Peki löseve yapılan bağışlar çocukların eğitimine mi sağlık masraflarına mı yoksa bütüncül bir yaklaşımla tüm masrafları için mi kullanılıyor. Televizyon reklamlarında çok gördüm ama 31 yaşımdayım bir kere düşünmedim bir yardım etsem diye. Öff
löseve tuğla yardımı yapıyordum bu sitede de olan bi arkadaşım hastaneye gittiğinde tuğla sahiplerine dua etmişti benden haberi olmadan çok güzel bi duyduPeki löseve yapılan bağışlar çocukların eğitimine mi sağlık masraflarına mı yoksa bütüncül bir yaklaşımla tüm masrafları için mi kullanılıyor. Televizyon reklamlarında çok gördüm ama 31 yaşımdayım bir kere düşünmedim bir yardım etsem diye. Öff
Çok güzel bir şeye adım atmışsınız..Çevrenizde yakınlarınızın içinde, çalışanlarınızın hiç mi öğrencileri yok..Merhaba kızlar
Şimdiye dek hiç yapmadığım birşey yaptım. Yeni yıl için günlük haftalık aylık ve yıllık hedefler koydum ve 1 Ocak’tan itibaren bunları uygulamaya niyet ettim. Aylık hedeflerimden biri de yardıma muhtaç olanlara aylık yardımda bulunmak. Bir öğrenci okutmak veya bir ailenin kış erzakını karşılamak Afrika’da açılan kuyulara destek olmak vs. Tek endişem verdiğim paranın gerçekten o kişi veya kişilere ulaşıp ulaşmadığından emin olmamak. Sizin yardım ettiğiniz, daha öncelikli olduğunu düşündüğünüz, güvendiğiniz, inandığınız yardım kuruluşları veya yardım kanalları var mıdır acaba.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Mutlu yıllar
Merhaba kızlar
Şimdiye dek hiç yapmadığım birşey yaptım. Yeni yıl için günlük haftalık aylık ve yıllık hedefler koydum ve 1 Ocak’tan itibaren bunları uygulamaya niyet ettim. Aylık hedeflerimden biri de yardıma muhtaç olanlara aylık yardımda bulunmak. Bir öğrenci okutmak veya bir ailenin kış erzakını karşılamak Afrika’da açılan kuyulara destek olmak vs. Tek endişem verdiğim paranın gerçekten o kişi veya kişilere ulaşıp ulaşmadığından emin olmamak. Sizin yardım ettiğiniz, daha öncelikli olduğunu düşündüğünüz, güvendiğiniz, inandığınız yardım kuruluşları veya yardım kanalları var mıdır acaba.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Mutlu yıllar
Çok sağolun hepsine bakacağım.zeynones abim banka çalışanı. Türkiye’de yıllar önce bir afet meydana gelmişti. Diyanetin başlattığı kampanya paraları abimin çalıştığı bankaya yatıyordu. Elle bir müdahaleye kapalı ancak akışları izleyebiliyorlsrmış o günlerde. Ve afet için diyanetin belli bir bütçe sınırı koyduğu o sınırı aşan tüm yardımları diyanet yardım fonuna otomatik olarak aktardığını söylemişti. Ben o afete yardım etmek istiyorum ama diyanet istediği yere yatırıyor nereye yatırıyor belli değil daha doğrusu. Açıkçası ne devlet ne özel tam şeffaflık içeriyor. Ama gelen isimlerin hepsini inceleyeceğim sağolun.
Gayet haklısınız. Burda birkaç üye daha yazmış etrafa bakmak öncelikli olmalı diye. Açıkçası çevremde hiç duymadım ihtiyaç sahibi birini ama öğretmenlerle görüşmek muhtara sormak vs aklıma gelmemişti. SağolunBu söylediklerim lütfen yanlış anlaşılmasın.
Elbet çok güzel çalışan yardım kuruluşları vardır. Birçoğuna şaibe karışsa da eminim tertemiz iş yapanlar da vardır.
Peki hiç yakın çevrenize bakmayı denediniz mi?
Örneğin bir okula?
Öğretmen bir tanıdığınız varsa sorabilirsiniz mesela, çok çok zor durumda olan çocuklar var.
Geçen hafta okulumuzdan bir öğrenci açlıktan bayıldı . Ne büyük bir sınav, hepimiz için. Biz öğretmenleri olarak yardım etmeye çalışıyoruz öğrendiğimizden beri. Hiç tahmin edemeyeceğimiz yükleri taşıyan çocuklar var. İnsanın duyunca içi titriyor. Baba terk etmiş bakmıyor, anne hasta çalışamıyor. Çocuk sağdan soldan gelenlerle karnını doyurmaya çalışıyor. Bu tarz aileler hepimizin sınavı, gözümüzü kapatmamamız lazım.
Güzel fikrinizden ötürü kutluyorum sizi, Allah kazancınızı arttırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?