Yardım lütfen :(

gmzyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
4
0
1
27
Öncelikle hepinize merhaba. Hesabımı yeni açtım. Henüz 18 yaşımdayım ve yüzümde şu şekilde delikler var yağlı bir cilt yapım var önerilerinizi bekliyorum ne yapmalıyım çok kötü görünüyor utanıyorum :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 107
Öncelikle hepinize merhaba. Hesabımı yeni açtım. Henüz 18 yaşımdayım ve yüzümde şu şekilde delikler var yağlı bir cilt yapım var önerilerinizi bekliyorum ne yapmalıyım çok kötü görünüyor utanıyorum :KK43:

cildiyeye gitmeni öneririm

Öncelikle hepinize merhaba. Hesabımı yeni açtım. Henüz 18 yaşımdayım ve yüzümde şu şekilde delikler var yağlı bir cilt yapım var önerilerinizi bekliyorum ne yapmalıyım çok kötü görünüyor utanıyorum :KK43:
cildin iyi hava almıyor ve iyi nemlenmiyor.

Yağlı ciltler genellikle geniş gözenekli olur.Gözenek diye gördüm... Cilt temizliği önemli husus ve iyi bir gözenek sıkılaştırıcı ürünler işinizi görür sanırım...
ergenlik kabusumdu...

Öncelikle bir doktora gidin. Muhtemelen doktor size temizleyici jel önerir. Gözenekleriniz büyümüş de olabilir. Eğer gozenekleriniz büyudüyse saf gül suyunu tonik olarak kullanabilirsiniz cildi sıkılaştiriyor ben bir dönem kullanmistim.

fondoten sürmeyi bırak.
gözeneklerin fazla açık buda delik delik durmasını sağlıyor.
o tarz makaj malzemeleri sürersende daha cok zarar verirsn.
yakın zamanda bir cildiyeye gitmeni öneririm.
o sana neden böyle oldgunu söyler ve krem falan verir ilerde daha kötü olur önlem almazsan.

Temizleyici jel ve tonik isinizk görür.
Ara ara yogurt karbonat vs.. dogal maskeler yapın uygulayin.
Fondotenden olabildiğince kacin bir süre. Yüzünüz dinlensin, bakim yapın.

Merhaba
Fırçalı temizleyicilerden kullanabilirsiniz, derinlemesine temizler..LR Zeitgard var Alman ürünü. Hassas ciltlere uygun fırçası var. Siyah noktaları yokeder. Sonrasında tonik ve cilt tipinize ve yaşınıza uygun krem sürersiniz. Makyajsız çıkamam derseniz de kaliteli ürünler kullanmakta fayda vardır. Arkadaşların dediği gibi bir süre dinlendirmek iyi gelecektir.

Back
X