Yardım

Cherrycim sen tindervari değil diyorsun da kullanıcıların öyle bir beklentisi var bence, hanım hanımcık tip görünce beklentiyi karşılamıyor malum.
Biraz vahşi poz koysun işin rengi değişir gibime geliyor

Burda yazılanlara göre bana da öyle geliyor artık:eek:

Açıkçası çok da bilmiyorum siteyi bizim kız ciddi site olarak lanse edildiği için yönelmiş sanırsam

Burda yazılanlara göre bana da öyle geliyor artık:eek:

Açıkçası çok da bilmiyorum siteyi bizim kız ciddi site olarak lanse edildiği için yönelmiş sanırsam
Denesin ya, şöyle dudakları ördek yapsın dekolte falan versin pozları bakalım değişecek mi olay:KK45:
Köpekli kedili pozlar tutmuyor anlaşılan:olamaz:

İşin sırrı aramamakta bence. O arkadaşıma yaklaşan dürüst insanlarda oldu şans vermek istemedi. Değişik tiplere de adam ederim belki diye denemek istedi. Kimseyi adam etmemeli. Dediğiniz gibi mükemmeli ararken geçen ömür varken kel bile olsa sempatik ve dürüst adamlar kazanmalı artık.

Tam tersi adam edilcek tipleri basta eliyorum ki zaten aslinda adam etmek yanlis oluyor insan neyse odur kabul etmek lazim diye dusunuyorum.

Degerlerime uymak benim icin birinci kriter onun disinda kriterim dusuk aslinda aramadim ama insan tek basinaliktan mucadeleden yoruluyor bazen yoksa arayan biri olmadim Tesekkurler mesajiniz icin mutluluklar dilerim.

Benim bulduğum sevgili adayı taaa liseden beri arkadaşım çok iyi bir çocuk efendi, kültürlü, kendini geliştirmiş...onu beğenmediği için hak etti:olamaz:

Buna yazılan başka bir Türk doktora öğrencisi var ama çocuk ciddi derecede ezik. Sosyal yönden ezik duruyor.

Okuldan biri var yabancı ama o da çocuk gibi, sorumluluğun Ssi yok bildiğimiz çocuk yani erkek değil çocuk.

Biri ezik, diğeri çocuk al birini vur ötekine yani:olamaz:

Benim erkek arkadaşım da sosyal yönden ezik, ona açılan, teklif eden de bendim. Onu tanıdığımda çok sessizdi, ben onunla konuşmadıkça konuşmazdı, sosyal fobisi vardı, utangaçtı, ilişkiler konusunda tecrübesizdi. Ama tanıdığım en zeki erkekti. Hala daha öyle. Boylu poslu, yausuklu bir çocuk ama benim her zaman aradığım kriter zekaydı ve bir türlü bulamıyordum taa ki onunla tanışana kadar. Ayrıca farkettim ki çok esprili bir adammış sadece tanımadığı insanların yanında bu yönünü gösteremiyor, samimi olduğu insanların yanında bambaşka bir insan oluyor. Senin arkadaşın o ezik çocuğu bir deneyebilir, onu değiştirebilir daha sosyal biri haline getirebilir bence

Ben de acikcasi o tip bir sitede dolanan bir adami ciddiye almam.
Ama internette tanisalim mi seklinde sosyal medyadan mesaj atan yazan adami da ciddye almam, o ayri. Ikisi de bana ayni derecede itici geliyor.

Benim buldugum sevgili adayini da begenmedi haspa:olamaz:

Ne yapicaz peki yaratici fikirleri bekliyoruz
hayatım sana ortalama üstü gelir bana gelmez mesela.Ama kız çirkin değil; bunda hemfikiriz bide başka bir arkadaşı aynı şeyi denese o sitedean azından kurmacamı ne oldugu belli olurdu .

hayatım sana ortalama üstü gelir bana gelmez mesela.Ama kız çirkin değil; bunda hemfikiriz bide başka bir arkadaşı aynı şeyi denese o sitedean azından kurmacamı ne oldugu belli olurdu .

