Yardım lütfen

Tintinim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
2
0
36
32
Çocuğu olan bayanlar ufacık bebeği olanlar boşanmaya nasıl karar verdiniz düşünceleriniz nelerdir çok zor bir kararmış evladım için . Bunu okuyacaklara bir tavsiye evliliğinizde yolunda gitmeyen birleyler varsa asla çocuk yapmayın olan evlatlarımıza oluyor emin olun evliliğinizde yolunda gitmeyen şeyler varsa o şeyler düzelmeyecektir asla anneci ve oğluna çok düşkün sürekli onu yönetmek isteyen bir annenin çocuğuyla evlenmeyin kavgalar sonun da o kadar büyüyor ki sonunu siz bile göremiyorsunuz evlenmek be kadar kolaymış ama boşanmak çok zor

Boşanmadım.
Konu nedir bilmiyorum ama siz boşanıyor musunuz? Yoksa boşanmak mı istiyorsunuz?
Mesleğiniz var mı?
Aileniz arkanızda mı?
Evliliğiniz gerçekten kötü mü?
Yani bunlar önemli tabiki.

Boşanmaya karar verecek kadar büyük bir sorun varsa insan çocuğu da olsa düşünmemeli. Mutsuz bir ailede yetişmesindense mutlu bir birey olabilmesi için tek başınıza da olsa çaba sarfetmeniz daha önemli diye düşünüyorum.

Anneci, oğluna düşkün sürekli yönetmek isteyen insan da evlenmeden ayırt edilebiliyorsa ne âlâ.

Bir sorun yaşandıysa o sorunun kaynağı kişilikten kaynaklıdır düzelmesi ya da değişmesi çok zordur.

Doğru kararlar almanız temennisiyle...

Back
X