• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim lutfen esim iftiralarla isinden oldu....

Hayır paylaşmam .

Ne işe yarayacak , göz mü korkutacak bu yaptığınız ya da susanlar konuşmaya mı karar verecek ?

Sosyal platformlarda yazı paylaşmak yerine , o bilen birilerini konuşturun , delil toplayın , şahit bulun , susturulanları kendi tarafınıza çekin vs...

Yani ben olsam böyle yapardım herhalde.

Mahkemeden once boyle hisey yspmayin.isleri daha da zora sokabilir bu durum..

Düşündüğünüz yöntem çok yanlış eğer siz o yazıyı paylaşırsanız karşı taraf bunu mahkemede delil olarak kullanır haklıyken haksız konuma düşersiniz sizin yapacağınız tek şey eğer siz haklıysanız şahit ve delil toplamak.

İsim verin yada vermeyin sonuçta o yazı onlara yazılmış bir yazı anlarlar kendilerine yazıldığını ayrıca face,twit gibi yerlerde birilerine karşı yazılan yazılar mahkemelerde delil olarak kullanılır sosyal medya yüzünden bile açılmış bir sürü davalar var yazılan mesajlardan ötürü.
bu kadar insan papağan gibi(çok afadersiniz)ayni şeyleri söylüyor
siz halâ benimle aynı fikirde kimse yokmu diyorsunuz.MADEM BURADAKİ FİKİRLERİ ÖNEMSEMİYORSUNUZ NE DİYE BURAYA KONU AÇIYORSUNUZ.PES VALLAHİ PES.
Arkadaslar benimle ayni fikirde olan yokmu?

İftira atacak ya da iftiraya ön ayak olacak kadar RABBİNi unutmuş insanlar, sizin birkaç cümleniz ile vicdana mı gelecekler ?
Bence yanılıyorsunuz hem de çok.
ALLAH onları ıslah etsin.
BEN BU SÖZÜN ÜSTÜNE DAHA BİRŞEY DEMEM.
ELLERİNE SAĞLIK SORCHA...

Hangi konuda iftira atılmış.
Taciz, rüşvet?
Biz sizin hasmınız değiliz, davaya müdahil olma gibi bir durumumuzda yok.
Burada anlatabilirsin.
Ona göre elimizden geldiğince yol gösteririz, burada avukat arkadaşlar da var. Tazminat, işe iade davalarınız için yol gösterirler elbet.

Tabiki hasmimiz degilsiniz bazi arkadaslar yazacaklarimin esimin aleyhine olabilir diye beni uyardi o yuzden suan burayada yazmayi uygun gormedim.Atilan iftira zimmet

siz halâ benimle aynı fikirde kimse yokmu diyorsunuz.MADEM BURADAKİ FİKİRLERİ ÖNEMSEMİYORSUNUZ NE DİYE BURAYA KONU AÇIYORSUNUZ.PES VALLAHİ PES.

BEN BU SÖZÜN ÜSTÜNE DAHA BİRŞEY DEMEM.
ELLERİNE SAĞLIK SORCHA...

Tabiki burdaki arkadaslarib fikirlerini onemsiyorum.Oyle olmasa belirttiginiz gibi buraya konu acmazdim.Hem bu agresiflik nedendir

Tabiki burdaki arkadaslarib fikirlerini onemsiyorum.Oyle olmasa belirttiginiz gibi buraya konu acmazdim.Hem bu agresiflik nedendir

canım burda bir fikir istiyorsun ve insanlar vakit ayirip
sana yardımcı olmaya çalışıyorlar.sizi anlıyorum üzgün olabilirsiniz.
sizin gerçekten fikre ihtiyaciniz yok gibi.

eğer kalbini kırdiysam özür dilerim.
senin iyiliğin için yazmıştım.ALLAH yardımcınız olsun.
umarım eşiniz aydinliga çıkar.Hoşçakalın.

Ben de aynı şeyi düşündüm. Yazma, paylaşma, ben olsam yazmam diyen herkese ama öyle, ama böyle, benim gibi düşünen yok mu diyor konu sahibi.

Ben karşıt fikirlerden ziyade kendisiyle aynı fikirde birkaç kişi bulup cesaret almak istiyor gibi düşündüm.