Elbette ama buldugum 2 adayin 2si de cok cok begendi, bizimki istemedi:olamaz: Genel olarak Almanya'daki kadinlarin cok da cazip olmadigi konusunda insanlar hemfikir diyeyim, yabanci kadinlarla evli erkek sayisi cok fazla:KK48:

Sitenin sahibi sirketi biliyorum, uluslararasi bir sirketler grubu Almanya ayagi bizim sirketle de is yapiyor. Duzgun bir sirket, profilleri falan da fake degil yani gercekten verilerini biz tuttugumuz icin biliyorum:KK16:

Bizim ofistekiler Tinder takiliyor onlardan birine sorayim bari foto koysun:olamaz:

Benim erkek arkadaşım da sosyal yönden ezik, ona açılan, teklif eden de bendim. Onu tanıdığımda çok sessizdi, ben onunla konuşmadıkça konuşmazdı, sosyal fobisi vardı, utangaçtı, ilişkiler konusunda tecrübesizdi. Ama tanıdığım en zeki erkekti. Hala daha öyle. Boylu poslu, yausuklu bir çocuk ama benim her zaman aradığım kriter zekaydı ve bir türlü bulamıyordum taa ki onunla tanışana kadar. Ayrıca farkettim ki çok esprili bir adammış sadece tanımadığı insanların yanında bu yönünü gösteremiyor, samimi olduğu insanların yanında bambaşka bir insan oluyor. Senin arkadaşın o ezik çocuğu bir deneyebilir, onu değiştirebilir daha sosyal biri haline getirebilir bence

Yok bu ezik bey, hem 30 yasinda yani oyle alip yontulacak durumda degil hem de baska ahim sahim bir ozelligi yok. Senin cocuk da ezik degil, genc ve cekingen. Zaten uzun boylu ve zekiymis ne ezikligi yahu Allahtan kork:KK51:

Bizim kizin ofisine gelmis yuzune baka baka demis ki eski ask yaralarimdan dolayi cok daha guzel bir kiza yazamiyorum. Bizim kiz da begenmedigi icin yuz vermemis orali olmamis:olamaz::63:

1. Beğenenleri var panpa hem de hiçbiri kötü tipler değiller. Önceki mesajıma da yazdım fiziği düzgün spor salonuna benden çok gider, ikimiz de giyime kuşama para harcayıp sonra ay sonunda extreden bunalıma gireriz:sampiyon: Ben ona 5-6lık değil 8lik bir değil iki tane herif buldum adamlar beğendi bizimki beğenmedi hasba:olamaz:
Kıza sorayım size foto atayım olmazsa
Almanyada öyle bizdeki gibi güzel, bakımlı, giyinen kuşanan kadın yok zaten. 1 tişört 1 pantalon takılıyor kadınlar giyime para vermiyor bir de suratsızlar nedense. Muhabbet konuşma falan yok sosyal olarak brokoli kıvamındalar. Türk 5lik kız bile burda manken sayılıyor. Makyaj yapan kadın yok misal, etrafımda sadece ben varım. Makyaj bilmiyorlar bir de mesela highlighter nedir ne işe yarar bilen kadın bulamazsınız. Kuaföre para harcama yok, giysiye yok, zevksiz giysi ayakkabılar, burunda ağızda acaip yerlerde piercingler, boy boy dövmeler... böyle yani. Şunların yanında ben bir Naomi Campbellım:olamaz:

2. Bu Affinitas grubunun alt şirketleri bizim şirkete müşteri öyle bot yapacak bir teknoloji falan yok inanın:olamaz: Sadece mesajlaşma sistemleri çok sağlam

