- 8 Temmuz 2013
- 178
- 24
- 38
- Konu Sahibi limonluseker
-
Hmm kizin ikinci evliligiyse korkma ok tamam
Konularina baktim da kocanin sulalesinde de ne kadar iliski var, eski sevgililer asilan kuzenler pofff
Kızı tanımıyordunuz , tesadüfen düğünde tanıştınız ; bir anda ısındınız. Sonra eşiniz lisede sevgili idik dedi , surat astınız , konu açtınız. Tanımadığınız kızın nasıl oluyorsa şu anda tüm hayatını öğrendiniz. 2.evlilik demişsiniz.
Bu konunun üzerine profilinize bakma ihtiyacı duydum. Profil bilgileri tabii ki önemli. Çünkü hesap sahibine dair fikir veriyor aynı zamanda. Aslında foruma çokta nadir girmiyorsunuz , 3 saniyenizi ayırırdınız diye düşündüm.
Bu konunuzu gerçeklikle bağdaştıramadığım için anlam vermeye çalışıyorum.
nasıl bir kuzen ilişkisidir bu ya .kusura bakmayın ama ben bunu pek anlamadım. kuzen midesizmiş bana göre ben böyle birşeyi değil kuzenimin arkadaşımın bile yapmasını doğru bulmam. evet eskide kalmış ama ne olursa olsun sevgili olmuşlar sonuçta mutlaka bir şeyler yaşadılar .iki kuzen bu durumu nasıl kaldırabilecekler. yada evlenseler bile siz onları evinize alabilecek misiniz. bir de nikah şahidi olmak asla düğününe bile gitmem ve bunu da eşimin yüzüne söylerim .tavrını baştan koy yoksa başın çok ağrır illaki rahatsız olursun çünkü..
canım benim sen olması gerekeni yapıyorsun asla kabul etme böyle bir şeyi ve eşine tavrını belli et mutlaka hoş değil çünkü bu durum..eski sevgilisine yenge der bi de eşin nasıl bir midesi varsa ..pesssssss .sen üzülme ama lütfen yazdıklarıma çok sinirlendim eşine..aynısını bende düşünüyorum nasıl bir midesizlik bu diyorum. ben kendimi geçtim iki kuzen birbirinin suratına nasıl bakacak evlere nasıl gidilip gelinecek bu kadar saçmalık yani anlayamıyorum.. ama eşimle kuzeni öyle düşünmüyorlar o kadar rahatlar ki sanki hiç bir şey olmamış gibi.. kız da çok rahat beni şahit istiyor.. durum bi tek bana batıyor galiba..
canım benim sen olması gerekeni yapıyorsun asla kabul etme böyle bir şeyi ve eşine tavrını belli et mutlaka hoş değil çünkü bu durum..eski sevgilisine yenge der bi de eşin nasıl bir midesi varsa ..pesssssss .sen üzülme ama lütfen yazdıklarıma çok sinirlendim eşine..
1 hafta önce tanışıp 1 ay sonra evleniyorlar??? yıldırım aşkı bu olsa gerek. ve bu kişi eşinin lise aşkı. çk garip ve saçma bir durum gossip girl de bile bu kadar entrika yoktu.
tabikide nikah şahidi olma sana ne ki? tanımıyosun etmiyorsun kendi akrabalarından birini bulsun cürete bak ya !
gece gece beynimde afyon etkisi yaptı konu beebu nasıl bi karmaşıklık allah sana sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?