yardım lütfen

sevinccc

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
169
11
318
41
Balıkesir
3 yıllık bi ilişkim var ha bugün ha yarın istemeye gelicekler die 3 yıl geçti hala daha bekliyorum gelen giden yok. sevgilimin görev yaptığı şehirde oturuyorum.ailesi başka bir şehirde.tahmin ediyorumki beni istemiyolar erkek arkadaşım defalarca konuştu ama hep bahaneler türetip gelmediler.artık beklemekten çok yoruldum.bu durum gururuma dokunuyo.erkek arkadaşım ailesini benim için silebileceği yani kendi çabamızla evlenmemizi söylüyo ama ben öyle bi evlilik istemiyorum.sizce ne yapmalıyım kendimiz evlensek yarın öbür gün ailesiyle sorun olur mu?

erkek arkadaşınla konuşmadınmı neden böyle yapıyolar istemiyolarsa neden ??
kendiniz evlenseniz ilerde bence sorun yaşayabilirsiniz şimdiden bile yaşıyosun eğer gerçekten ciddiyseniz erkek arkadasın ailesini ikna etmenin bi yolunu bulmalı

senı neden ıstemıyor olabılırler?

ve büyük ıhtımalle sorun olur ama yıne başka bır şehırde yaşayacaksanız eşınle, aılesını zaten bayramdan bayrama tatılden tatıle görürsünüz, o kadar büyük problem olmaz dıye düşündüm. ama evlı değilim böyle aıle ışlerını pek bılmem :) sadece düşündüğümü söylüyorum....

sizin için ailesine sırt dönebileceğini söylemiş. siz daha ne istiyosunuz ki? zorla sizi sevdiremez ya ailesine? bence alın ilişkinize sahip çıkın. yapabileceği en büyük şeyi yapıyor zaten adam..

ailesini hiç tanımıyorum telefonda dahi hiç konuşmadım anca fotoğraflar tanıyorum neden istemediklerini de bilmiyorum tahmini kendi memleketlerinden biri olsun istiyorlar.evet bayramdan bayrama görüşücez ama beni istemeyen birine ben nasıl saygı göstericem

yazından anladıgım kadarıyla daha aılesıyle tanısmassın bıle senı hangı sebeple ıstemıyorlar merak ettım..
dıger soruna gelınce,dove un da dedıgı gıbı dusunuyorum..nasılsa ayrı sehırlerdesınız ogullarını gormeye bıle gelmıyorlar anladıgım kadarıyla..onlardan ızınsız evlensenız bıle ayrı sehırlerde yasamanın avantajından faydalanabılırsın..
ama yıne dove un dedıgı gıbı bende evlı degılım :) o yuzden ne kadar dogrudur bu dusuncem bılemem

ailelerin anlaşmasına yada benim onun ailesiye aramın iyi olmasına yada tam tersi onun benim ailemle arasının iyi olmasını çok takardım önceleri

şimdi ise sadece kendimiz iyi olalım gerisi boş diyorum...

hiç öneml ideğil bence bunlar

bazı insanlar o yöreden kız istemem falan diyorlar öyle bir durummu var? bence ilerde sorun olur

neden sevmediler seni neden istemiyorlar........
önceden tanıştınız mı ailesiyle.......yanı sızı gördülermi?

bence ailesini çigneyipte evlenmeyin derim........sonuçta çocukları evlendigini görmek isterler........
ve böyle yaparsanızda sevgiliniz çok üzülür gibi geliyor bana.......
evleniyor dügünü oluyor ama ailesi yok.......
aile istemese bile mutlaka bir çözim olcaktır .........
sevgiliniz kesin net tavırlar koyup ailesini ikna etmeli....

simdiden onyargili olmalari hic mantikli degil..ailesi belki seni tanidikca zamanla sever..sevgilinde arkandaymis sorun etme.ailesi resti cekmistir belki, sen istiyorsun sen yap dugununu demistir o da kendi cabamizla yapalim demis sende onu dinle..umutsuzluga kapilma..

ben balıkesirliyim erkek arkadaşım manisalı bilmiyorum tanıdık bildik olsun istiyolar herhalde.zaten yazdan yaza oğullarını görmeye geliyolar.karşılatırma yaparsak erkek arkadaşım devlette ben özel sektörde çalışıyorum onların durumları iyi biz orta halli bide benim annem babam ayrı.

tanışmak da mı istemiyomuş annesi? hani istemeye gelmesin tamam da önce bi kahve için falan beraber ne bilim, belki de birbirinizden o kadar olumsuz elektrik almazsınız CADIARZU amaa yok illa da istemiyorum diyorsa kadın (daha görmeden tanışmadan) o zaman oğlunu daha seyrek görecek hayatının bundan sonraki kısmında cicim :jeyyar: zaten ayrı şehirdelermiş, bırak boşver istemiyosa istemesin sevgilin az önceki arkadaşın da dediği gibi yapabileceği en büyük şeyi yapmış ailesini bi kenara itmiş, çok seviliyorsun bence hiç takma aileymiş bıdı bıdıymış

bi de ben böyle insanları anlammıyorum yaaa daha görmeden tanımadan istemiyorum demek nedir hulen sanki sen mi evleniceksin topoş :mymeka:

seni görmeden tanımadan istememeleri pek anormal
siz bi adım atın illaki sevecekler

seni görmeden tanımadan istememeleri pek anormal
siz bi adım atın illaki sevecekler

onlar başka şehirdeyken nasıl adım atsın ki :uhm: telefon falan edilmez hiç tanışılmamışken de.. baksana hafif gıcık tipler gibi, öyle "selam söyle, benim için de kandilinizi mübarekliyo de" tarzı laflar söylerse erkek arkadaşı tel.de konuşurken falan, bence ters tepebilir, ne biçim kız azıcık ağır olsun tarzı fisfisfis bilemiyorum, dediğim gibi karşıdakini tanımadan çok zor fisfisfis

anne baba ayri ve meshep farkli diye evliliklerine olumsuz bakilan bir arkadasimiz vardi.cok kizmistim cok sacma gelmisti onlara neyse ailesinden.ama herseye ragmen evlendilerr:asigim:sorunlari astilar..belki aileyle ilgili bu durumu sorun etmislerdir..erkek arkadasina sor nedenini..kendileri degil evlatlari mutlu oldugu kisiyle evlenecek.pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…