3. Valla panpa kendi adıma konuşayım geçtiğimiz 6 ay mesela ben kendimi sadece işe verdim başımı kaşıyacak vaktim yoktu ama cık:halay::KK12: Uğraşmayınca çaba göstermeyince olmuyor yani durum kendiliğinden iyi gitmeyince el atmak gerekiyor yani. Doğal şekilde olmayınca mecburen yapay, zorlama yollara başvuruyorsun.:KK12:
öyle bi anlattın valla seni iyice merak ettim :P zaten merak ediyodum sdsadasd :D

ne kadar çirkin bir durum bak ben buyum begendinse gel şimdi beyinlerimize bakalım
boyum pozum kaşım gözüm bu sana uyarsa gel birde fikirlere bakalım
çok fena bence

ayy konunun girişini okuyunca kızın tercihleri mi baska size mi yöneldi fln diye bin türlü senaryo yazdım kafamda :KK47:
kendimden utandım resmen:olamaz:

ne kadar çirkin bir durum bak ben buyum begendinse gel şimdi beyinlerimize bakalım
boyum pozum kaşım gözüm bu sana uyarsa gel birde fikirlere bakalım
çok fena bence

Bence de
Yani insan ne profil fotosu ne de web sayfasi

Insan etiyle kemigiyle oldugu kadar aurasiyla, enerjisiyle, akliyla, insanligiyla, vicdaniyla kendisidir.

Tipe bakayim sen gel sen gelme seklinde flort zaten olmaz sacmalik, dogal yollarla yapilan flortte insan karsindadir cekim hissedersin ya da hissetmezsin. Misal bir onceki hoslanir gibi oldugum eleman fiziksel olarak hic de iyi degildi yani cok koca gobekliydi:KK30:Ama hediye verdi, guzel guzel konustu kendini sevdirmisti, aklimi celmisti bir sekilde.

Etrafimizda kimse olmayinca bizim kiz da tanismak icin boyle bir yola basvurdu sanirim. Ama bence de yapay bir yol yani, klavye karsisinda kim kimden etkilenebilir ki? O auro, o enerji alisverisi bambaska bir sey.

öyle bi anlattın valla seni iyice merak ettim :p zaten merak ediyodum sdsadasd :KK70:

Yok yahu yani sokakta gorsen bana bakmazsin koyu kahve sacliyim, sadece fizigim belki biraz daha iyi o kadar. Sadece burdaki dovmeli, piercingli, suratsiz bozbulanik tiplere oranla Naomi Campbellim o kadar:KK53:
Foto falan atmam ona yol yapiyorsan hic yapma:KK48::KK47:

Yok yahu yani sokakta gorsen bana bakmazsin koyu kahve sacliyim, sadece fizigim belki biraz daha iyi o kadar. Sadece burdaki dovmeli, piercingli, suratsiz bozbulanik tiplere oranla Naomi Campbellim o kadar:KK53:
karşılıklı atak ben de merak ediyorum seni:KK53::KK53::KK53:

ahaha atma yahu kaç yıldır buradayım merak ediyordum bi kere foto istedim mi aşkolsun :P

Bence de
Yani insan ne profil fotosu ne de web sayfasi

Insan etiyle kemigiyle oldugu kadar aurasiyla, enerjisiyle, akliyla, insanligiyla, vicdaniyla kendisidir.

Tipe bakayim sen gel sen gelme seklinde flort zaten olmaz sacmalik, dogal yollarla yapilan flortte insan karsindadir cekim hissedersin ya da hissetmezsin. Misal bir onceki hoslanir gibi oldugum eleman fiziksel olarak hic de iyi degildi yani cok koca gobekliydi:KK30:Ama hediye verdi, guzel guzel konustu kendini sevdirmisti, aklimi celmisti bir sekilde.

Etrafimizda kimse olmayinca bizim kiz da tanismak icin boyle bir yola basvurdu sanirim. Ama bence de yapay bir yol yani, klavye karsisinda kim kimden etkilenebilir ki? O auro, o enerji alisverisi bambaska bir sey.

evet canım çok sağlıksız
hem sonra çevresinde bir tane kendine göre hatun yoksa adamın ondan da şüphe duyarım
iyi bir halt olsan zaten bu kadar sanalda gezmezsin

evet canım çok sağlıksız
hem sonra çevresinde bir tane kendine göre hatun yoksa adamın ondan da şüphe duyarım
iyi bir halt olsan zaten bu kadar sanalda gezmezsin

Valla panpacim Avrupa demografik olarak cokuste. Misal Aachen diye kucuk bir sehire seminer icin gitmistim, kucuk bir sehir ve muhendislik cogunlukta bir universitesi var. Gerisi yasli. Avrupa sehirlerinde yaslilarin sayisi genclerin sayisindan fazla genel olarak. Neyse, soyle diyeyim bu sehirde kadin nerdeyse hic yok. Gercekten yok yani. Olanlar da zaten esleriyle gelmisler evli barkli kadinlar.

