Jameya Guru Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2015 14.299 13.970 298 27 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrveae #21 Mrveae .!.: Doğru sabah çok küçük ve öğlen çok küçük bir leke geldi karın ağrımda eşlik ettiği için korktum yine kv çok küçük bir leke olduğu için önemsiz olduğunu söyledi tekrarlarsa gidicemtim gündüz ama öğlenden beri leke gelmedi Genişletmek için tıkla... 21 haftaymış. Baya ileride.. o yüzden dikkatli olman gerek. Kv nin söylediklerine değil de kendi düşüncelerin içgüdülerinle hareket et olur mu?
Mrveae .!.: Doğru sabah çok küçük ve öğlen çok küçük bir leke geldi karın ağrımda eşlik ettiği için korktum yine kv çok küçük bir leke olduğu için önemsiz olduğunu söyledi tekrarlarsa gidicemtim gündüz ama öğlenden beri leke gelmedi Genişletmek için tıkla... 21 haftaymış. Baya ileride.. o yüzden dikkatli olman gerek. Kv nin söylediklerine değil de kendi düşüncelerin içgüdülerinle hareket et olur mu?
M Mrveae Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2017 98 27 3 27 27 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrveae #22 Jameya .!.: 21 haftaymış. Baya ileride.. o yüzden dikkatli olman gerek. Kv nin söylediklerine değil de kendi düşüncelerin içgüdülerinle hareket et olur mu? Genişletmek için tıkla... Bundan sonra öyle yapıcam teşekkür ederim
Jameya .!.: 21 haftaymış. Baya ileride.. o yüzden dikkatli olman gerek. Kv nin söylediklerine değil de kendi düşüncelerin içgüdülerinle hareket et olur mu? Genişletmek için tıkla... Bundan sonra öyle yapıcam teşekkür ederim