Yardım lütfen

Nasıl haklı ya evladima gitmemin saati günümü olur siz anne değilsiniz sanırım eşim hep evde ben sadece 4 5 saat evde olmuyorum ve Hergün de gitmiyorum

Evlilik sorumluluk gerektirir. Bir süreliğine tamam, hatta gece gündüz kalsın. Ama sürekli bir durumda adam karısını yanında istemekte haklı. Üstelik sabah git akşam gel demiş daha ne yapsın?
Hergün gitmiyorum ki sadece yeni boşandığı için şu sıralar hep yanında olmaya çalışıyorum oda 4 yada 5 saat olarak bir gün 24 saat 20 saat esimleyim

Kızınız ne zaman boşandı? Aylar mı oluyor daha çok mu yeni? Adam 10 saat git destek ol, sonrasında evde yüzünü göreyim demiş anlattığınız kadarıyla.Gün 24 saat bunun 8 saati uyuyarak geçiyor.Geriye kalıyor 16 saat, bu 16 saatin 10 saatinde destek ol 6 saatinde de bana vakit ayır demiş.Eşiniz elin adamı değildir bana göre, bir tarafı birinci plana koyup diğer tarafa ne halin varsa gör demek bana ters geliyor.Eşiniz size göre gönlü kırılsa da önemli olmayacak elin adamı konumundaysa evli kalmamanız daha iyi olur.Çünkü iyi bir evliliğiniz yok anlamı çıkarıyorum ben şu durumda.Üstelik emekliniz varmış, ayrılıp kızınızla yaşayabilirsiniz.Şarlarınız çok iyi olmayabilir ama idare edersiniz.

Nasıl haklı ya evladima gitmemin saati günümü olur siz anne değilsiniz sanırım eşim hep evde ben sadece 4 5 saat evde olmuyorum ve Hergün de gitmiyorum

kızınız boşanalı ne kadar oldu?
adam size gitmeyin demiyor.
saat konusunda uzlaşma bekliyor.
o saatlere neden uyum sağlayamıyorsunuz?

adamla öncesinde de probleminiz olmamış da anladığım kadarıyla.
neyin inadı?
bence biraz kendinizi netleştirin. şu zamanda elin adamının ağız kokusunu çekeceğime, kızım da boşandı madem onunla yaşar gül gibi geçinir giderim gibi bir düşünce mi oluştu acaba?

Bir hafta oldu bosanali kızım ve evlendiğinden beri hep sorun çıkardı kıskandı 11 yıl beraber yaşadık evlenince sorun cikardi paylasamadi kaç defa ayrıldık istemedi geldi yalvardi yakardi ben ettim sen etme dedi baristik ben bosansam bile kızımla oturmam zaten herkesin kendi düzeni var sonucta

ohooo... bir haftada mı bu adam bu hale geldi?
iyi dayanmışsınız.
o zaman uzlaşın mesajlarımın hepsini geri alıyorum.
ben böyle 4-5 ay oldu da ana yüreği dayanamıyor diye düşündüm.
1 hafta nedir ki?
bence restleşmeler, blöfler uğraşmayın hiç.
bu adamdan olmaz.
insan sevdiğine anlayış gösterir.
bu adam size karşı tahammülsüz ve anlayışsız.
gerek yok.

Konu sahibi yaşını başını almış,
Gayet tecrübeli ve en önemlisi bir anne.
Ne yapıyorsanız doğru yapıyorsunuzdur.

Ben evladımın böyle zor zamanında yanında olmayacaksam, ne anlamı kaldı anneliğimin.
Neymiş koca istememiş. !
Başlarım öyle kocaya.!

Kızınıza geçmiş olsun.
İnşallah çok çabuk atlatır.
Evladıyla,sizinle çok mutlu olur.

Ufacık meseleden nasıl öyle boşarım diyebiliyor bu kadar basit mi.

Çok teşekkür ederim duygularima tercüman oldunuz

Çok teşekkür ederim duygularima tercüman oldunuz
Siz aynen böyle dik durmaya devam edin.
Nasıl olsa pişman olup dönen eşiniz oluyor.
Demek ki siz doğrusunuz.

Benim annemde sizin gibi..
Güçlü ve anaç.
Böyle evladını düşünen anneler yanlış bişey yapmış olmuyor.
Eşiniz bunu elbet anlar.
Siz bugün bu konuda taviz verseydiniz,
Yarın kim bilir ne yasaklar koyardı.
Taviz tavizi doğurur.

Kesinlikle.Allah sizden razı olsun.kizinizi ve torununuzu yalnız bırakmayın.adam kendi çocuğu darda olsa sizden önce koşardi yanina.hic taviz vermeyin.bir de sizden yara almasın kiziniz

Bence siz konuşun kizinizla torununuzu yaniniza alin eşiniz sorun etmez belki o zaman

Ben 24 saat kızımla kalmıyorum ki sadece 3 4 saat yanlarında oluyorum

Vallahi kim haklı, kim haksız bilemem de, kızınız çok şanslı bir evlat demeye geldim.
Harika bir annesiniz...
Yine de inşallah orta yolu bulursunuz, maşallah size

Kızınız çocuğunu size bıraksa daha mantıklı değil mi ? Yani böylelikle eşiniz geldiğinde evde olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…