Nasil hakli ya kendi öz kizi olsa kosa kosa giderAfedersiniz ama adam haklı yani. Hatta çok bile kalıyorsunuz, 8-6 çok uzun bir süre. Tabiki sırf verdiğiniz bilgilere dayanarak söylüyorum. Başka durumlar varsa orası ayrı.
Sadece kısa bir süre için bu durum geçerli olur tamam ama hergün hergün bilemedim.
Evlilik sorumluluk gerektirir. Bir süreliğine tamam, hatta gece gündüz kalsın. Ama sürekli bir durumda adam karısını yanında istemekte haklı. Üstelik sabah git akşam gel demiş daha ne yapsın?Nasil hakli ya kendi öz kizi olsa kosa kosa gider
Kızım yeni boşandı bu süre zarfında tabikide hep yanındayım ve evladima gitmemin saati sınırı olmaz siz anne değilsiniz sanirimAfedersiniz ama adam haklı yani. Hatta çok bile kalıyorsunuz, 8-6 çok uzun bir süre. Tabiki sırf verdiğiniz bilgilere dayanarak söylüyorum. Başka durumlar varsa orası ayrı.
Sadece kısa bir süre için bu durum geçerli olur tamam ama hergün hergün bilemedim.
Duygularıma tercüman oluyorsunuz bende konuyu okuyunca keşke benim annemin de maaşı olsa dedimValla annemin bi emeklosi olsa babama by by derdi gayette ayaklarinizin uzerinizdesiniZ
Çok teşekkür ederim aynen öyleŞimdi kızınızin size çok ihtiyacı var bence gitmeye devam etmelisiniz ha sırf bu yüzden boşayacaksa boşasin.
Estağfurullah tabiki yanında olmalısınız. Dediğim gibi ben sadece sizin verdiğiniz bilgilere dayanarak söyledim hani sürekli bu böyle olacak düşüncesi ile. Öteki türlü haklısınız elbette.Kızım yeni boşandı bu süre zarfında tabikide hep yanındayım ve evladima gitmemin saati sınırı olmaz siz anne değilsiniz sanirim
Çok teşekkür ederim çok haklısıniz annelik herseyden önemli bide torunum varki canlarım benim ❤Kızınız için siz şu an ekmek gibi tuz gibi su gibisiniz. Gayette iyi haldesiniz bir emekli var. Adam bence çok bencil kendi kızı olsa ateşin üstünde yürürdü kızınızı sakın boş bırakmayın. Annem böyle birşey yapsa öyle bir boşlukta insan her felaketi yapar herşeyi düşünür
Kızım yeni boşandı bu süre zarfında tabikide hep yanındayım ve evladima gitmemin saati sınırı olmaz siz anne değilsiniz sanirim
Duygularıma tercüman oluyorsunuz bende konuyu okuyunca keşke benim annemin de maaşı olsa dedim
Kadin.icin en onemlisiDuygularıma tercüman oluyorsunuz bende konuyu okuyunca keşke benim annemin de maaşı olsa dedim
Ben sorumluluklarimi aksatmiyorum ve benden başka kimse yok yanlarında şu bosanma evresinde tabikide kizimin yanında olucam uslubunuza dikkat ederseniz sevinirim ben cocuguma devlet memuru saati gibi gidip gelemem ne zaman ihtiyaçları varsa yanlarında olurum ben önce anneyim vede anneaneyimtamam da 8-6 bile bütün gününüzü kızınızda geçirmeniz demek.siz demekki gayriresmi bir şekilde kızınıza taşınmış gibi yaşıyorsunuz.ve bence bunu uzun zamandır yapıyorsunuz.adam da haklı siz bekar değilsiniz evlisiniz.kendi evinize ve eşinize karşı da sorumluluklarınız var.eğer bu sorumlulukları istemiyorsanız boşanın kızınızla yaşayın.ya da gün içinde yardımcı olun, dönün evinize normal saat aralıklarında.ya da kızınız gelsin sizle kalsın.
Çok teşekkür ederim çok haklısınizHem bir anne olarak hem de annesine düşkün bir evlat olarak benim düşüncem sinir tanımadan kızınız sizi istedikçe size ihtiyaçı olduğunu düşündüğünüz sürece gitmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?