Yardım

Bir erkekte bir kadin gibi netten arayişa giriyorsa çevresi dar olabilir.Çevresi geniş olupta aradiğini bulamayan biri de netten arayişa girer ama çevre yoğun olunca da aşiri sıkıntı olabiliyor
Bazen adamlarda fetiş vs arayişi oldugundan da ona odakli olabiliyorlar
Şuna katilmiyorum sadece nette tanişilan erkek seks odakli tamam yüz yüze tanistigin degil ??? Oda kendini gizleme potansiyeline sahip ztn bi sure sonra oda patlayacaktir cok uzun surmez

Cherry neden net sitesi yerine daha sosyal ortamlar secmiyor en azindan yuz yuze tanisinca begenmediginde gorusmeye varmaz durum... ? Cok sıkıcı bir bekleyis bu hani şöyle bisiy oluyor biri beni keşfetsin ama oldugum yerden olsun çok çabalayamam..

Valla panpa son paragraf için kendi adıma konuşayım davetli olduğum bir yerde bir abimiz sağ olsun ilgi gösterdi yemeğe falan davet etti ama cık dedim. Bir tanesi de bizim şirkete ara sıra geliyor geldiğinde mal mal bakıyor ama o da ses etmeyince ben de oralı olmadım:)
Onun dışında da dişe dokunur bir şey olmadı :olamaz:Bizim şirket sahibi amcanın avukatından hoşlanıyor gibi gibiyim yani olsa hayır demem diyeyim:KK51: O da gördüğünde sohbet ediyor o kadar. Normalde de hoşlansam bile belli eden bir insan değilim buna da bir şey belli etmedim zaten ama bunun da bana ilgi duyduğunu düşünmüyorum açıkçası. Zaten çok az gördüm, son 6 ayda 2 kez gördüm çok seyahat eden bir işi var. Dediğim gibi olsa hayır demem:KK48: ama peşinden de koşmam. Genel olarak beğensem de belli eden bir insan değilim herif yanıma gelip konuşmadığı sürece ben konuşmam yani. Durum böyle olunca oraya buraya gitsem bile skor 0da kalıyor:olamaz:

Valla panpa son paragraf için kendi adıma konuşayım davetli olduğum bir yerde bir abimiz sağ olsun ilgi gösterdi yemeğe falan davet etti ama cık dedim. Bir tanesi de bizim şirkete ara sıra geliyor geldiğinde mal mal bakıyor ama o da ses etmeyince ben de oralı olmadım:)
Onun dışında da dişe dokunur bir şey olmadı :olamaz:Bizim şirket sahibi amcanın avukatından hoşlanıyor gibi gibiyim yani olsa hayır demem diyeyim:KK51: O da gördüğünde sohbet ediyor o kadar. Normalde de hoşlansam bile belli eden bir insan değilim buna da bir şey belli etmedim zaten ama bunun da bana ilgi duyduğunu düşünmüyorum açıkçası. Zaten çok az gördüm, son 6 ayda 2 kez gördüm çok seyahat eden bir işi var. Dediğim gibi olsa hayır demem:KK48: ama peşinden de koşmam. Genel olarak beğensem de belli eden bir insan değilim herif yanıma gelip konuşmadığı sürece ben konuşmam yani. Durum böyle olunca oraya buraya gitsem bile skor 0da kalıyor:olamaz:
Genel olan durumu söyliyim o zaman bir erkek birine ciddi anlamda dibi düştüyse peşinden koşuyor karşi tatafin onu reddetmesini filan umursamiyor gözü dönmuş gibi oluyor bazisi
Ama illaki ayni tarz olacak dye bir sey yok zamana yayarak tanismayi hareketlendiren ve daha fazla bir arada olarak iliskiye yelken acan insanlarda var sanki öyle bi durum olabilir ama birilerinin pesinden kosarak yapmana gerek yok irtibatta kal devamli o kisilerle yani kopma tamamen bi sekilde hayaylarinda ol ama sevgili olarak degil zaten ihtimaller devam.edecektir sen sececeksin sonunda .
Allahim.sozel.mantik.cozmekten bu hale geldim.beynimde kombinasyonlar olasiliklar..

Günümüz kadın erkek ilişkileri şu şekilde ilerliyor, kadın istiyorsa ilgisini belli ediyor ve erkek hiçbir uğraş vermeden kadını cepte bilerek ona yöneliyor.
Tabi bir de ciddi ilişki arayan insanın azlığı, herkesi gündelik ya da yüzeysel bir şeyler yaşamaya mecbur bırakıyor.
Dik duran, lafını sözünü esirgemeyen, ne istediğini bilen ve en önemlisi düzeyli beraberlik arayan kadınlara isterse dünya güzeli olsun, erkekler yanaşmıyor.
Eaaahhh evlenecek değilim ya neyin nazını niyazını çekip uğraşayım, kendi gelene bakarım deyip o tarz kişiliklere yöneliyor.
Bu saydığım güçlü kadın özellikleri inanın fotoğraftan da okunur, bunu görüp bu kız bize yaramaz deyip geçiyorlardır.

