki löseve yapılan bağışlar çocukların eğitimine mi sağlık masraflarına mı yoksa bütüncül bir yaklaşımla tüm masrafları için mi kullanılıyor. Televizyon reklamlarında çok gördüm ama 31 yaşımdayım bir kere düşünmedim bir yardım etsem diye. Öff
Losevin hastahanesinde tedavi goren cocuklar egitimlerini orada aliyor. Dogal olarak onlarin hem egitim hem saglik masrafina gidiyor.Peki löseve yapılan bağışlar çocukların eğitimine mi sağlık masraflarına mı yoksa bütüncül bir yaklaşımla tüm masrafları için mi kullanılıyor. Televizyon reklamlarında çok gördüm ama 31 yaşımdayım bir kere düşünmedim bir yardım etsem diye. Öff
Ben losev in evini bizzat görmüş bir insanım. Lisaden bir arkadaşımın ailesi ege üniversitesi hastanesine taaa afyondan getiriyordu çocuklarını. E kemoterapi haftada bir iki gün alması gerekiyor bu çocukların ya da kişilerin. Gel git mi yapsınlar? Ev tutsalar dünyanın parası. Sürekli hastanede yatamazlar zira haftada sadece iki gün üç gün tedavi görüp çıkarıyor hastane. E bu kişiler bazen köyden gelmiş gariban insan olabiliyor. Özellikle büyük şehirde barınma buyuk sorun. Losev in evleri küçük apart gibi. Birkac yatak çekyat mini buz dolabı mini ocak tv falan. YA BU SISTEMI KIM KURDUYSA ALLAH RAZI OLSUN DEMISTIM. Şimdilik durumum musait degil fakat olunca kesinlikle löseve yapacağım. Ha koskoca dernek zaten illegal şeyler dönüyor olabilir ama önemli olan niyet.Merhaba kızlar
Şimdiye dek hiç yapmadığım birşey yaptım. Yeni yıl için günlük haftalık aylık ve yıllık hedefler koydum ve 1 Ocak’tan itibaren bunları uygulamaya niyet ettim. Aylık hedeflerimden biri de yardıma muhtaç olanlara aylık yardımda bulunmak. Bir öğrenci okutmak veya bir ailenin kış erzakını karşılamak Afrika’da açılan kuyulara destek olmak vs. Tek endişem verdiğim paranın gerçekten o kişi veya kişilere ulaşıp ulaşmadığından emin olmamak. Sizin yardım ettiğiniz, daha öncelikli olduğunu düşündüğünüz, güvendiğiniz, inandığınız yardım kuruluşları veya yardım kanalları var mıdır acaba.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Mutlu yıllar
Evet güzel bir derleme olmuş sitesinden bakınıyorum bende. Çok sağolunBen losev in evini bizzat görmüş bir insanım. Lisaden bir arkadaşımın ailesi ege üniversitesi hastanesine taaa afyondan getiriyordu çocuklarını. E kemoterapi haftada bir iki gün alması gerekiyor bu çocukların ya da kişilerin. Gel git mi yapsınlar? Ev tutsalar dünyanın parası. Sürekli hastanede yatamazlar zira haftada sadece iki gün üç gün tedavi görüp çıkarıyor hastane. E bu kişiler bazen köyden gelmiş gariban insan olabiliyor. Özellikle büyük şehirde barınma buyuk sorun. Losev in evleri küçük apart gibi. Birkac yatak çekyat mini buz dolabı mini ocak tv falan. YA BU SISTEMI KIM KURDUYSA ALLAH RAZI OLSUN DEMISTIM. Şimdilik durumum musait degil fakat olunca kesinlikle löseve yapacağım. Ha koskoca dernek zaten illegal şeyler dönüyor olabilir ama önemli olan niyet.
İnce düşünceniz için çok teşekkür ederim böyle bir konunun varlığını bilmiyordum Borç durumuyla evin durumuyla alakalı isteyen olursa resim belge paylaşabilirim benm için sıkıntı değil mersinde olan gelip kendi gözleriyle de görebilirMakarnakofte adli üye 4 aydir kira odeyemediginj ve hamile oldugunu yiyecek bulamadigini yazmisti.belki ona yardim edebilirsiniz arastirin tabi once gercek mi diye.mersinde yasiuormus sanirim
Bunlar nedir ?bence böyle bir şüpheniz varsa nakit yardım yerine eşya yardımı yapmanız daha mantıklı.
ihtiyaçharitası
leyladan sonra
aklıma gelenler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?