Yardım!!!! Limonun yan etkisi olabilimi??

senakar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
201
0
96
Konya
KIZLAR MERHABALAR; 4 haftalık gebeyim, iki-üç gündür grip ve öksürükten dolayı limon yiyorum ancak yedikten sonra aşırı derecede halsizlik yorgunluk hissediyorum acaba yan etkisi olaöbilirmi bide iğne kullanıyorum(kan pıhtılaşmasından dolayı)..baya halsizleşiyorum nerdeyse elim ayağım hareket edemiyor acaba aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar oldumu?Tansiyonum mu artıyor yoksa aazalıyor MU bilemedim..yardımcı olan olursa sevinirim..

Canım limon kan dolaşımını düzenler diye biliyorum ben problem olacağını zannetmem yorgunluk filan belki hastalığından ya hamilliğinden kaynaklı olabilir.Ama yine de dr una danış bence

Ben de gribim. Direk limon yemedim ama 3 gündür ıhlamur -bal-limon karışımı içiyorum, sanırım limonu da içine fazla sıktım ya da başka bir nedeni de olabilir, grip nedeniyle gece uykusuz da kaldım çünkü,
içtikten sonra resmen bayılır gibi elimi kolumu oynatamaz halde yatıyordum, sanki uyur gibiydim.
Limonun etkisi mi bilemiyorum ama.
Direk limon yemeyin isterseniz.
Geçmiş olsun.

Aaa bu arada yeni okudum,tansiyonu düşürür tabii limon

Canım limon kan dolaşımını düzenler diye biliyorum ben problem olacağını zannetmem yorgunluk filan belki hastalığından ya hamilliğinden kaynaklı olabilir.Ama yine de dr una danış bence

canım teşekkur ederim muhtemelen benimde tansiyonumu düşürüyor.. pek böyle olmazdı ama gebeligin etkisinden olsa gerek yarın kontrolum var dr bi görüşeceğim inşallah ..sizdenden fikir almak istedim..Tekrardan teşekkurler..

Ben de gribim. Direk limon yemedim ama 3 gündür ıhlamur -bal-limon karışımı içiyorum, sanırım limonu da içine fazla sıktım ya da başka bir nedeni de olabilir, grip nedeniyle gece uykusuz da kaldım çünkü,
içtikten sonra resmen bayılır gibi elimi kolumu oynatamaz halde yatıyordum, sanki uyur gibiydim.
Limonun etkisi mi bilemiyorum ama.
Direk limon yemeyin isterseniz.
Geçmiş olsun.

Allah razı olsun.bende de aynısı oluyor işte acayip bir uyku hali basıyor..dün bende ballı süt yaptım biraz rahatladım ama gribe limon iyi gelir diye biraz yedim..ama direk yemek sıkıntı sanırım..Sizede geçmiş olsun..teşekkurler..

limon kanı sulandırıyor, tansiyon dürürüyor. belki hamileliğin de etkisiyle daha cok tansiyonunu düşürmüştürç halsizliğinde bence ondan. bende grip oldum. portakal yedim bol bol iyi geldi.

Back
X