Genel olan durumu söyliyim o zaman bir erkek birine ciddi anlamda dibi düştüyse peşinden koşuyor karşi tatafin onu reddetmesini filan umursamiyor gözü dönmuş gibi oluyor bazisi
Ama illaki ayni tarz olacak dye bir sey yok zamana yayarak tanismayi hareketlendiren ve daha fazla bir arada olarak iliskiye yelken acan insanlarda var sanki öyle bi durum olabilir ama birilerinin pesinden kosarak yapmana gerek yok irtibatta kal devamli o kisilerle yani kopma tamamen bi sekilde hayaylarinda ol ama sevgili olarak degil zaten ihtimaller devam.edecektir sen sececeksin sonunda .
Allahim.sozel.mantik.cozmekten bu hale geldim.beynimde kombinasyonlar olasiliklar..

Pazar sabahı beynim yandı okurken:KK8:

Valla ben sanalda aşk olmaz vs.diyenlere katılmıyorum.
Güvenlik olayına çok dikkat edilerek gayet de sevgili es bulunuyor artık bu devirde.
Çok tanışan var sosyal medyadan vs.
Bence bu tarz siteler yerine instagram twitter üzerinden yürüsün derim.
Beğendiği adamlara mesaj atsin ne bileyim bi şekilde dikkatini çeksin işte bir şeyler yaparak cherrycim.

Belkide çok özgüvenli duruyordur yada çok güzeldir,adamlar da cekiniyordur "bu kız bana bakmaz oğlum"kafasına giriyorlardır. Yada daha günlük şeyler yaşamak isteyen tiplere denk gelmiştir,kız da normal görünüyorsa (hani şu şuh dudak büzüp poz veren tiplerden değilse) bu kız uymaz bana diyorlardır.
Her halükarda doğru bir yerde aramıyor demekki

Belkide çok özgüvenli duruyordur yada çok güzeldir,adamlar da cekiniyordur "bu kız bana bakmaz oğlum"kafasına giriyorlardır. Yada daha günlük şeyler yaşamak isteyen tiplere denk gelmiştir,kız da normal görünüyorsa (hani şu şuh dudak büzüp poz veren tiplerden değilse) bu kız uymaz bana diyorlardır.
Her halükarda doğru bir yerde aramıyor demekki

Bu fikir kafama yatti daha once de cok sayida boyle dusunen olmustu. Parasını geri alabiliyorsa alsın.

Son düzenleme:
Miss, bence arkadaşın sanal alem üzerinden tanımadığı kişilere fotoğrafını yaymaktansa gerçek hayatta görüp gözüne kestirdiği kimselere ilk adımı adan taraf olsa daha mantıklı. Bir kahve içme teklifi birini ne kadar korkutabilir ki?

Valla ben sanalda aşk olmaz vs.diyenlere katılmıyorum.
Güvenlik olayına çok dikkat edilerek gayet de sevgili es bulunuyor artık bu devirde.
Çok tanışan var sosyal medyadan vs.
Bence bu tarz siteler yerine instagram twitter üzerinden yürüsün derim.
Beğendiği adamlara mesaj atsin ne bileyim bi şekilde dikkatini çeksin işte bir şeyler yaparak cherrycim.

Yani panpalar burda Almanya'da ilk adımı atan taraf genelde kadın oluyor, çıkma teklif eden erkek çok çok az sayıda var. Şu yazdığınız burda hiç garip karşılanmıyor. Lakin sıkıntı şu ki ikimizin de etrafında o da yok yani gözümüze kestirdiğimiz kimse de yok, zannımca biraz da taze kan arayışında bizim kız böyle bir işe kalkışmış:olamaz: Bende aday adayı bile yok mesela şu da kafamı kurcalıyor dediğim kimse yok. O dediğinizi yapmak için önce hedef olması gerekiyor:KK51:

Haydi bizim kız yaptı diyelim eee peki ben ne olucam ben hayatta yapamam. :KK51:Yapmam yani benim stilim değil fiyakamı bozamam arkidişler :KK12: Haydi normalde tanıdığın birini kahveye davet etmek bir noktaya kadar olabilir ama o Twitterdan sosyal medyadan falan bir erkeğe bir şeyler yazmayı kesinlikle yapamam bana çok utanmazca geliyor:ruh:

O sitelerin asıl amacı sevgili/eş bulmak için değil ki :KK53:Yani erkekler farklı amacları için kayıt oluyor. Arkadaşınızın fotoğrafları fazla "açık" olmadığı için yani kendi istedikleri tarzda olmadigı için istemiyorlardır. Arkadaşiniz bence o sitedeki üyleği sonlandirıp gerek hayatta dah gerçekçi insanlar bulmaya baksın.

