Yardim lütfen

Emine6189

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
50
11
38
44
Arkadaslar merhaba, is yerimden en yakin arkadasimla bozustuk ve onu kaybetmekten cok korkuyorum...bi isim varken beni aramisti galiba biraz sallamamisim ona bozulmuş...kucucuk sey ama beni cok uzdu pat diye tavir koymasi..yedigim ictigim son zamnlarda hep beraber idi...aradim bana kizdin mi dedim bunu söyledi...neyse biraz kafa dinleyelim bu hafta dedi...izinli olacal cunku.sanki bir sure ara verelim der gibi anladim...cok uzuldum cunku kucucuk bi sebep

Ufak bişey dediği doğru ara verin zaman geçsin özlem girer devreye

Arkadaslar merhaba, is yerimden en yakin arkadasimla bozustuk ve onu kaybetmekten cok korkuyorum...bi isim varken beni aramisti galiba biraz sallamamisim ona bozulmuş...kucucuk sey ama beni cok uzdu pat diye tavir koymasi..yedigim ictigim son zamnlarda hep beraber idi...aradim bana kizdin mi dedim bunu söyledi...neyse biraz kafa dinleyelim bu hafta dedi...izinli olacal cunku.sanki bir sure ara verelim der gibi anladim...cok uzuldum cunku kucucuk bi sebep
Bazi insanlar yapilari geregi alinganlardir ya da o anlik alinganligi tutmuştur. Onun icin anlattigi sey epeyce onemlidir belki de. Arkadasiniza minik sevecdgi bir hediye alip ziyaretine gidin. Guzelcene de bir mektup yazin. Mutlu olup unutacaktir o günü.

Cok alingan biri evt ama mevzu cok kucuk...ya evine falan giderim ama mevzu geregi sanki kendiliğinden kapanmasi gerekmez mi...dün 2 kere aradim farkinda bile olmadigimi soyledim...bilemedim valla...yoksa surekli hediyelesiriz arkadasligimizda da..

Cok alingan biri evt ama mevzu cok kucuk...ya evine falan giderim ama mevzu geregi sanki kendiliğinden kapanmasi gerekmez mi...dün 2 kere aradim farkinda bile olmadigimi soyledim...bilemedim valla...yoksa surekli hediyelesiriz arkadasligimizda da..

Hediye mediye almayın ya, iş anınızda ilgilenememişsiniz bu basit bir olay, geri de aramışsınız zaten. Ne bu arkadaş mı nazlı sevgili mi? Bırakın allasen böyle arkadaşlar insanın enerjisini emer durur sadece, gereksiz olaylarıyla.
Dinlesin kafasını, dönerse de o size dönsün işte.

Belki d3 soyle dusunmustur...kucuk bir meselede isim dustu sallamadi demek buyuk bi sikintim olsa ne olurdu

Ya siz onu aradığınızda o açıyorsa, o aradığında da açmak gerek. Karşılıklı yani bişey dememiş kızgınım mesafeli olalım demeye getirmiş. Madem haklısınız neden tedirgin oldunuz ki,

Büyük meselelerde cok yaninda oldum ondan yana suphem yok...aradi actim ama kisa kesmişim galiba...yani ben de cok hatirlayamadim...tedirginim evt belki de gereksiz...biraz da yapı...insanlarla hele ki sevdigim insanlar olunca aramin bozuk olmasi beni cok geriyor...haftaici icin gorusuruz diyorduk uzerine biraz dinlenelim demesi üzdü galiba beni...sana kizdim desin...aciklasin..hatta kizsin ama trip atmasin...cok yorucu....sevgilim gibi dünden beri bunu düşünüyorum..koca kadinlariz güya

Sizi bildim,ben de değişik bir versiyonuzum çünkü.

Lütfen bunu kendinize yapmayın .Anlık dikkatsizlik olmuş ,aramış ve özür dilemişsiniz.Daha ne yapacaksınız?? O uzatmış.Kendi haline bırakın,hatta siz trip atsanız yeridir.

Ben de sizin gibi biriyle kötüysem iyi hissedemem /hissedemezdim.Sanki o durumda hayatımın merkezindeki kişi oymuş gibi..Ama bu bir hastalık. Kimse kimseyle her zaman iyi olamaz,kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama buna rağmen kendimizi.sevmek zorundayız.Biriyle ufak da olsa bi sorun yaşadığınızda bu kadar güçlü etkiler yaşıyorsanız lütfen terapi alın.Hayat bu saçmalıklarla uğraşmak için çok kısa.

