Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri yardım lütfen nişan elbisem hakkında fikir rica ediyorummmmm :5:

yesil_ela

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
1.271
2.354
263
37

Arkadaşlar merhaba

Nişanıma 1 ay kaldı sizce elbisem nasıl göğüs kısmı tadilatla oturtulacak elbisenin rengi mavi cıkmış fotolarda ama zümrüt yeşili sizce nasıl bir de mavi elbise var hangisini giymeliyim buarada nişanım 80 kişilik yakın cevremizin katılacagı salonda olacak fikirleriniz için şimdidem tesekkurler

usttekı yesıl bence de :128:
cokk yakısmıs mutluluklar dılerım

Yesil guzel duruyo.
Ama daha canli we ksa bi model daha guzel durur bence.
Ksa drken dizlerde.

iki elbise de güzel fakat alttaki yani mavi elbise
daha çok hoşuma gitti :80:

mutluluklar :81:

Ablacım yeşil abiye üzerinde çok güzel olmuş bayıldımmm :) Bence yeşille olmalı nişanın..

Birincisi dışarıda olacak bir nişan için daha uygun ve şık ikinci kıyafeti nişana gelen herhangi biri de giyebilir gelin olduğunuz pek anlaşılmaz gibi.

Son düzenleme:
Salon için ikisi de uygun değil bana göre :26:
Ama üstteki alttakinden daha güzel
Eğer alternatif varsa başka elbiselere de bakmanızı öneririm.

1. yi beğendim bende..
allah tamamına erdirsin..
mutluluklar dilerim...

benceeee yeşillllll

cok tesekkurler.tarz olarak sade sık zarif elbiselerden hoslanıyorum model aradıkca insanın kafası karısıyor ve daha cok sacmalıyor yesili giyecegim umarım sizler gibi misafirlerimizde beğenir

ikiside yakışmış ama bende yeşil diyorum,daha şık olur.

Yeşil olan çok şık...
Mavi olan da aslında salon için uygun ama basit bir havası var, nedendir çözemedim diğeri kadar asil durmuyor.
Bana artık şu kabarık, allı pullu barbie nişanlıklarından fenalık geldi ve zerre hoşuma gitmiyor. Ben de böyle zarif ve su gibi, uzun elbiselerden hoşlanıyorum. Kısa elbise dahi hoşuma gitmiyor... Bu nedenle çok beğendim bu elbiseyi keşke ben de buna benzer bir şey bulabilseydim Mutlulukla giyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…