yardım

caldion78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
1.035
10
158
İstanbul
2009 kasım annesiyim ben bebeğim daha 6 aylık dün hamilelik testi yaptım ve hamileyim 1 ocak ra doğacak aldırtmayı düşünemem nasıl kıyarım .....çok üzülüyorum ne yapacagımı sasırdım benimle aynı durumu yaşayan oldu mu hiç zorlukları neler

Öncelikle geçmiş olsun canım :)) benim ablam ikizlerini doğurduktan 7 ay sonra üçüncüye hamile kaldı ve ALDIRMADI !!! Çooook zorluklar çekti annem,şimdi hep hasta, çünkü ablam öğretmendi ve üçünede annem baktı doğduklarından beri. Üç bebek gerçekten çok zor, tüm hayatın altüst oluyo. Ama seninki iki bebek ( tabi bu ikiz olmazsa :) olmuş olacak. Senin içinde zor olur mutlaka. ıkiz gibi bişey olacak düşünsene. Biri daha büyümeden diğeri gelecek. Hem şimdiki bebeğini sütten kesmek zorunda kalıcan. Hem hiç dinlenmeden aynı yolculuğa tekrar çıkıcan. ıyi düşün taşın canım...

canım Allah sana yardım eder..sakın o minik cana kıyma..hem bak o doğduğunda bebeğin 1,5 yaşında falan olcak ..tabiki zor olcak ama ne güzel bi anda büyütceksin ikisinide..hm zorluğunu en fazla 1 sene çekersin..sonra büyür giderler..

hayırlı olsun. zorluk çekersin ama sonucunu düşün. bence değer :) sağlık ve hayırla dünyaya gelir inşallah.

canım buna benzer bir durumu teyzemin kızı yaşadı bebeği 2 aylıkken oda hamileydi yani iki çocuğunun arasınsa 11 ay var bir yaş bile yok düşünsene valla ikiz gibi büyüttü ilk başlarda uğraşamam falan dedi ama şimdi iyikide olmuş diyor.allah yardımcın olur ne güzel işte bebişine arkada geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…