- 14 Ağustos 2018
- 21.122
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.979
- 598
benim üslubumda bir sıkıntı yok hakaret etmedim bir şey yapmadım kibarca size karşı tarafın bakış açısını anlattım.ama siz duymak istediğiniz cevabı alamadınız benden tabi.demekki aksatıyorsunuz ki eşiniz şikayet etmiş hanımefendi.bir gün 24 saat zaten, ve siz asla evde olmuyorsanız kızınıza taşınmışcasına yaşıyorsanız adam da şikayet ediyorsa yapılacak şey bellidir.o zaman bunları bana değil gidin eşinize anlatın.onlar senden daha öncelikle naparsan yap deyin.burda gelip fikir sormanıza gerek yok bunun için.zaten karşı tarafın görüşünü duymaya ya da anlamaya çalışmaya bile tahammülünüz yok.Ben sorumluluklarimi aksatmiyorum ve benden başka kimse yok yanlarında şu bosanma evresinde tabikide kizimin yanında olucam uslubunuza dikkat ederseniz sevinirim ben cocuguma devlet memuru saati gibi gidip gelemem ne zaman ihtiyaçları varsa yanlarında olurum ben önce anneyim vede anneaneyim
Kocam hep evde islerini evden yürütüyor home ofis yapiyorkocanızla hangi zaman dilimini geçiriyorsunuz gün içinde?
Annem suan bosansa siz napiyorsunuz demem yani bazen insan kaderini kendi ciziyor eskiden calismak daha kolatmis en azindan bi tezgahtarlik.bile yapabilirlerdi zor degil yaniDuygularıma tercüman oluyorsunuz bende konuyu okuyunca keşke benim annemin de maaşı olsa dedim
Hiç bir şekilde aksatmiyorum zaten eşim hep evde home office tarzı çalışıyor kızım yeni boşandı tabikide yanında olucam ben anneyim ve evladima saat olmazbenim üslubumda bir sıkıntı yok hakaret etmedim bir şey yapmadım kibarca size karşı tarafın bakış açısını anlattım.ama siz duymak istediğiniz cevabı alamadınız benden tabi.demekki aksatıyorsunuz ki eşiniz şikayet etmiş hanımefendi.bir gün 24 saat zaten, ve siz asla evde olmuyorsanız kızınıza taşınmışcasına yaşıyorsanız adam da şikayet ediyorsa yapılacak şey bellidir.o zaman bunları bana değil gidin eşinize anlatın.onlar senden daha öncelikle naparsan yap deyin.burda gelip fikir sormanıza gerek yok bunun için.zaten karşı tarafın görüşünü duymaya ya da anlamaya çalışmaya bile tahammülünüz yok.
Yaşlı insanlar değiliz ki ben ben 49 eşim 54 yasindaşimdi siz daha iyi bilirsiniz, annem yaşlarındasınızdır muhtemelen.
eğer bu zamana kadar başka bir probleminiz olmadıysa bey amcayla, kendinizi daha sakin ifade etmeye bakın.
size gitmeyin dememiş bu adam, onunla da vakit geçirin istemiş.
ayrıca bunu da zamanın acı gerçeği olarak söyleyeyim, siz posta koyar boşanırsınız,
yarın kızınız evlendiğinde gözünüzün içine bakar ‘git anne’ diye.
kızınız hayırlı evlattır o bakmaz,
torununuz bakar,
kocası bakar.
kendi hayatınızın düzenini bozmayın.
arada kızınız size gelsin.
siz yine her gün gidin, ama adam hayatında bir ses bir nefes olsun diye evlenmiştir.
siz yokken huysuzlanması normal.
gerci bu da mantikliymis.şimdi siz daha iyi bilirsiniz, annem yaşlarındasınızdır muhtemelen.
eğer bu zamana kadar başka bir probleminiz olmadıysa bey amcayla, kendinizi daha sakin ifade etmeye bakın.
