Yardım 😭

Kamu spotu
Buradan evlilik düşünen genç kızlara sesleniyorum: kendi ayaklarınız üzerinde durmadan, erken yaşta, mesleğinizi elinize almadan evlenip bir de alelacele çocuk yaparsanız böyle zor zamanlar yaşarsınız.
Kamu spotu

Eşini ikna etmekten başka çare yok. İster güzel dille istersen de tehditle, evi terk ederimlerle ikna edeceksin. Anca öyle rahatlarsın. Allah güzel kapılar açsın inşallah.

Allah razı olsun çok haklısınız gerçekten seviyorum deyip erken evlenmeyin

Kadın sesımı cıkarmadıgım ıcın dayak yemedim dıyor sımdı sesını Cıkarsa cocugu vermezse kvye bu seferde koca delirecek gaza gelıcek belkide zarar verecek. Ailenizi arayın cıkın o evden.

Ah yavrum ya, ne kadar küçüksün daha.
İnan yoksul babanın evinde karnın yarı aç otursaydın şundan daha huzurlu olurdun.
Ne denir ki şimdi bu yaşananlara.
Eğitimin yok, işin yok, her yerden sıkıştırmışlar seni.
Bari biraz dişini göstermeyi öğren, kocanı kendi tarafına çekmeye çalış. İçten içten işle onu, belli etme. Eğer ailesini kötülersen o da iyice bilenir. Allah yardımcın olsun gerçekten üzüldüm haline.

Maymundan 5 dk önce doğmuş diyen kayın var ve sen onu kovmuyorsun? Neden kocan bir şey diyecek diye çocuk kocanın da çocuğu değil mi? Sen kimlere denk geldin ki izmirdeymişsiniz ailesi de doğulu mu?

Çok tşk ederim beni anladığımız için allah razı olsun İzmir’de yaşıyorum maLesef kimsem yok bende buraya yazdım annemlere anlatmıyorum üzülmesinler diye annemler hem hasta ağır hasta hemde maddi olarak kötü ablam valla kız çocuklarınızı küçük yaşta vermeyin

Maymundan 5 dk önce doğmuş diyen kayın var ve sen onu kovmuyorsun? Neden kocan bir şey diyecek diye çocuk kocanın da çocuğu değil mi? Sen kimlere denk geldin ki izmirdeymişsiniz ailesi de doğulu mu?
Annesi doğulu kocam asla bşy demiyor ana kuzusu deriz ya aynı öyle annesi diyor abinle ne derse desin abindir sus oda susuyor beni De susturuyor

Kadın sesımı cıkarmadıgım ıcın dayak yemedim dıyor sımdı sesını Cıkarsa cocugu vermezse kvye bu seferde koca delirecek gaza gelıcek belkide zarar verecek. Ailenizi arayın cıkın o evden.
Beni o kadar iyi anlamışsınızki allah razı olsun iyiki varsınz

O lafları diyen kayınbirader galiba.. ne farkeder ki çocuğuma laf eden insan daha beter hakaretleri hak eder bence.. bir insanin yaşca büyük olması saygıyı hakettiği anlamına gelmiyor.. hakedecek davranışlar yaparsan hakedersin.. iyi tepemize micsinlar ama yaşlı ooo hemen saygi

Kabul etmeseydin baştan? Niye kabul ettin altlı üstlü oturmayı?? Aşktan gözünüz köreliyor sanki dünyada başka erkek yok gibi herşeyini kabul ediyorsunuz sonra da yok efendim şöyle yok böyle.
Madem kocanı ikna edemiyorsun taşınmaya, ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. boşan madem dayanamıyorsan.

Aynılarını bana yaşattılar hatta benimki bide sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyodu doğduğundan beri. Sadece anne sütü alırken bile acı yemek mi vermedi turşumu yalatmadı neler neler. Ne çektiğimi bej bilirim benimde kocam senin gibi yapardı ne var alsın yemiyo ya ne var versin çocuk acıya alışsın gibi daha neler neler. Sonuç hepsinden nefret ediyorum çocuğumu nereye gidiyorsam yanımda götürüyorum asla emanet bile etmem bezdirdi beni. Çocuğu bilerek ilgilenmeyip öğrensin kendi kendine yaşamayı bile dedi. Allaha havale et ben öyle yapıyorm.

kuzucum bu hayata hepimiz aynı şartlarda aynı konumlarda gelmiyoruz burada seni üzen yorumlar illa olmuştur ama artık çaresine bakmalısın. çocuğum uyuyor diyip biraz onlardan uzak tutamaz mısın? ya da inceden kocanı işleyip geceleri sakince ve biraz mağduriyetini göstererek konuşabilir misin?
olan olmuş bebeğin büyüdüğünde ya bi kuaförün yanına gir ya da herhangi bir market zincirine... ve sana tavsiyem okulunu oku... daha gerçekten çok küçüksün hayatına kendin yön verebilirsin evlendin diye hiçbir şey bitmedi çocuğundan güç alıp daha güzel hayat sunabilirsin kendine ve çocuğuna
durduğun konumu lütfen kabullenme. gücün yerine geldiğinde bunu herkes görür
sanırım ailen arkanda duramaz.. ama ailene dönmek gibi bir seçeneğin de var. çocuğu evde bırakıp işe gidebilirsin ailen ne der buna sen bilirsin... çok seçeneğin var ama iyi düşün

Al birini vur ötekine.Siz burda kocanıza,görümcenize hakaret ederek cok mu doğru davrandınız? Kayınvalideniz ayrı dava zaten,normal davranış değil.Ne diyeceğim bilemedim

Evlenmek yerine çalışmayı tercih edebilirdiniz.
Hadi evlendiniz, doğru insanla evlenmeyi tercih edebilirdiniz.
Madem evlendiniz, çocuğunuza sahip çıkmayı bilin.

Madem kv oğluna merakli bırak baksin. İse gir çalış. Para kazan. Oku, kitap oku mesela. Açık öğretim oku. Yirmi yaşında sen çocuksun gerçekten. Ben yirmi yaşında çocuk bakamazdim mesela.

Burada ki arkadaşlara kızma boşuna. Kimsenin derdi seni kırmak değil. Ama ne yazık ki senin derdin çözümsüz. Çünkü senin tabirinle okuz,hayvan kocan seni annesine mahkum ediyor. Allah kolaylık ve mutluluk versin.

Lütfen hemen ikinciye hamile kalma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…