yardım lütfen

Hiiçççç kafanı karıştırma yavrucuğum başka denizlere yelken aç zaten fikir ayrılıklarıyla mutsuz olursunuz. Sen kendini hazır hissediyorsun 3 yıl sana 10 yıl gibi gelir. kendin gibi hazır birini bul.
Bundan üç yıl önce açmıştım bu konuyu şu anda evliyim başkasını buldum kendim gibi hazır ve bana değer veren birisi ne cahillikmis diyorum en mantıklı yorum sizinkiymis benden sonrakilere de ben diyorum kendiniz gibi biriyle evlenin diye teşekkür ederim

Bundan üç yıl önce açmıştım bu konuyu şu anda evliyim başkasını buldum kendim gibi hazır ve bana değer veren birisi ne cahillikmis diyorum en mantıklı yorum sizinkiymis benden sonrakilere de ben diyorum kendiniz gibi biriyle evlenin diye teşekkür ederim

Ne demek mutluluklar dilerim bende evliyim artik birde bebegim var. Ayrica sana verdigim oneriyi once kendim yaptim.

Ha ha 4 yıl sonra yeniden ben eski gönderilme bir bakayım dedim. 2018 de evlendigim eşimle hala çok mutluyuz bir de kızımız var.hayati kimse için beklemeyin ertelemeyin evlendiginiz adamın başına bı şey gelirse o zaman sabredin çünkü o artık kaderiniz eşiniz çocuğunuzun babası zorlukları onunla aşın evlenmediginiz kişi için hiç bir fedakarlığa değmez

yaklaşık bir senedir ilişkim var. ben evlenmek istiyorum ama o en az üç sene sonra diyor. çünkü daha işi yok askerliği yok kpss çalışıyor. ben hazırım evlenmeye ama o daha değil. aileme ev alacam diyor. ben de evlenip yuva kurmak istiyorum artık üç sene çok fazla geliyor. iyi anlaşıyoruz birbirimizi de seviyoruz ama bilmiyorum bi akıl verin sizin de başınıza böyle bi durum geldi mi
evi işi maaşı rayına oturmamış bir adamla evlenmektense 3 yıl beklemeyi tercih ederim açıkçası ✨

Sen ilişkinden evlenecek kadar eminmisin? Önce ona karar ver sonra evlenmiş olmak için evlenipte sıkıntı yaşama.

Ha ha 4 yıl sonra yeniden ben eski gönderilme bir bakayım dedim. 2018 de evlendigim eşimle hala çok mutluyuz bir de kızımız var.hayati kimse için beklemeyin ertelemeyin evlendiginiz adamın başına bı şey gelirse o zaman sabredin çünkü o artık kaderiniz eşiniz çocuğunuzun babası zorlukları onunla aşın evlenmediginiz kişi için hiç bir fedakarlığa değmez
Amannn eskiymiş gönderi 😂😂 mutlu oldum adınıza 😍😂😂

dershane parasını senden alıp atsnınca aileme ev mi alscsğım diyor.

Dershane parasını ödedi mi?
Bir de ailesine ev almaktan bahsediyormuş, bu en az 10 senelik borç demekti ki 2015 döneminde. Evlenseydiniz bile adam büyük borçlu olacaktı.

Eee haklı ...
İşi gücü yok, askere gitmemiş.
Evlenip ne yapacaksınız ?

Borç harç içinde zoraki düğün yapılır, sonra kadın hamile kalır. Adam askere gider.
Kadın kaynanasının evinde her gün isyanlar ede ede yaşar.
Acele ettiğiniz bu mu ?

Back
X