- Konu Sahibi limonluseker
-
Ben olurdum, geçmiş geçmişte kalırhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ne-yapmalıyım.754537/page-3#post-36935481
Kızlar geçenlerde yukarıdaki konuyu açmıştım. Şimdi yeni şeyler oldu.
Bu kız eşimin kuzeni ile düğünde tanışıp bu kadar kısa sürede sevgili olmuşlar şaka gibi !
Kuzenin de eşim ile bu kızın eski durumundan haberi var yani sorun etmemiş.
Peki sorun ne diyeceksiniz.
Sorun şu, önümüzdeki ay evleneceklermiş ve kız nikah şahidinin BENİM olmamı istiyormuş.
Siz olsaydınız ne yapardınız, bundan iyi niyet mi kötü niyet mi çıkarırdınız?
Eşinizin eski sevgilisinin nikah şahidi olur muydunuz?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ne-yapmalıyım.754537/page-3#post-36935481
Kızlar geçenlerde yukarıdaki konuyu açmıştım. Şimdi yeni şeyler oldu.
Bu kız eşimin kuzeni ile düğünde tanışıp bu kadar kısa sürede sevgili olmuşlar şaka gibi !
Kuzenin de eşim ile bu kızın eski durumundan haberi var yani sorun etmemiş.
Peki sorun ne diyeceksiniz.
Sorun şu, önümüzdeki ay evleneceklermiş ve kız nikah şahidinin BENİM olmamı istiyormuş.
Siz olsaydınız ne yapardınız, bundan iyi niyet mi kötü niyet mi çıkarırdınız?
Eşinizin eski sevgilisinin nikah şahidi olur muydunuz?
Bence kimse lisedeki sevgilisine nispet yapmak için kalkıp da kuzeniyle evlenmez. Uzun zaman geçmiş, köprünün altından çok sular akmıştırOha gozlerim belerdi saskinliktan
Kiz sanki esine nispet diye kuzeni ayartmis, kisa surede nikah masasina oturtmus, bi de seni sahit yapacak gibi
Esin ne diyo
Kardes dugunde gelmis konu sahibiyle tanismis ayni dugunde kuzeni ayarlamis bir ayda dugun yapacak konu sahibini de sahit yapacakmisBence kimse lisedeki sevgilisine nispet yapmak için kalkıp da kuzeniyle evlenmez. Uzun zaman geçmiş, köprünün altından çok sular akmıştır
Oha gozlerim belerdi saskinliktan
Kiz sanki esine nispet diye kuzeni ayartmis, kisa surede nikah masasina oturtmus, bi de seni sahit yapacak gibi
Esin ne diyo
Meraktan soruyorum. Profilinizi neden güncellemiyorsunuz ?
İlişki Durumunuz:Bekarım
Diğer konudan anlaşılan : 1 hafta önce düğünde tanıştılar.Önümüzdeki ay evleniyorlar. ? Cidden mi ?
Hmm kizin ikinci evliligiyse korkma ok tamamnispet değil çünkü bu kızın ikinci evliliği olacak ama nikah şahitliğinde kasıt ne bilmiyorum.. eşim zaten ayrı bi dünya evimizde huzur kalmadı resmen bu konu yüzünden.
Çünkü foruma çok sık girmiyorum.. bi ara evlilik tablosu falan filan vardı ondan yapmıştım ama sürekli değişiyor site onlarda kalkmış galiba.. çok mu önemli yani şimdi bu?
evet bir haftada tanıştılar evleniyorlar...
İyi de kızın kuzenini ayarladığını nerden biliyoruz? Belki kuzeni kızı ayarlamıştır? Ön yargılı bakıyoruz bence şu an kıza..Kardes dugunde gelmis konu sahibiyle tanismis ayni dugunde kuzeni ayarlamis bir ayda dugun yapacak konu sahibini de sahit yapacakmis
Kim ilk kez tanistigi birini sahit yapar
Bu isin neresi normal acikla
nispet değil çünkü bu kızın ikinci evliliği olacak ama nikah şahitliğinde kasıt ne bilmiyorum.. eşim zaten ayrı bi dünya evimizde huzur kalmadı resmen bu konu yüzünden.
Çünkü foruma çok sık girmiyorum.. bi ara evlilik tablosu falan filan vardı ondan yapmıştım ama sürekli değişiyor site onlarda kalkmış galiba.. çok mu önemli yani şimdi bu?
evet bir haftada tanıştılar evleniyorlar...
Uff dostane sohbet tarzi o emirkipilik durum yokİyi de kızın kuzenini ayarladığını nerden biliyoruz? Belki kuzeni kızı ayarlamıştır? Ön yargılı bakıyoruz bence şu an kıza..
Asıl kim lisede sevgili olduğu birine nispet yapmak için bütün bir ömrünü riske atar bunu tartışalım, tabi ki birbirimize emir kipleri kullanmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?