İkiniz de yaşını başını almış insanlarsınız. Sizin anne olduğunuzu bilerek evlenmiş. 54 yaşındaki adam mal değilse o zamana kadar anlamış olmalıdır ki anne için evlat bambaşka
Kızınız boşanmış, kocanız da eşşek değil ya biraz anlayışlı olsun. Ne demek ya o ya da boşarım...çok ayıp etmiş ayı.
Nasıl haklı ya evladima gitmemin saati günümü olur siz anne değilsiniz sanırım eşim hep evde ben sadece 4 5 saat evde olmuyorum ve Hergün de gitmiyorumAfedersiniz ama adam haklı yani. Hatta çok bile kalıyorsunuz, 8-6 çok uzun bir süre. Tabiki sırf verdiğiniz bilgilere dayanarak söylüyorum. Başka durumlar varsa orası ayrı.
Sadece kısa bir süre için bu durum geçerli olur tamam ama hergün hergün bilemedim.
Hergün gitmiyorum ki sadece yeni boşandığı için şu sıralar hep yanında olmaya çalışıyorum oda 4 yada 5 saat olarak bir gün 24 saat 20 saat esimleyimEvlilik sorumluluk gerektirir. Bir süreliğine tamam, hatta gece gündüz kalsın. Ama sürekli bir durumda adam karısını yanında istemekte haklı. Üstelik sabah git akşam gel demiş daha ne yapsın?
Nasıl haklı ya evladima gitmemin saati günümü olur siz anne değilsiniz sanırım eşim hep evde ben sadece 4 5 saat evde olmuyorum ve Hergün de gitmiyorum
Bir hafta oldu bosanali kızım ve evlendiğinden beri hep sorun çıkardı kıskandı 11 yıl beraber yaşadık evlenince sorun cikardi paylasamadi kaç defa ayrıldık istemedi geldi yalvardi yakardi ben ettim sen etme dedi baristik ben bosansam bile kızımla oturmam zaten herkesin kendi düzeni var sonuctakızınız boşanalı ne kadar oldu?
adam size gitmeyin demiyor.
saat konusunda uzlaşma bekliyor.
o saatlere neden uyum sağlayamıyorsunuz?
adamla öncesinde de probleminiz olmamış da anladığım kadarıyla.
neyin inadı?
bence biraz kendinizi netleştirin. şu zamanda elin adamının ağız kokusunu çekeceğime, kızım da boşandı madem onunla yaşar gül gibi geçinir giderim gibi bir düşünce mi oluştu acaba?
Bir hafta oldu bosanali kızım ve evlendiğinden beri hep sorun çıkardı kıskandı 11 yıl beraber yaşadık evlenince sorun cikardi paylasamadi kaç defa ayrıldık istemedi geldi yalvardi yakardi ben ettim sen etme dedi baristik ben bosansam bile kızımla oturmam zaten herkesin kendi düzeni var sonucta
İşte oz olmayınca batıyor kıskançlık oluyo çok pişmanım evlendigime kaç kere şans verdiğim içinde çok pişmanım lohusa liginde bile sorun cikardiAcaba bu amcanın evladı zor bir yolculuktan geçse gene aynı davranirmiydi?
Ufacık meseleden nasıl öyle boşarım diyebiliyor bu kadar basit mi.Arkadaslar Merhaba benim derdim sorunum 2.evliligimi yaptığım eşimle.ilk evliligimi evliligimden bir kızım var 28 yaşında evli birde torunum var.1.5 yaşında rabbim güzel ömürler versin inşallah hepimizin çocuğuna torununa evlatlarimiza kızım maalesef yeni boşandı ve ben genelde hep kizima gidiyorum torun çok hareketli sürekli ilgi istiyor yardım amaçlı hep yanlarındayım eşim bunu sorun ediyo sabah 8 de gidip akşam 6 da evde olucakmisim yoksa bosuycakmis beni bende evladima gitmemin saati olmaz dedim bu yüzden ayriliyoruz fikirlerinize ihtiyacım var ve kaç kere bu yüzden ayrıldık resmi olmadan geldi yalvardi yakardi tamam dedi sonra yine aynı ne yapacağımı şaşırdım maddi olarakta güçlü değilim bir emekli maasim var
Çok teşekkür ederim duygularima tercüman oldunuzKonu sahibi yaşını başını almış,
Gayet tecrübeli ve en önemlisi bir anne.
Ne yapıyorsanız doğru yapıyorsunuzdur.
Ben evladımın böyle zor zamanında yanında olmayacaksam, ne anlamı kaldı anneliğimin.
Neymiş koca istememiş. !
Başlarım öyle kocaya.!
Kızınıza geçmiş olsun.
İnşallah çok çabuk atlatır.
Evladıyla,sizinle çok mutlu olur.
Siz aynen böyle dik durmaya devam edin.Çok teşekkür ederim duygularima tercüman oldunuz
Kesinlikle.Allah sizden razı olsun.kizinizi ve torununuzu yalnız bırakmayın.adam kendi çocuğu darda olsa sizden önce koşardi yanina.hic taviz vermeyin.bir de sizden yara almasın kizinizBen sorumluluklarimi aksatmiyorum ve benden başka kimse yok yanlarında şu bosanma evresinde tabikide kizimin yanında olucam uslubunuza dikkat ederseniz sevinirim ben cocuguma devlet memuru saati gibi gidip gelemem ne zaman ihtiyaçları varsa yanlarında olurum ben önce anneyim vede anneaneyim
Bence siz konuşun kizinizla torununuzu yaniniza alin eşiniz sorun etmez belki o zamanArkadaslar Merhaba benim derdim sorunum 2.evliligimi yaptığım eşimle.ilk evliligimi evliligimden bir kızım var 28 yaşında evli birde torunum var.1.5 yaşında rabbim güzel ömürler versin inşallah hepimizin çocuğuna torununa evlatlarimiza kızım maalesef yeni boşandı ve ben genelde hep kizima gidiyorum torun çok hareketli sürekli ilgi istiyor yardım amaçlı hep yanlarındayım eşim bunu sorun ediyo sabah 8 de gidip akşam 6 da evde olucakmisim yoksa bosuycakmis beni bende evladima gitmemin saati olmaz dedim bu yüzden ayriliyoruz fikirlerinize ihtiyacım var ve kaç kere bu yüzden ayrıldık resmi olmadan geldi yalvardi yakardi tamam dedi sonra yine aynı ne yapacağımı şaşırdım maddi olarakta güçlü değilim bir emekli maasim var
Ben 24 saat kızımla kalmıyorum ki sadece 3 4 saat yanlarında oluyorumkızınızın sizin kadar dert ettiğini sanmıyorum.
ha 2 den 8 e kader kalmışsınız
ha 11 den 3e kadar
adam işi gittiği saatte akşam sizi yanında istiyor demekki.
evlilik biraz da uyumakta sağlamak degil mi?
evet ekstrem bir durum normalin dışına çıkmışsınız ama adam da size gitme dememiş.
saatlerini bana göre uyarla demiş
eğer gerçekten 3-4 saat olsaydı adam size bari sadece 8-6 kal geri kalanında evde ol demezdi.Ben 24 saat kızımla kalmıyorum ki sadece 3 4 saat yanlarında oluyorum
Nasi üç dört saat ya ben hiç anlamadım şimdi adam size 10 saat git diyorsa sizin 3-4 saat gitmeniz ne diye sorun oluyor siz belli ki olayı pek de doğru düzgün anlatmiyorsunuzBen 24 saat kızımla kalmıyorum ki sadece 3 4 saat yanlarında oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?