Yardım lütfen

Ananem bir emeklisi ile kendi ayakları üzerinde duruyor vallahi ki adamı terk etme sebebi, 36 senelik cici dedenin anneannemi çocuklari konusunda sınırlaması, zart diye birakti adamı..36 senelik eş yani hem de yapmak isteyen yapabiliyor.

yaşadığınız şehri bilmiyorum büyük mü küçük mü trafik var mı ama çalışıyor olsanız bile (devlet memuru olduğunuzu ve 8.30-17.30 çalışıyor olduğunuzu sayarsak) en iyi ihtimalle sabah 8 de çıkıp akşam 6 da gelirdiniz. neyi problem ediyor çok anlamadım. zaten gün içinde 4 5 saat duruyorum kızımda demişsiniz ama adam size zaten 8 6 durabilirsin demiş. sizin halihazırda kızınızla geçirdiğiniz sürenin 2 katı. size iyilik bile yapmış oluyor.

Nasi üç dört saat ya ben hiç anlamadım şimdi adam size 10 saat git diyorsa sizin 3-4 saat gitmeniz ne diye sorun oluyor siz belli ki olayı pek de doğru düzgün anlatmiyorsunuz
Sorun akşam 8 de gelmem de yani 6 da evde olucakmisim sabahta erkenden gidicekmisim saati kendim belirlerim evladima gitmeme kocam dahi olsa saat koyamaz anlatabildim umarım

Boşarsa boşasın canım kendi kızı olsa çıkmazdı ordan gitmesen burnundan getirirdi sonuçta hergün keyfi gitmiyosunuz sabhtan akşama kadar siz evladınızın yanında olun hem kızınızda boşandıysa birlikte oturun işte sizin emekliniz var kızınızda çalışır sizde çocuga bakarsınız gül gbi geçinip gidersiniz

Ve ben 24 saat arda değilim öğleden sonra gidip 7.30 8 e doğru evde oluyorum
Arada çok da bir fark yok yani 1 buçuk saat için yuva yıkılır mi? Başka sorunlar varsa onu bilemem. 7 buçukta evde olacağıma 6 da olurum hem kızımın hem eşimin gönlü olur huzursuzluk olmaz. Siz farkında olmadan eşinizi görmezden geliyor olabilir misiniz? Çünkü hep kıskandı diyorsunuz. Demek ki eşiniz sizin gözünüzde kendini değerli hisedememiş ya da siz hissettirememişsiniz. Tabiiki evladın yeri başka ama hayat arkadaşınız da var bir tarafta onu da görmezden gelmeyin. Aklınızda eşinizden ayrılıp kızınızla yaşama gibi sebepler olabilir, hatta bilinç altınızda. Fakat kızınız bir süre sonra kendi düzenini kurup evlenecek ve siz bu düzeni devam ettirmek istediğinizde o da eşiyle sorun yaşayacak. Eşlerimizin ailesi her ne kadar yakın akraba konumunda olsa da sonuçta yapancı. İllaki bir açık kapı oluyor arada.

Hiç bir şekilde aksatmiyorum zaten eşim hep evde home office tarzı çalışıyor kızım yeni boşandı tabikide yanında olucam ben anneyim ve evladima saat olmaz
Eger ısrarla Boyle dusunuyorsanız neden bu konuyu actınız...ısrarlı sekılde bu kelımelerı kullanıyorsunuz teyzecım kusura bakmayın denmesınıdogru degıl....eger pohpohlanmak ısıtıyor bosan teyzem bey amca haketmıs denmesını yada teyze kızına her saat her dakka gıdılmesı gerekiyor denmesını ıstıuorsanız sahsen ben yapamam .ınanmadıgım bırseyı konusamam...ben bosanmadım 3 tane cocugım var anneme öyle ıhtıyacım var ki keske hep gelse...ama olmaz onunda bir hayatı var onunda sorumlulukları var..esınıx sıze gıtme dememiş ilgilenme dememiş..kusura bakmayın haksız olan sızsınız...kızınıza hergun ıkı saat ugrasamam bakın fazlasını demıyorum..o bıle onun ıcın buyuk nımettır..

Biraz daha zaman isteyin eşinizden kızınızla ve torununuzla ilgilenmek icin zaman mefhumu gütmeden, düzen oturduktan sonra sabah gider akşam dönersiniz ama şuan yanında olun kızınızın sizden başka kimsesi yok muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…