- Emoji Skoru
- 31
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi bebeksikedi
-
kedi görünce ki heyecanını görseniz dışarıda kedi gördümü yapışıyor cama asla içeri girmiyorŞöyle diyeyim o zaman. Dışarıdaki kedileri görebilecek bir yerdeyseniz, bazen kediler birbirinden haz etmiyor ve kötü koku yayıyor. O yüzden dedim acaba başka kedi mi görüyor diye
peki zararlı olduğunu bilmiyordum. acemmiyim detekirler kızışma döneminde çok aksi olabiliyorlar. ayrıca sakın ama sakın kesinlikle kedinize tatlı bir yiyecek yedirmeyin
kedi görünce ki heyecanını görseniz dışarıda kedi gördümü yapışıyor cama asla içeri girmiyor
Dişilerde biraz erken başlayabiliyor. Ergenliğe giriyor gibi davranıyor sizin kedi bence. Ayrıca Mart ayı olması falan ev kedileri için önemli değil, ev hep sıcak olduğu için onlar ayı falan farkedemiyor. Bir an önce veterinere götürün, iyice huy değiştirmeden, eğer kediniz cidden hazırsa veteriner öyle derse kısırlaştırın derim ben. Benim de bir dişi kedim vardı kısırlaştırmadığım, çok huysuzlaşmıştı. Şimdiki kedim erkek ve kısırlaştırdık hala bebek gibi davranıyor. Hiç ergen huzursuzluğu olmadı çabuk yaptırdık.kedim dişi de henüz küçük değil mi bunlar için ?
Sevgi bekleyeceği kişi ortalıkta olmadığı için pek sevgi dolu olamıyor haliyle, ulaşamadığı için sinirli oluyor.normal de bu dönemde sevgi beklemezler mi? benim ki beni parçalamaktan başka birşey yapmıyor..
ama ben gelince de beni sevmk yerine tırmalıyor parmağımı kopardı dünde burnumu ısırdıSevgi bekleyeceği kişi ortalıkta olmadığı için pek sevgi dolu olamıyor haliyle, ulaşamadığı için sinirli oluyor.
İşte sevmek istediği kişi sen değilsin şu anda. Pek erkek kedi tipinde olduğunu sanmıyorumama ben gelince de beni sevmk yerine tırmalıyor parmağımı kopardı dünde burnumu ısırdı