size gitmeyin dememiş bu adam, onunla da vakit geçirin istemiş.
ayrıca bunu da zamanın acı gerçeği olarak söyleyeyim, siz posta koyar boşanırsınız,
yarın kızınız evlendiğinde gözünüzün içine bakar ‘git anne’ diye.
kızınız hayırlı evlattır o bakmaz,
torununuz bakar,
kocası bakar.
kendi hayatınızın düzenini bozmayın.
arada kızınız size gelsin.
siz yine her gün gidin, ama adam hayatında bir ses bir nefes olsun diye evlenmiştir.
siz yokken huysuzlanması normal.
Kızım boşandı diyorum psikolojik destek olmak amacıyla zaten yanında olmaliyimYaşlı insanlar değiliz ki ben ben 49 eşim 54 yasinda
yalnız kalmayı istememek için yaşlı mı olmak gerekiyor?Yaşlı insanlar değiliz ki ben ben 49 eşim 54 yasinda
Ve ben 24 saat arda değilim öğleden sonra gidip 7.30 8 e doğru evde oluyorumbenim üslubumda bir sıkıntı yok hakaret etmedim bir şey yapmadım kibarca size karşı tarafın bakış açısını anlattım.ama siz duymak istediğiniz cevabı alamadınız benden tabi.demekki aksatıyorsunuz ki eşiniz şikayet etmiş hanımefendi.bir gün 24 saat zaten, ve siz asla evde olmuyorsanız kızınıza taşınmışcasına yaşıyorsanız adam da şikayet ediyorsa yapılacak şey bellidir.o zaman bunları bana değil gidin eşinize anlatın.onlar senden daha öncelikle naparsan yap deyin.burda gelip fikir sormanıza gerek yok bunun için.zaten karşı tarafın görüşünü duymaya ya da anlamaya çalışmaya bile tahammülünüz yok.
Yasliymisiz gibi cevaplar verildi o yuzden belirttim ve sadece 4 yada 5 saat evde olmuyorumyalnız kalmayı istememek için yaşlı mı olmak gerekiyor?
benim babam asla annemden ayrı kalmak istemiyor.
sevmiyor adam evde ruhum çekilmiş gibi hissediyorum diyor.
babam 55 annem 53 yaşında.
ikisi de yaşlarından genç gösterir. babam yoğun çalışan sosyal bir adam...
ona rağmen annemi evde yanında ister.
bence siz biraz gereksiz yükleniyorsunuz beyefendiye. başka probleminiz yoksa istegi makul.
Bu sefer sen bosa geri adim atma da bi sok olsun o sokla da uzaya kadar yolu varArkadaslar Merhaba benim derdim sorunum 2.evliligimi yaptığım eşimle.ilk evliligimi evliligimden bir kızım var 28 yaşında evli birde torunum var.1.5 yaşında rabbim güzel ömürler versin inşallah hepimizin çocuğuna torununa evlatlarimiza kızım maalesef yeni boşandı ve ben genelde hep kizima gidiyorum torun çok hareketli sürekli ilgi istiyor yardım amaçlı hep yanlarındayım eşim bunu sorun ediyo sabah 8 de gidip akşam 6 da evde olucakmisim yoksa bosuycakmis beni bende evladima gitmemin saati olmaz dedim bu yüzden ayriliyoruz fikirlerinize ihtiyacım var ve kaç kere bu yüzden ayrıldık resmi olmadan geldi yalvardi yakardi tamam dedi sonra yine aynı ne yapacağımı şaşırdım maddi olarakta güçlü değilim bir emekli maasim var
Kızım boşandı diyorum psikolojik destek olmak amacıyla zaten yanında olmaliyim
Bu sefer sen bosa geri adim atma da bi sok olsun o sokla da uzaya kadar yolu var
Yasliymisiz gibi cevaplar verildi o yuzden belirttim ve sadece 4 yada 5 saat evde olmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?