Azrasılam nickli üyenin başarı öyküsünü okudum ve sırf onun için üye oldum diyebilirim.21 yaşında 150 kilo civarı bir genç kızım.
Okul biteli 2sene oldu ve hiç dışarı çıkamıyorum kilolarım yüzünden millet beni aşağılar gibi bakıyor.Boyum 1.82 kilomu belli etmiyorum ama ben çok rahatsızım.
Koray tekinle tanıştım konuştuk sadece ameliyatın kaçak ihtimali var ve başka riski olmadığını anlattı.%1 ihtimalmiş kaçak oranı.
Demem o ki bana fikir verir misiniz?Baypass ameliyatını olup şimdi mutlu olanlar ama önceden sosyal hayatı olmayanlar beni çok iyi anlar.
Yaşın küçük ne ameliyatı demeyin 10 yaşımdan beri kilolarımla mücadele ediyorum hiçbir yöntem işe yaramadı.
Azrasılam nickli üyenin başarı öyküsünü okudum ve sırf onun için üye oldum diyebilirim.21 yaşında 150 kilo civarı bir genç kızım.
Okul biteli 2sene oldu ve hiç dışarı çıkamıyorum kilolarım yüzünden millet beni aşağılar gibi bakıyor.Boyum 1.82 kilomu belli etmiyorum ama ben çok rahatsızım.
Koray tekinle tanıştım konuştuk sadece ameliyatın kaçak ihtimali var ve başka riski olmadığını anlattı.%1 ihtimalmiş kaçak oranı.
Demem o ki bana fikir verir misiniz?Baypass ameliyatını olup şimdi mutlu olanlar ama önceden sosyal hayatı olmayanlar beni çok iyi anlar.
Yaşın küçük ne ameliyatı demeyin 10 yaşımdan beri kilolarımla mücadele ediyorum hiçbir yöntem işe yaramadı.
google dan araştırsana kız:) yapanları bul fikir al. mesela "sensin obez" yaz başak şekerparenin öyküsünü göreceksin. danışabilirsin. umarım ameliyatın başarılı geçer ve mutlu olursun..
öncelikle geçmiş olsun diyorum, çünkü obezite bir hastalık. siz çok yediniz, aşırı yağ tüketiyorsunuz diye olan bir durum değil. ben de google en büyük yardımcınız olacaktır diye düşünüyorum. link linki açar, birilerinin yazdıklarını okurken başka fikirler aklınıza yatar vs. kolay gelsin diyorum.
1.82 boyun ne müthiş. Eminim kara verip kilo verdiğinde manken gibi olacaksın. O kadar gencsin ki bunun güzelliklerini yaşamalısın. Kilo vermekte en önemli etken hareketli olmak. Ekmek ve pilava hayır bir de.. Kendine dikkat et tatlım.