yardım :(

bence bu kişi seninle eğlenmiş.sende de gerçi tutarsızlık var.bi diyosun yıllardır görüşmediğimiz için çekingenlik vardı diyorsun sonra diyorsun tensel yakınlık oldu.bu nasıl çekinme anlamadım.eski sevgiliniz sana belkide birlikte olduğunuz için güvenmedi.ilk görüşmede birlikte olunca soğudu.o yüzden görüşmek istemiyor.bence eski sevgilinizden uzaklaşın.belki sizinle sadece birlikte olmak için görüşüyor.

tipik bir erkek vakası.. benimde başımdan buna benzer bişey geçti ne yazıkki sonuç değişmedi. Tensel yakışlanma oldumu heriflerin ilgisi kaçıveriyor. Olmadımıda kaçıveriyor. Yolunuza bakın derim. Bu ve bunun gibi erkek bin tane var emin olun. Anladığım kadarıylada uzak şehir ilişkisi.. Zaten uzaklıkta varsa emin olun onun elinin altında gerçek bir sevgilisi mutlakada vardır.
Kendinizi üzmeyin.
Bunların hepsinin köküne kibrit çakmak lazım

ne deseniz haklısınız belkide kızlar ama an geliyor gönül ferman dinlemiyor,bir boşluk mudur,avuntu mudur şaşıyor insan,çok şey bekliyor bazen,hele öncesinde birde başarısız bir evlilik olmuşsa...çekimserlik konusunu ben demedim,tensel yakınlaşma olupta sonrasında ben evime dönünce karşı taraf dedi bana soğuk davrandığını söyleiğimde,unutmayın ki o an ateşle barut yan yana herşey oluyor ama sonrasında bazen yinede insanlar yüz yüze bakmaya utanabiliyor,çokta kızamıyorum,belkide çok kötü biri değildir diyorum,çünkü kendimi çok kötü bir kadın gibi hissettim deyince o da huzursuz oldu vicdanen,burada istesem bulamaz mıyım diyor,o niyetim olsa?zaman bizim ilacımız,benim huyum bu sonradan açılıyorum duygusal bağlamda netleşmem gerek diyor,Allah hepimize kolaylıklar versin,bayan olmak bazen çok çok zor.

ilk kez buluşuyorsun ve adamın ayağına sen gidiyorsun.
çekingenlik vardı diyorsun 'tensel yakınlık' oldu daha ilk günden diyorsun.
bence adamı bilemem de anlattıklarına göre sen ilk dakkadan itibaren hevesli görünmüşsün demek
adam da birlikte olma girişiminde bulunmaktan çekinmemiş. ki haksız da sayılmaz sonuca bakılırsa..
adamı seneler sonra görüyorsun, bi ölç tart bakalım
hala aynı adam mı yoksa köprünün altından çok sular akmış mı??
işi burçlara bağlayarak halletmen zor görünüyor.
belki de adam ilk görüşmede olanlardan sonra gönlü varsa da şüpheye düştü, 'yıllar bu kadını değiştirmiş' diye..

'tensel yakınlık' da nereden geldi aklına bilemiyorum, 'birlikte olduk' falan diye duyarız genelde..

Son düzenleme:

zaten orda bulmus arkadasim, resmen cinsellik yasamaya ayagina gitmissin. 10 gunde! yahu bu kadar kolay olmamali. esimle sevgiliyken yurtdisindan gelmisti 6 ay sonra yanagimi bile opturmedim ya. 3. gunun sonunda giderken korka korka elime bir buse kondurmustu. ikimizin de ici kor gibi yanmisti. seninle ciddi dusunmemesi icin kotu biri olmasina gerek yok ki, belki elektrik alamadi. ayrica cinselligi ikiniz de isteyetek yasamissiniz simdi neden bunu bir baslangicin bedeli olarak goruyorsun anlamadim.

sana iliskilerinde biraz agir olmayi tavsiyr ederim. ya da beni kullanip atiyolar diye aglamamalisin.

Son düzenleme:
bir iliskiye asla TENSEL iliskiyle baslanmamali bence sonu genelde husran oluyor erkek karsisindakini basit goruyor.
dusunuyorki eee bu benle boyle kolay yakinlastigina gore baskasihlada yakinlasabilir diye dusunuyor.
ve boyle dusundukleri biriylede evlenmiyorlar.
suan sizi oyaliyor bence keske kendinize hakim olsaydiniz

arkadasım biraz yumusatmis ama olmamis

adamla yıllar sonra görüşüp birlikte olmuşsun.

aynen bence kullanılıp atılmışsın.

yaptığın şeyin internetten biriyle tanışıp birlikte olmaktan farkı yok bence.

sonuçta en son yıllar önce gördüğün huyunu suyunu bile hatırlamadığın biriyle ne alaka bu durum

adam da seni ciddiye almaz tabi

erkeklerin gözünde böyle şeyler önemlidir

biraz ucuz kaçmış bence yaptığın

net konusucam senı kırmak ıstemem ama senın tabırınlıle dulluk kavramından faydalanmak istemıs.... keske tensel bı yakınlasma olmasaydı... ılk görüşmede neyın nesıkı bu kadar yakınlasma ...

Tipik erkek mantığı şöyledir: 10 günde benimle tensel yakınlaştıysa boşanmadan bu yana geçen x yılda x.360/10 ohooo demiştir. Siz öyle olmadığını söyleyebilirsiniz o da inanıyor gibi yapar ama içinden bunu hesaplar. Öyle olduğunuzu ima etmiyorum elbette.

Sizinle -baştan niyeti farklı olsa bile- cinsellik için görüşüyor.

Not: Bende akrebim ve yengeçlerden arkama bile bakmadan kaçarım. Bana denk gelenler aşırı pasif karakterde insanlardı.

Canım keşke sen ayağına kadar gitmeseydin..
Erkekler maalesef ama gerçek her zaman zor kızlardan hoşlanır..
Seni gerçekten istiyor ve değer veriyor olsaydı o zaten en kısa zamanda gelirdi...
Dolayısı ile şimdi böyle davranması beni şaşırtmadı açıkçası..
Sen de kendini çek vebu ilişkiden çok da bir şey umma lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…