yardım lazımm :(

gizemmk

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
18
0
6
Uşak
öncelikle merhaba. bir konuda yardıma ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. sevigilimle birlikte oluyoruz ve benim kalçalarımda leke küçük küçük sivilce gibi pürüzler var ama o pürüzsüz olmasını istiyor o pürüzlerden ben de çok rahatsızım geçmesi için pürüzsüz olması için ne yapabilirim ?

bu kadar detaya gerek yoktu

Son düzenleme:
kalçalarımda pürüzler var çok rahatsız oluyorum nasıl giderebilirim. bukadar basit ilk açtığın konu ve erkek arkadaşınla ne yaptını anlatmana gerek yok gördüğün gibi büyük bi ihtimalle fake sin zaten ya neyse

Bizi ilgilendirmez
Oralari keselemen gerektigini dusunuyorum

Burada cevap ariyorsunuz ama Güzin Abla ya da Google amcaya sorun bence. Belki sizin gibi yüzbinler ayni dertten muzdariptir. Tecrübeliler ilac önerebilir ya da evde yapilacak iksir önerileri bulursunuz.

Dalga gecmek isteginiz varsa anlayabilirim, hadi derim keyfi yok heralde. Ister erkek olun ister kadin hatta ister fake konu olsun, bu nasil bir derman talebidir ya. Daha neler okuyacagim burada diyorum ama kabul ediyorum benim hayal gücüm cok zayif. Burada bir konu uydur deseler saatlerce hatta günlerce ne yapsam nasil yazsam da anlasilmasa diye düsünürüm ama beceremem herhalde. Eger konu uydurma degilse de cinsel iliskiye girecek yasta veya interneti kullanma becerisine sahip birinin böyle bir derde buradan care bulmak istemesi... Devaminda ne yazacagimi bulamadim acikcasi.

öncelikle teşekkür ederim ama google dan sonuç alamadım tecrübeliler birşey önerir diye buraya yazdım derdimi ve bu kadar tepki fazla bence çünkü madem bu sorunu olan bi sürü kişi var burda da vardır ve bi çare için yazdım ayrıntıya girmişim yorumların böyle geleceğini beklemiyordum her neyse amacım özel yaşam açmak değil derdimi anlatmaktı. dalga geçmiyorum fake değilim ve fake bi konu da değil cevağp vermeyip tepki verdiğini için teşekkür ederim dert anlatmanın çare aramanın da suç oldugunu anlamış olduk böylece ii günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…