Yardım Lütfen !!!

sana birşey söyleyim mi......hasta ve hamile olduğun için özel olduğunu düşünüyorsun......hastanede başını kaldırıp bir etrafa baksaydın kendinden utanırdın.......öyle ya bir sen hastasın bir sen hamilesin.........hamilelerin yüzde doksanının midesi bulanır ve kusar..........kanaman yoksa kusmaktan miden yırtılmadıysa sen o hastanedekilerderin hepsinden daha sağlamsın...........bir daha böyle şeyler yapıp hastaların huzurunu bozma derim ben sana

sana birşey söyleyim mi......hasta ve hamile olduğun için özel olduğunu düşünüyorsun......hastanede başını kaldırıp bir etrafa baksaydın kendinden utanırdın.......öyle ya bir sen hastasın bir sen hamilesin.........hamilelerin yüzde doksanının midesi bulanır ve kusar..........kanaman yoksa kusmaktan miden yırtılmadıysa sen o hastanedekilerderin hepsinden daha sağlamsın...........bir daha böyle şeyler yapıp hastaların huzurunu bozma derim ben sana

Pardonda benim hastaların huzurunu bozduğumu gözünle mi gördün ? Bu nasıl bir cevaptır , yazdıklarımı okumadan bir de bana akıl veriyorsun . Besin zehirlenmesi teşhisiyle acilden giriş yapmış bir hastayım ben gözüm de kör değil kadın doğum bölümünde usg nin önünde oldu bu olay ameliyathanenin önünde yaşanmadı kendimden utanmakta neymiş ne yapmışım da utanıcağım beni ne zaman alırsınız veya acilden başka bir doktor gönderdi demek mi utanmak oluyormuş. Ayrıca teşekkür ederim hamilelerin midesinin bulandığını ve kustuğunu sizden öğrenmiş oldum saolun ya ben 14+3 günlük hamileyim ya bilmiyordum ! Birde benim kusmam hamilelikten değil besin zehirlenmesinden di iyi okursan yazdıklarımı anlarsın ...

Kendimi birşey sandığım yok oradaki doktorun tavrı aynen böyleydi , ben acilden giriş yapmış bir hastayım normal polikilinikten giriş yapmış beklmeye vakti olan biri olsam başka bir doktor beni oraya yönlendirmez di , ben o doktora başka bir doktorun beni yönlendirdiğini söylediğim halde kapıyı benim yüzüme kapattı ben ne yaptım kapıyı benim yüzüme kapatmasını gerektirecek zorla ultarson odasına dalıp kendimi muayne mi ettirecektim ? orada yaşadığım durumu ben biliyorum hayatım boyunca ilk defa hastaneye giden cahil bilgisiz görgüsüz biri değilimki ben bu muameleyi hakkettim desem birde aynı hastanede kuzenim hemşire millete haksızlık olmasın diye beni öne alsın torpil yapsın diye aramadım bile bumudur kendini birşey sanmak hadi kendimi geçtim benim bebeğime birşey olsa kim hesap verecekti Allah aşkına azcık şuan ki psikolojimi düşünüp bir cevap yaz halen etkisinden çıkamadım bana göre çok önemli birşey!!!

Arkadaşım çok geçmiş olsun boşver sen abuk sabuk yazı yazanları takma kafana kimse k bakmasın evet aynen köpekk gibi davranan dr lar varr ben çokk çektim bu konuda sessiz kalınca iyice köpekleşiyorlar başımıza böyle doktor olmuşlarr takma sen kafana canım elbette daha beter olan insanlar var ama hwerkez de kendi aciliyetini bilir hastanelerde encak kendini yerlere atıcanki mudahele etsinler hele özellikle devlet hastanelerinde otururlar yanlarına gelenle laklak ederler bi şikayetin olur anlatırken daha 3.ci kelimende lafını kesip tmm deyip bişiyler karalamaya başlarlar yanındaki arkadaşı eşi dostuylada güle güle ağır vasıta çene çalarak reçete yazmaya başlarrr böyle doktor olmaz olsun bee hasta oluyorum doktora gidesim yok derdimi anlattığımda dinliyecekmiki diyorum basıcak ilacı yollicak... tabi aralarında iyi olanlarda var herkesi katmıyoruz ama geneli özelliklede kadın doktorların geneli böyle maalesef...

yuh artık ya bu yorumda nesi oluyor böyle hasta ve hamile olduğun için özel olduğunu düşünüyorsun falan yahu tabi özel 2 can taşıyor karşındaki karnında bebeğini düşünmesi telaşlanması hatamı oldu otobüslerde dolmuşlarda bile hamile ve yaşlı çocuklu bayanlara öncelik veriniz deniliyor sen kalkmış ne diyorsun evet evham yapmış olabilir arkadaş biraz ama kendince haklı zaten kendisi de kanserli bi hasta vardı ona baktı bana bakmadı diye dövünmüyor yani farkındaysan tabiki onların yada ağır vaka yaralanmalar vardır beyin kanaması geçiren vardır zaten kendisi de bunları geçip bana baksınlar demiyor ki onların aciliyet durumu farklı olur farklı yerlerde operasyona alınırlar ama klasik aciliyetler içinde ayrı bölümler var Allah beterinden korusun Rabbim bizi böylesi köpek gibi davranan doktorların eline düşürmesin inşallah ...

