Yardım

Tovbeeeeee

internetten tanışmayı eleştiren de var, tercih eden de. hepsi bir yana hayat herkesin kendi hayatı. kimse kimsenin yalnızlığını, ne yaşadığını, kalbindeki duygularını, özlemlerini hayallerini hayalkırıklıklarını bilemez. atıyorum sen çok şanslısındır, meslektaşınla işyerinde tanışıp evlenmişsindir ya da üniversite aşkınla evlisindir, çok mutlusundur; diğer yanda arkadaşın o kadar şanslı değildir, karşısına düzgün biri çıkmamıştır, çıkanlar beş para etmemiştir, o da kendince belki bana uygun benim gibi düşünen biriyle karşılaşırım umuduyla o sitelere yönelmiştir.

bahsettiğin sitenin işleyişini bilmiyorum ama nedemek ki adamların niyeti ileriye dönük ciddi bir tanışıklık değil, başka şeymiş. arkadaşın hiç kafasına takmasın ve kendi değerini ordaki üç beş ne idüğü belirsiz abaza tarafından neden beğenilmediğiyle ölçmesin. daha düzgün siteler varsa bir de orayı denesin derim. madem niyet etmiş

ayy konunun girişini okuyunca kızın tercihleri mi baska size mi yöneldi fln diye bin türlü senaryo yazdım kafamda
kendimden utandım resmen

Ablacim nasil yani ben lise arkadasimi tanistiriyorum, sonra kizce bana donup diyor ki bu adamla evlenemem cunku ben ben...seni seviyorum cherry

ben de erkek arkadaşımla internetten tanıştım. sözlük üzerinden. ama bu tip eş bulma siteleri bana normal gelmiyor. yani ciddi düşünenler var demişsiniz ama %80i yine günübirlik kız tavlama peşindedir, rol yapıyodur eminim.

Yok yahu takılıyorum ezik diye, yoksa masallahı var ve bunun farkında değil. Ama dışarıdan tam bir socially awkward. Ben onu tanıdığımda karakter olarak içedönük ve tam bir nerddi. Bizde internetten tanıştık, ilk mesajı ben attım, numarasını ben istedim, ona açılan da bendim. Şimdi 4 sene oldu, beyefendiyi istemeye ben gidicem, gelsin tuzlu kayfem

Ofise gelen cocuk da iltifat ettiğini sanıp tüy dikmiş garibim. Özgüven 101 dersini alttan alması lazım

Son düzenleme:
Şu forumda çakallık peşinde olmayan tek üye var mı acaba

Biri foto der öbürü yoksam sana mı aşık der
belki aşk degildir hoslantidir
Yok yok tamam ciddi bi yorum yapicam.
Bence normal bi site degilmis o erkeklerin beklentisi farkliymis ki düzgün usturuplu bi kiz cikinca yok demisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…