Bu fikir kafama yatti daha once de cok sayida boyle dusunen olmustu.
Arayış farkli olunca tabi gayet normal bence böyle olması.
Belki evli bile olabilir orada takılan adamlar.
Kızı görünce düzgün birine benziyor,ben şimdi bunu tavlayacağım da ,birşeyler yaşayacağız da,ohoo kimbilir ne kadar sürer diyor dahi olabilirler.
Bak orada bikinili şuh bir foto olsa emin ol daha ileri düzeyde teklifler alır ama düzgün biri denk gelmediği sürece ilk izlenim ve beklenti anlamında oradan aradığını bulması çok zor. Samanlıkta iğne aramak tabiri caizse.

Yani panpalar burda Almanya'da ilk adımı atan taraf genelde kadın oluyor, çıkma teklif eden erkek çok çok az sayıda var. Şu yazdığınız burda hiç garip karşılanmıyor. Lakin sıkıntı şu ki ikimizin de etrafında o da yok yani gözümüze kestirdiğimiz kimse de yok, zannımca biraz da taze kan arayışında bizim kız böyle bir işe kalkışmış:olamaz: Bende aday adayı bile yok mesela şu da kafamı kurcalıyor dediğim kimse yok. O dediğinizi yapmak için önce hedef olması gerekiyor:KK51:

Haydi bizim kız yaptı diyelim eee peki ben ne olucam ben hayatta yapamam. :KK51:Yapmam yani benim stilim değil fiyakamı bozamam arkidişler :KK12: Haydi normalde tanıdığın birini kahveye davet etmek bir noktaya kadar olabilir ama o Twitterdan sosyal medyadan falan bir erkeğe bir şeyler yazmayı kesinlikle yapamam bana çok utanmazca geliyor:ruh:
Eee ne olacak böyle? Sen adım atmıyorsun,adamların zaten umru değil gelmiyorlar.
Hoşlandığın biri olursa adım at ne olacak? Ne kaybedersin ki?
Utanmazca bir durum yok bunda.
Tabiki gel takilalım demezsin de bir yerden sohbet açarsın,kafan uymuyor sallarsın baktın,yada tam tersi baktın muhabbet açtı seni yürürsün.

Yok Miss, benim dediğim o şekilde değil zaten. Etrafında tanıyıp ilgi duyduğu/duyduğun birine gidip kahve içme teklifi.

Eee ne olacak böyle? Sen adım atmıyorsun,adamların zaten umru değil gelmiyorlar.
Utanmazca bir durum yok bunda.
Tabiki gel takilalım demezsin de bir yerden sohbet açarsın,kafan uymuyor sallarsın baktın,yada tam tersi baktın muhabbet açtı seni yürürsün.

1. Orası da doğru ama dedim ya fiyakamı bozamam:cool:
2. Bana ilgi duyan biriyle olmak istiyorum. Bundan sonra birlikte olucam kişinin beni çok sevmesi, bana ayılıp bayılması benim için önemli çünkü daha önce beni hiç sevmemiş birine takıldım sonucu felaket oldu. O yüzden bana ilgisini göstermeyen bir erkek asla ilgimi çekmiyor.

3. Hoşlandığım biri yok mesele de o zaten yani aday adayı bile yok vahada yaşıyor gibiyim:olamaz: Yani hoşlandığı biri olunca tabi ki insan bir noktaya kadar çabalıyor bir şeyler yapıyor ama arkadaşımda da bende de o da yok mesele de o zaten yoksa kim gider hırlı mı hırsız mı belli olmayan insanların olduğu bir yere fotoğrafını koyar üstüne de para verir... Üstüne insan tanımadığı görmediği biriyle yazışarak kanlı canlı biriyle yaptığı flörtün tadını asla alamaz. Benden 1 yaş büyük artık evlenmek yuva sahibi olmak istiyor sanırım bana söylemese de çok dert ediniyor. Ben de dert ediniyorum ama o noktaya daha gelmedim:KK19:

Son düzenleme:
Siteye profil resmiyle kaydolsun. Böylece beğenmeyen erkek zaten yazmaz, çürük yumurtalar baştan elenmiş olur :eğlence:

Back
X