- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
Hayır paylaşmam .
Ne işe yarayacak , göz mü korkutacak bu yaptığınız ya da susanlar konuşmaya mı karar verecek ?
Sosyal platformlarda yazı paylaşmak yerine , o bilen birilerini konuşturun , delil toplayın , şahit bulun , susturulanları kendi tarafınıza çekin vs...
Yani ben olsam böyle yapardım herhalde.
Mahkemeden once boyle hisey yspmayin.isleri daha da zora sokabilir bu durum..
Düşündüğünüz yöntem çok yanlış eğer siz o yazıyı paylaşırsanız karşı taraf bunu mahkemede delil olarak kullanır haklıyken haksız konuma düşersiniz sizin yapacağınız tek şey eğer siz haklıysanız şahit ve delil toplamak.
bu kadar insan papağan gibi(çok afadersiniz)ayni şeyleri söylüyorİsim verin yada vermeyin sonuçta o yazı onlara yazılmış bir yazı anlarlar kendilerine yazıldığını ayrıca face,twit gibi yerlerde birilerine karşı yazılan yazılar mahkemelerde delil olarak kullanılır sosyal medya yüzünden bile açılmış bir sürü davalar var yazılan mesajlardan ötürü.
siz halâ benimle aynı fikirde kimse yokmu diyorsunuz.MADEM BURADAKİ FİKİRLERİ ÖNEMSEMİYORSUNUZ NE DİYE BURAYA KONU AÇIYORSUNUZ.PES VALLAHİ PES.
Arkadaslar benimle ayni fikirde olan yokmu?
BEN BU SÖZÜN ÜSTÜNE DAHA BİRŞEY DEMEM.İftira atacak ya da iftiraya ön ayak olacak kadar RABBİNi unutmuş insanlar, sizin birkaç cümleniz ile vicdana mı gelecekler ?
Bence yanılıyorsunuz hem de çok.
ALLAH onları ıslah etsin.
ELLERİNE SAĞLIK SORCHA...