- 18 Ağustos 2015
- 264
- 75
- 98
- 31
- Konu Sahibi gurbetellerde94
-
Ben altına iletişim bilgilerimi yazmıştım. Burda paylaşmadım tabiikiOnlar kadini nasil bulucaklarki?
Elimi bağlayan şu ben seviliyim. Hani insanlara sen şunu yap bunu yap diyemem. Daha doğru düzgün aileyle tanışmadım. Kadın Adıyamandan geliyor. Ailesi evden atmış. Kadının başka çaresi olmadığı içim muhtemelen beni kabul eden ilk erkekle evleneyim mantığında. Atmadım. Maili biliyorsanız bana mesaj olarak atabilir misiniz?Uçan Süpürge Derneği'ne de bu maili attınız mı? Ya aslında kadınla sizin görüşme şansınız varsa Aile İçi Acil Yardım Hattı var orayı kendisi arayıp görüşebilir.
Ben altına iletişim bilgilerimi yazmıştım. Burda paylaşmadım tabiiki
Elimi bağlayan şu ben seviliyim. Hani insanlara sen şunu yap bunu yap diyemem. Daha doğru düzgün aileyle tanışmadım. Kadın Adıyamandan geliyor. Ailesi evden atmış. Kadının başka çaresi olmadığı içim muhtemelen beni kabul eden ilk erkekle evleneyim mantığında. Atmadım. Maili biliyorsanız bana mesaj olarak atabilir misiniz?
Anladım abimiz kadını çocuğu kapmış Adıyamandan İstanbula getirmiş. Şu anda kv ve kp ile aynı evdeler. Biz kadını alıp gel seni görüştürelim diyebiliriz.Soruyu yanlis anladiniz.
O iletisime gectiginiz dernek.
O kadini nasil bulucaklar?
Şöyle söyleyeyim bu iyi ailenin imtihanı bu abi. İnşallah hayırlısı olurErkek arkadaşınız ve anne ile babası nasıl karakterdeler? Merak ettim. Abi iyi bir profil cizmiyor.
kv kp bu evliliği engelleyecek durumda değiller sanırım.Anladım abimiz kadını çocuğu kapmış Adıyamandan İstanbula getirmiş. Şu anda kv ve kp ile aynı evdeler. Biz kadını alıp gel seni görüştürelim diyebiliriz.
Ya sana çocuğuna sığınma yeri buluruz. Korunma sağlarız. İş ayarlayırız gibi evlilik kaçoş değil demelerini bekliyorumkadın derneklerinin kadını bulup da aman bu adamla evlenme diyeceğini sanmıyorum. uğraşırlar mı ki?
yalan söylemeyeceğim bilmiyorum. Benim sevgilimin abisi bu olay çok yeni. Bana anlatılanla hemen harekete geçtimkv kp bu evliliği engelleyecek durumda değiller sanırım.
bu kadın abinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu filan bilmiyor mu?
Bekliyorum. Teşekkür ederimElimi bağlayan şu ben seviliyim. Hani insanlara sen şunu yap bunu yap diyemem. Daha doğru düzgün aileyle tanışmadım. Kadın Adıyamandan geliyor. Ailesi evden atmış. Kadının başka çaresi olmadığı içim muhtemelen beni kabul eden ilk erkekle evleneyim mantığında. Atmadım. Maili biliyorsanız bana mesaj olarak atabilir misiniz?
Bekliyorum. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?