Arkadaşlar kendimi bildim bileli çekingenim, bi ortama girdiğimde pek konuşmuyorum genelde dinleyen taraf olmayı tercih ediyorum ama bu durumdan sıkılmaya başladım .. Kız arkadaşlarımla bi araya geldiğimde konuşkanım genelde ama erkek arkadaşımla bir araya geldiğimizde hep o konuşuyor ben dinliyorum sen çok suskunsun hiç konuşmuyorsun diyor bana .. bana yardımcı olur musunuz siz erkek arkadaşınızla buluştuğunuzda neler konuşuyorsunuz bu çekingenliğimi nasıl yenebilirim ? :44::44:
Arkadaşlar kendimi bildim bileli çekingenim, bi ortama girdiğimde pek konuşmuyorum genelde dinleyen taraf olmayı tercih ediyorum ama bu durumdan sıkılmaya başladım .. Kız arkadaşlarımla bi araya geldiğimde konuşkanım genelde ama erkek arkadaşımla bir araya geldiğimizde hep o konuşuyor ben dinliyorum sen çok suskunsun hiç konuşmuyorsun diyor bana .. bana yardımcı olur musunuz siz erkek arkadaşınızla buluştuğunuzda neler konuşuyorsunuz bu çekingenliğimi nasıl yenebilirim ? :44::44:
çok berbat bir durum :44::44: umarım kısa sürede atlatırız.. evet kurs iyi fikirmiş :)o durum bende de var
çok kötü herşeyi etkiliyor
arkadaşlarım eşimle beni yemeğe davet ediyor gidemiyorum
ortama girnce aman laf bana gelmesin diye pısırık bir halde bir köşede siniyorum
yobaz yabani falan zannediyorlar
bu benim kabusum
bunu aşmak için arkadaşımdan yardım istedim
beraber havuza yazıldık
bu gün ilk günümüzdü biraz çekindim ama bir bayanla tanıştık
bu benim için büyük bir gelişme
kurslara falan yazıl canım anca böyle yavaş yavaş belki atlatırız
sanırım sosyal fobi dedikleri bu
ben ne yemek yiyebilirim,ne tuvalate gidebilirim ne topluca bir ortama girerim
bunlar sosyal fobi belirtisiymiş
hayır aksine kendime güvenim tam ama sanırım biraz heyecan yapıyorum .. bi de bütün gün evde oturduğumdan dolayı sanırım konuşacak bir şey olmuyor ben hep susuyorum o öğretmen olduğu için bol bol anlatacak şeyi oluyorÇekinmeniz için bir neden var mi? Ornegin kendinizde gorunusunzde bir eksiklik hissediyor musunuz?
Ya da çok heyecandan mi tutuluyorsunuz?
Birde siklyor musunuz yoksa sadece suskunluk mu
Sosyalfobi. Bnde de var.erkek arkadsnla zamanla asarsin. Iliskilerimde baslarda bn de hep oyle oluyirum. Ama su an esimle car car susmam. Erkek arkads edinebiliyoruz en azndan. Cogu sosyal fobi hastasi bunu asla yapamiyor. O nedenle birkac adim ondeyiz. Karsi cinsle iliski kuramamak daha buyuk travma yaratir.
Kendini asmaya calis. Cok fazla insan tani. Yaninda kendini rahat hissrttiklerinle sik sik gorus ki o bir ozguven kazandiriyor insana. Kurslara git. Mesela bn ingilizce kursuna gidip 4 tane dunyalar tatlisi kiz arkadas edindim. Cok buyuk bir arti oldu o bnm icin.
Gun icersinde ne kadar aktifsen de sevgilinle o kadar cok konusursun. Bicir bicir yedigini ictigini anlat :)
Ayni bende boyleyimm topluma girdigimde hic bisey konusamam anlatcak bisey bulamiyorum sadece dinlemek istiyorum ve bana dönüp azcik konus dediklerinde ise canim cok sıkılıyo keske konuscak bisey bulsamda konussam diyorum icimden..
Bide konusursamda sesim gidiyo kalinlasiyo gibi oluyo rezillikk.
Ama konu erkek arkadasima gelince bana yeter sus artik diyo .d onun yaninda konusuyorum .d
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merak etme evlenince acılirsinArkadaşlar kendimi bildim bileli çekingenim, bi ortama girdiğimde pek konuşmuyorum genelde dinleyen taraf olmayı tercih ediyorum ama bu durumdan sıkılmaya başladım .. Kız arkadaşlarımla bi araya geldiğimde konuşkanım genelde ama erkek arkadaşımla bir araya geldiğimizde hep o konuşuyor ben dinliyorum sen çok suskunsun hiç konuşmuyorsun diyor bana .. bana yardımcı olur musunuz siz erkek arkadaşınızla buluştuğunuzda neler konuşuyorsunuz bu çekingenliğimi nasıl yenebilirim ? :44::44:
Bn bir Ewlilik yaptim cekingenligim gectide biraz ama hani cinselik konusunda ilk adımı atmayı bn istiyorum da karsimdakine o konuda çekiniyorumMerak etme evlenince acılirsin
Site içi arama motoruna yazınca çıkıyor bişeyler, ilk bulduklarına dalıyorlar galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?