- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
kızlar evinize devamlı yatılı misafir kabul edermisiniz.7 aylık hamileyim ve görümcem(boşandı)gelip bizde kalacakmış.aslına bakarsanız kadın geleyim diye tutturmuyo da eşim ısrarla çağırıyo.çocuklar şuan babasinda o yuzden görümcem tek gelecek ama uzun bir süre kalacağa benziyo.kızlar yakında doğum yapicam insan ne kadar da gelen misafr kadın olsa evinde yalnız rahat etmek istiyo.ben cogu zaman kahvalti hazirlamiyorum canim ne zaman isterse isimi gucumu o zaman yapiyorum ama evde biri olunca bu böyle olmayacak.sizce ne yapayim bu duruma?bosanmis kadini sokakta mi birakacaksiniz diyenler olacaktir.kadinin kalacak yeri var ve halinden gayet memnun benim eşim rahat durmuyo.
daha önceden benim kardesim de bizde 3 ay kaldigi icin(yine eşimin israrla cağırmasiyla gelmisti ben istememistim)simdi ben ablasının gelmesine bişey diyemiyorum.napsam sizce ya yakinda dogumum var bu süreci olabildigince stressiz gecirmek istiyorum ama bu sekilde çok zor çünkü baya canım sıkılıyo ailemden de uzak gurbetteyim ne hayallerim vardi bebegim adina hepsi bir bir burnumdan geliyo
daha önceden benim kardesim de bizde 3 ay kaldigi icin(yine eşimin israrla cağırmasiyla gelmisti ben istememistim)simdi ben ablasının gelmesine bişey diyemiyorum.napsam sizce ya yakinda dogumum var bu süreci olabildigince stressiz gecirmek istiyorum ama bu sekilde çok zor çünkü baya canım sıkılıyo ailemden de uzak gurbetteyim ne hayallerim vardi bebegim adina hepsi bir bir burnumdan geliyo