Ben de aynı şeyi düşündüm. Yazma, paylaşma, ben olsam yazmam diyen herkese ama öyle, ama böyle, benim gibi düşünen yok mu diyor konu sahibi.

Ben karşıt fikirlerden ziyade kendisiyle aynı fikirde birkaç kişi bulup cesaret almak istiyor gibi düşündüm.
ama sorcha arkadaşım durumu özetlemiş.

Mübarek dizi gibi.. İftirayla işten atıyorlar ve üstüne üstlük amirleri tehdit ediyor.. Umarım faceden bir şey yazmamışsındır...

canım burda bir fikir istiyorsun ve insanlar vakit ayirip
sana yardımcı olmaya çalışıyorlar.sizi anlıyorum üzgün olabilirsiniz.
sizin gerçekten fikre ihtiyaciniz yok gibi.

eğer kalbini kırdiysam özür dilerim.
senin iyiliğin için yazmıştım.ALLAH yardımcınız olsun.
umarım eşiniz aydinliga çıkar.Hoşçakalın.

Gercekten fikrinize ihtiyacim vardi canim.Ben bu konuyu ilk yazdigim gun paylasacaktim.Arkadaslar bu fikrimin dogru olmadigi konusunda uyarinca paylasmaktan vazgectim.Allah razi olsun canim sagol

Mübarek dizi gibi.. İftirayla işten atıyorlar ve üstüne üstlük amirleri tehdit ediyor.. Umarım faceden bir şey yazmamışsındır...

Zaaten dizilerde gercek hayattan esinlenmiyprmu.Yok arkadaslarimin uyarisi uzerine yazimi paylasmadim sagolsunlar

Zaaten dizilerde gercek hayattan esinlenmiyprmu.Yok arkadaslarimin uyarisi uzerine yazimi paylasmadim sagolsunlar
İyi yapmışsın..
Dizi deyip geçiyoruz da birebir gerçek hayatta yaşanan şeyler onlar..

İnşallah eşin daha iyi bir iş bulur. Mazlumun ahı yerde kalmaz merak etme..
Beni de haksız yere 2011 de işten çıkardılar. Ve 1 ay sonra aynı sektörde işe girdim:)
Hem de daha iyi şartlarda..
Hayırlısı olsun hakkımızda. Allah eşine de nasip etsin..

İyi yapmışsın..
Dizi deyip geçiyoruz da birebir gerçek hayatta yaşanan şeyler onlar..

İnşallah eşin daha iyi bir iş bulur. Mazlumun ahı yerde kalmaz merak etme..
Beni de haksız yere 2011 de işten çıkardılar. Ve 1 ay sonra aynı sektörde işe girdim:)
Hem de daha iyi şartlarda..
Hayırlısı olsun hakkımızda. Allah eşine de nasip etsin..

Sagol canm insallah.Kesinlikle kalmiyor.Senin adina cok sevindim.Hayirli olsun canm.Bizim icinde insallah oyle olur.Avukat sucsuzlugu ispat edilirse gorevine iade edilebilecegini ve parasini alabilecegini soylemis

Sagol canm insallah.Kesinlikle kalmiyor.Senin adina cok sevindim.Hayirli olsun canm.Bizim icinde insallah oyle olur.Avukat sucsuzlugu ispat edilirse gorevine iade edilebilecegini ve parasini alabilecegini soylemis

Görevine geri dönerse inşallah keyfini bozan o tipleri görevlerinden alırlar.. Eşin de rahatlıkla işine bakar.. İşyerinde huzur çok önemli. Suçsuzluğu ispat edilir, hak yerini bulur Allahın izniyle.

Tabiki hasmimiz degilsiniz bazi arkadaslar yazacaklarimin esimin aleyhine olabilir diye beni uyardi o yuzden suan burayada yazmayi uygun gormedim.Atilan iftira zimmet
Eşiniz zimmet yüzünden mi suçlanıyor yani peki olay için eşinizin bilgisayarı falan incelendi mi eğer bilgisayardan programlar falan silinmişse merak etmeyin geri getirilir hard diskde her zaman gerçek sonuçlar olur.

Evet canm oyle.Bilgisayardan silinen program varmi yokmu bu konuda bi bilgim yok

Back
X