Ay ben dış gebelikten ameliyat geçirdim ölümden döndüm en yakın arkadasım duydugu halde aramadı. Sonra ben ona imalı bi mesaj attım ve aynı gün arıcağını daha bugun öğrendiğini söyledi. Ve konu kapandı... Bu kadar basit. Sizi gerçekten seviyorsa bu kadar trip yapmaz zaten. Siz de fazla yalvarmayın. Hiç sevmem gereksiz alınganları. İnsanı ezmekten baska bi işe yaramazlar

Yakın olduğum samimi komşum oğlunun doğum gününe çağırmadı mesela??? 2 hafta sonra arayıp canım nasılsın ameliyatlısın diye çağırmadım dedi. Ben alındım biraz çağırması gerekirdi yine de ama uzatmadım yani. Çok saçmalamış şahıs.

Bence de bu saglikli bir psikoloji degil...ama bunun disinda cok sevdiğim ve birlikte vakit gecirmekten keyif aldigim bir arkadasim...hic kaybetmek istemem...2 kere aradim evt ama özür dilemedim...ya bi sey mi oldu diye sordum aciklamasini yapinca seni sallamamazlik asla yapmam farkinda degilim dedim..ama 2 kere aradim ilgilenmedigimi dusunmesin diye...kucucuk bi mevzu olduğu icin ve kastim olmadigi icin özür dilemedim...bi de biraz tarz meselesi..Bence ozur dilemek yerine normallesmek daha guzel ikili iliskilerde...yani davranışlarımız ile ozur dileyebiliriz ilgimizi sevgimizi bu sekilde belli edebiliriz...ozetle normal değilim biliyorum ama elimde değil kafaya takıyorum 🙈

Büyük meselelerde cok yaninda oldum ondan yana suphem yok...
aradi actim ama kisa kesmişim galiba
Bence çok iyi arkadaş değilsiniz, siz öyle sanıyorsunuz.
Yoksa kısa kesilen bir konuşmadan dolayı bir hafta ara verelim bla bla.. demezdi.
Şöyle düşünün, aynı durumda siz ne tepki verirdiniz?
Bence siz gayet olumlu düşünür, şundan kısa kesmiştir diye masum bahaneler düşünürdünüz onun için. Hatta hiç takılmazdınız. Hatta hatayı kendinizde arardınız.
Çünkü arkadaşınız gibi tipler, sadece dert anlatıp, sizin derdinizi dinlemez, ilgi onlarda olsundur hep, siz ozaman iyisinizdir, dostsunuzdur.
Sonra siz böyle farkında olmadan kısa kestiğinizde konuşmayı yada insanlık hali açamadığınızda, küsülüp bir süre görüşülmeyen olursunuz.
Çünkü; dertlerini dinleyip onu ilgi odağı yapmamışsınız, enerji vampiri arakadaşınıza enerjinizi sömürtmemişsinizdir.
Bırakın sakın üstüne gitmeyin, böyle saçma bir sebepten sizden uzaklaşmak isteyen kadın/erkek yol verin gitsin

Bence de bu saglikli bir psikoloji degil...ama bunun disinda cok sevdiğim ve birlikte vakit gecirmekten keyif aldigim bir arkadasim...hic kaybetmek istemem...2 kere aradim evt ama özür dilemedim...ya bi sey mi oldu diye sordum aciklamasini yapinca seni sallamamazlik asla yapmam farkinda degilim dedim..ama 2 kere aradim ilgilenmedigimi dusunmesin diye...kucucuk bi mevzu olduğu icin ve kastim olmadigi icin özür dilemedim...bi de biraz tarz meselesi..Bence ozur dilemek yerine normallesmek daha guzel ikili iliskilerde...yani davranışlarımız ile ozur dileyebiliriz ilgimizi sevgimizi bu sekilde belli edebiliriz...ozetle normal değilim biliyorum ama elimde değil kafaya takıyorum 🙈

Tamam,tebrikler. Özür dilememişsiniz ,ne mutlu:)))
Yemin ediyorum bizim ülkede özür dilemem egosu başka hiçbir ülkede yok..10 cümle üşenmemiş özür dilemedim diye yazıp kendinizi tatmin etmişsiniz ama saçmasapan olayı kafanıza takarak kendinize hayatı zindan ediyorsunuz. Allah akıl fikir versin.

Umarım duzelir cunku dedigim gibi bence ortada mevzu bile yok...görüşleriniz icin tesekkur ederim ayri ayri

Yok egodan degil ozur dilememek...olayi size eksiz anlatmis olmamak icin anlattim.yoksa hatam varsa 40 kere dilerim tabiki...deger mi bu kadar üzülmeye

Tamam,tebrikler. Özür dilememişsiniz ,ne mutlu:)))
Yemin ediyorum bizim ülkede özür dilemem egosu başka hiçbir ülkede yok..10 cümle üşenmemiş özür dilemedim diye yazıp kendinizi tatmin etmişsiniz ama saçmasapan olayı kafanıza takarak kendinize hayatı zindan ediyorsunuz. Allah akıl fikir versin.
Kesinlikle cok sacma baskasi anlatsa dalga geçerim ama yapi iste..

Back
X