1 muhendislik fakultesi
2 muhendislik sirketi
Yasli vatandaslar

derken sehirde gercekten kadin nufus yok:olamaz::olamaz:

Bence cok da sert yargilamamak gerek. Bu kiz da, ben de oyle anormal insanlar falan degiliz, duzgun islerimiz var, duzgun ailelerden geliyoruz ama etrafimizda kafamiza, begenimize uygun kimse yok; yok yani. Ciddi iliski de herkesle olmuyor, karsi tarafin akla yatmasi gerekiyor.

Valla panpacim Avrupa demografik olarak cokuste. Misal Aachen diye kucuk bir sehire seminer icin gitmistim, kucuk bir sehir ve muhendislik cogunlukta bir universitesi var. Gerisi yasli. Avrupa sehirlerinde yaslilarin sayisi genclerin sayisindan fazla genel olarak. Neyse, soyle diyeyim bu sehirde kadin nerdeyse hic yok. Gercekten yok yani. Olanlar da zaten esleriyle gelmisler evli barkli kadinlar.

1 muhendislik fakultesi
2 muhendislik sirketi
Yasli vatandaslar

derken sehirde gercekten kadin nufus yok:olamaz::olamaz:

Bence cok da sert yargilamamak gerek. Bu kiz da, ben de oyle anormal insanlar falan degiliz, duzgun islerimiz var, duzgun ailelerden geliyoruz ama etrafimizda kafamiza, begenimize uygun kimse yok; yok yani. Ciddi iliski de herkesle olmuyor, karsi tarafin akla yatmasi gerekiyor.

bu anlattıkların türkiye de olmuyor yani
hadi bu bir nebze fark yaratır
ama dediğim gibi ben gerçekçi olmayan hiçbirşeye makul yaklaşamam
sanalda herkesten herşeyi gizleyebilirsin
böyle bir hikmeti var

bu anlattıkların türkiye de olmuyor yani
hadi bu bir nebze fark yaratır
ama dediğim gibi ben gerçekçi olmayan hiçbirşeye makul yaklaşamam
sanalda herkesten herşeyi gizleyebilirsin
böyle bir hikmeti var

Tabi ki yani adam evli cikabilir, sapik cikabilir, manyak cikabilir. Sanaldan bulustugu kisi tecavuze etti seklinde gazete haberleri var yani. O yuzden bulusmaya falan giderse ben de gidicem mutlaka. Soylediklerinize genel olarak katiliyorum. lakin bu isler sanki biraz zorlasti mi ne? Artik insanlar mi kimseyi begenmiyor, birileriyle tanismak mi zorlasti...evlenenler nasil yapiyor hayret ediyorum benim acimdan buyuk basari cunku. (ciddiyim) Evlenmek isteyen, sorumluluk kabul eden erkek artik yok ki herkes ne evlencem abi yeaaa kafasinda.

Tabi ki yani adam evli cikabilir, sapik cikabilir, manyak cikabilir. Sanaldan bulustugu kisi tecavuze etti seklinde gazete haberleri var yani. O yuzden bulusmaya falan giderse ben de gidicem mutlaka.

ikinizde gitmeyin bence :)
neden diyorum
ünv de bir arkadaşım vardı annesi çok severdi beni bir çocukla buluşacak bu ailenin bilgisi var yemek yedik bir cafe de buluşucaz çünkü annesi benim de gitmemi rica etti

bir hafta kadar sonra cocuk bana faceden yazdı sen çok tatlı ve özeldin diye:skandal:
hemen söyledim ve cocuk da birdaha aramamış zaten arkadasımı

Back
X