- 28 Şubat 2018
- 227
- 358
- 103
- 31
- Konu Sahibi Plutonn0508
ya belki adamın ağzı kokuyor, belki pis kaba birisi. görmeden nasıl ilişkim var diyosun şaka gibi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüz yüze görüşmediyseniz ne evliliği ne anneye anlatması acaba . Yüz yüz görünce belki hareketleri hoşuna gitmeyecek oturmasını kalkmasını , doğru düzgün yemek yemesini bilmiyorsa , ağzını şapırdatıyorsa, kişisel bakımlarını yapmıyorsa vs vs bu liste uzayıp gider o zaman ne yapacaksın acaba daha önce görmediğin adamla nasıl evlilik düşünüyorsun merak ettim . Evliliği oyuncak zannediyorsunuz herhaldeYok ama az kaldı
İşte ben de bayramda gelecek görüşürüm mü sizceBak internet olmasına lafım yok benim akrabalarımdan öyle evlenen oldu ve gerçekten mutlular.
Gel gelelim ki siz yaşınıza göre davranmıyorsunuz.
Bu kadar zaman görüşmemek ne demek.
Önce bir tanış. Herşey uzaktan konuşmak gibi asla olmaz.
Görüşmeden nereye kadar konuşmaya devam edeceksiniz?İşte ben de bayramda gelecek görüşürüm mü sizce
Terslemenize gerek yoktu benim neler yaşadığımı bilmeden yine de teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinGörüşmeden nereye kadar konuşmaya devam edeceksiniz?
En azından kararınızı verirsiniz.
Terslememiş ki siz alıngansınız sanırım.Terslemenize gerek yoktu benim neler yaşadığımı bilmeden yine de teşekkür ederim cevap verdiğiniz için