Allah razı olsun çok haklısınız gerçekten seviyorum deyip erken evlenmeyinKamu spotu
Buradan evlilik düşünen genç kızlara sesleniyorum: kendi ayaklarınız üzerinde durmadan, erken yaşta, mesleğinizi elinize almadan evlenip bir de alelacele çocuk yaparsanız böyle zor zamanlar yaşarsınız.
Kamu spotu
Eşini ikna etmekten başka çare yok. İster güzel dille istersen de tehditle, evi terk ederimlerle ikna edeceksin. Anca öyle rahatlarsın. Allah güzel kapılar açsın inşallah.
Çok tşk ederim beni anladığımız için allah razı olsun İzmir’de yaşıyorum maLesef kimsem yok bende buraya yazdım annemlere anlatmıyorum üzülmesinler diye annemler hem hasta ağır hasta hemde maddi olarak kötü ablam valla kız çocuklarınızı küçük yaşta vermeyinAh yavrum ya, ne kadar küçüksün daha.
İnan yoksul babanın evinde karnın yarı aç otursaydın şundan daha huzurlu olurdun.
Ne denir ki şimdi bu yaşananlara.
Eğitimin yok, işin yok, her yerden sıkıştırmışlar seni.
Bari biraz dişini göstermeyi öğren, kocanı kendi tarafına çekmeye çalış. İçten içten işle onu, belli etme. Eğer ailesini kötülersen o da iyice bilenir. Allah yardımcın olsun gerçekten üzüldüm haline.
Annesi doğulu kocam asla bşy demiyor ana kuzusu deriz ya aynı öyle annesi diyor abinle ne derse desin abindir sus oda susuyor beni De susturuyorMaymundan 5 dk önce doğmuş diyen kayın var ve sen onu kovmuyorsun? Neden kocan bir şey diyecek diye çocuk kocanın da çocuğu değil mi? Sen kimlere denk geldin ki izmirdeymişsiniz ailesi de doğulu mu?
Beni o kadar iyi anlamışsınızki allah razı olsun iyiki varsınzKadın sesımı cıkarmadıgım ıcın dayak yemedim dıyor sımdı sesını Cıkarsa cocugu vermezse kvye bu seferde koca delirecek gaza gelıcek belkide zarar verecek. Ailenizi arayın cıkın o evden.
Amin hepimizden ınsallahBeni o kadar iyi anlamışsınızki allah razı olsun iyiki varsınz
Yok ablam durumları kötü babam karaciğer hastası annemde diyabet kalp tansiyon var ablam abim yokcanım sakin ol ailenin durumlardan haberi var mı
O lafları diyen kayınbirader galiba.. ne farkeder ki çocuğuma laf eden insan daha beter hakaretleri hak eder bence.. bir insanin yaşca büyük olması saygıyı hakettiği anlamına gelmiyor.. hakedecek davranışlar yaparsan hakedersin.. iyi tepemize micsinlar ama yaşlı ooo hemen saygiMaymundan 5 dk önce doğmuş diyen kayın var ve sen onu kovmuyorsun? Neden kocan bir şey diyecek diye çocuk kocanın da çocuğu değil mi? Sen kimlere denk geldin ki izmirdeymişsiniz ailesi de doğulu mu?
Okul ne durmda lise üni mezun musun bi tecrübe meslek var mı..Yok ablam durumları kötü babam karaciğer hastası annemde diyabet kalp tansiyon var ablam abim yok
Kabul etmeseydin baştan? Niye kabul ettin altlı üstlü oturmayı?? Aşktan gözünüz köreliyor sanki dünyada başka erkek yok gibi herşeyini kabul ediyorsunuz sonra da yok efendim şöyle yok böyle.Arkadaşlar kayınvalide hanım oğlum 9 aylık sürekli oğlumu kendi evine götürüyor altlı üstlü oturuyoruz maLesef benim evinde sevmiyor geçen diyo inşallah seni bırakır bize gelir eşimle muhattap olur benimle olmaz ben 20 yaşındayım oğluma terbiye kendisi vermeye çalışıyor bağırıyo pislik çirkef görümcemde öyle taşınmak istiyorum öküz hayvan kocam hep bahane biliyo
Aynılarını bana yaşattılar hatta benimki bide sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyodu doğduğundan beri. Sadece anne sütü alırken bile acı yemek mi vermedi turşumu yalatmadı neler neler. Ne çektiğimi bej bilirim benimde kocam senin gibi yapardı ne var alsın yemiyo ya ne var versin çocuk acıya alışsın gibi daha neler neler. Sonuç hepsinden nefret ediyorum çocuğumu nereye gidiyorsam yanımda götürüyorum asla emanet bile etmem bezdirdi beni. Çocuğu bilerek ilgilenmeyip öğrensin kendi kendine yaşamayı bile dedi. Allaha havale et ben öyle yapıyorm.Arkadaşlar kayınvalide hanım oğlum 9 aylık sürekli oğlumu kendi evine götürüyor altlı üstlü oturuyoruz maLesef benim evinde sevmiyor geçen diyo inşallah seni bırakır bize gelir eşimle muhattap olur benimle olmaz ben 20 yaşındayım oğluma terbiye kendisi vermeye çalışıyor bağırıyo pislik çirkef görümcemde öyle taşınmak istiyorum öküz hayvan kocam hep bahane biliyo
Evlenmek yerine çalışmayı tercih edebilirdiniz.Siz böyle yukarıdan bakın dalga geçin ben Doğudan büyüdüm ve babamın durumu kötüydü ona yük olmamak adına erken evlendim bende sizi hesaba alıp abla gibi tavsiye almak istiyorum çünkü ablam yok hata bende özür dilerim hepimizden birdahaki katılmam zaten iyi günlwr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?