Arkadaşım çok geçmiş olsun boşver sen abuk sabuk yazı yazanları takma kafana kimse k bakmasın evet aynen köpekk gibi davranan dr lar varr ben çokk çektim bu konuda sessiz kalınca iyice köpekleşiyorlar başımıza böyle doktor olmuşlarr takma sen kafana canım elbette daha beter olan insanlar var ama hwerkez de kendi aciliyetini bilir hastanelerde encak kendini yerlere atıcanki mudahele etsinler hele özellikle devlet hastanelerinde otururlar yanlarına gelenle laklak ederler bi şikayetin olur anlatırken daha 3.ci kelimende lafını kesip tmm deyip bişiyler karalamaya başlarlar yanındaki arkadaşı eşi dostuylada güle güle ağır vasıta çene çalarak reçete yazmaya başlarrr böyle doktor olmaz olsun bee hasta oluyorum doktora gidesim yok derdimi anlattığımda dinliyecekmiki diyorum basıcak ilacı yollicak... tabi aralarında iyi olanlarda var herkesi katmıyoruz ama geneli özelliklede kadın doktorların geneli böyle maalesef...

Çok teşekkürler canım Allaha şükürler olsun atlattım ama o günkü durumumu Allah kimseye göstermesin :( Bu yaşıma kadar hastaneye 3- 4 defa gitmişimdir , yani gerek duymadım acil ve kötü bir şey de olmadı. Ama şimdi hamilelik psikolojisi öyle farklı bir durum ki o gün ben kendime bir şey olmasını düşünmüyordum sadece bebeğim iyi ve sağlıklı olması yetti bana yatıp kalkıp şükür ediyorum çok korkmuştum :(

Çok teşekkürler canım Allaha şükürler olsun atlattım ama o günkü durumumu Allah kimseye göstermesin :( Bu yaşıma kadar hastaneye 3- 4 defa gitmişimdir , yani gerek duymadım acil ve kötü bir şey de olmadı. Ama şimdi hamilelik psikolojisi öyle farklı bir durum ki o gün ben kendime bir şey olmasını düşünmüyordum sadece bebeğim iyi ve sağlıklı olması yetti bana yatıp kalkıp şükür ediyorum çok korkmuştum :(

anlıyorum canım ben senii birdaha yaşanmaz inş. bazı insanlar neden buakdar karamsar ve farklı açıdan yaklaşıyorlar anlam veremiyorum bizde geçen gün eşim rahatsızlandı hastanelerde geçti gecemiz gündüzümüz enfeksiyon kapmış şükürki iyi bir dr a denk geldik ama usg çeken dr çok kötüydü bağırıp duruyordu hastalara bi elinde telefon konuşuyor diğer eliyle usg çekiyor üstüne birde hastaya bağırıyor ve bir hemşire çok uyuz etti beni eşim orda serum bağlı yatıyo serumu bitti diyorum tmm kalkıp gelsin ozaman diyo şaka gibi ya kalka bilse kalkacak zaten değilmi hasta bu boşunamı gecenin 4 ünde hastanedeyiz böyle üzerine yürüyesim geldi zor tuttum kendimi onun yüzünden serim bitti artık vucuttan kan çekmeye başlamıştı serum iğnesi halen öfkeliyim o kadına öyle işte canım neyaparsın böyle insanlarda var iştee doktorluk hemşirelik çokk önemli bence merhamet olmaliki bu insanlarda hastalarda bakıldıktan sonra bi Allah razı olsun desin kimisi dedittiriyor kimiside böyle öfkelendiriyor...

Geçmiş olsun canım size de , maddi imkanım el verdiği sürece özel hastanelere gitmeye çalışacağım . Öyle bir sinirleniyorum ki üstümden 1 hafta filan atamıyorum yoksa :( Bir de ben o gün o sinirle o usg deki doktoru şikayet ettim ne olursa olsun hiç bir doktor veya hemşirenin böyle davranmaya hakkı yok ...

iyi yapmışsın canım zaten şikayet etmezsek adam olcakları yokk insan gibi davranmasını bilecekler maaş alıyorlar sonuçta hayırlarına yapmıyorlar hayvan değiliz bizz bağıramazlarr yani...

doktor kapılarında şöyle bir yazı olur bilmem hiç okudun mu? "hamile yaşlı ve engelliler önceliklidir"

Back
X