1. Beğenenleri var panpa hem de hiçbiri kötü tipler değiller. Önceki mesajıma da yazdım fiziği düzgün spor salonuna benden çok gider, ikimiz de giyime kuşama para harcayıp sonra ay sonunda extreden bunalıma gireriz

Ben ona 5-6lık değil 8lik bir değil iki tane herif buldum adamlar beğendi bizimki beğenmedi hasba

Kıza sorayım size foto atayım olmazsa
Almanyada öyle bizdeki gibi güzel, bakımlı, giyinen kuşanan kadın yok zaten. 1 tişört 1 pantalon takılıyor kadınlar giyime para vermiyor bir de suratsızlar nedense. Muhabbet konuşma falan yok sosyal olarak brokoli kıvamındalar. Türk 5lik kız bile burda manken sayılıyor. Makyaj yapan kadın yok misal, etrafımda sadece ben varım. Makyaj bilmiyorlar bir de mesela highlighter nedir ne işe yarar bilen kadın bulamazsınız. Kuaföre para harcama yok, giysiye yok, zevksiz giysi ayakkabılar, burunda ağızda acaip yerlerde piercingler, boy boy dövmeler... böyle yani. Şunların yanında ben bir Naomi Campbellım
2. Bu Affinitas grubunun alt şirketleri bizim şirkete müşteri öyle bot yapacak bir teknoloji falan yok inanın

Sadece mesajlaşma sistemleri çok sağlam
3. Valla panpa kendi adıma konuşayım geçtiğimiz 6 ay mesela ben kendimi sadece işe verdim başımı kaşıyacak vaktim yoktu ama cık

Uğraşmayınca çaba göstermeyince olmuyor yani durum kendiliğinden iyi gitmeyince el atmak gerekiyor yani. Doğal şekilde olmayınca mecburen yapay, zorlama yollara başvuruyorsun.