yardım

nayinomm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
53
31
Merhaba

Esimle sacma sebepler tartiriz sık sık

Cok gurultulu oldugumuz zamanlarda

Artik cok sinirlendigimde bosancam falan yuzune

Oda tamam der

Bi kac defa yasadik bunu

Hatta avukatin kapisindan dönmuslugumuz bile var

Neyse bugun atistik yine

Pazar gunumu mahvetti cunku aksam ustude dedim kendine ceki duzen ver yoksa bu isun sonu iyi degil gibisinden bi konusma yaptim

Buda aynisini bana soyledi bozuldum ama caktirmadim

Tamam dedim bosanalim

Yarin sabah gidip anlasmali bosanicaz dedi tamam dedim senlemi ugrasicam karsilikli soylendik

Aglamicaksin yarin bu is bitecek dedi

Bende bi damla yas akitmam dedim

Yemek pisirmisti bu arada ben diger odadaydim firinu kapatip yatti

Acaba ciddimi bu bilemedim napsam ciddi bi mesele de degildi ama

Simdi yanina gitsem gururum el vermiyo kesin biticek dedi

Ayyy napicam simdi ben

Boşanma olayı çok ciddi birşey ağıza sakız olması hoş değil, bir olmaz, iki olmaz, böyle söylemeye devam ederseniz birgün gerçekten olacak, kendinize çekiyorsunuz yani.

E önemli bir olay da geçmemiş aranızda seviyorsunuz da anladığım kadarıyla uzatmayın bence, girin yatın yanına, eğer ki sabah olduğunda bu tatsızlığı uzatırsa, o zaman başka tabi, o zaman altında başka sebepler ararım, belkide boşanmak için yer arıyor derim. Öyle bir şey olursa geri adım atmayın tabi..

Her kavgada boşanma lafı edilir mi ya? Çocuk oyuncağı mı bu? Benim de bir arkadaşım var böyle, sinir oluyorum vallahi. Her tartışmada kocasına giderim diyor. Bir gün adam git diyecek ve o da sizin gibi çark edecek biliyorum.

Canım kızma ama iki yaramaz çocuk gibi olmuşsunuz. Küstüm oynamıyorum der gibi :KK45: bence ciddi degil. Ama sürekli boşanmayı dile getirmekte aranızdaki sevgiyi saygıyı bitirmesinden korkarım. Oturup adam akıllı konuşun pişman olmadan..

Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkurler

Bir daha asla agzima almicam bu lafi

Aksam watsaptam satasti durdu bana:-) baristik sukur

keske bu kadar kolay soylenmese o sozler, batismaniza sevindim. ama lafinizin da degeri kalmamis yazik

Bak bu sana ornek olsun diye yaziyorum
Esimle severek evlendik yaslarimizda kucuktu ben varya onun beni cok sevdigini bildigim icin cok kaprisliydim her seyi sorun eder onun sabrini zorlardim ne olsa ayril begenmiyosan git istemiyosan der kestirir atardim derken cok yuz goz olduk evliligimizin 2. Senesinde bi aksam arkadasinin asker gecesine gitti gitme dedim yada gecikme hem gitti hem gec geldi sabaha kadar kavga ettim ve sabah bosancam sart olsun dedim oda zittima konustu tahrik etti derken bir haftada o sinirle anlasmali bosandik bok yoluna salakca bisey yaptim tabi sonra bosandigimizin ertesi gunu pisman olduk 3 hafta icinde tekrar nikah yaptim saka gibi ama dogru suan 7 yillik evliyiz 2.kez evlenmek yaradi bize :) o olaydan sonra hic uzmedik birbirimizi ufak defek tartissakta yuzgoz olmuyoruz colugumla cocugumla huzurluca yasiyoruz bu yaptigimiz salakca bi an olarak kaldi iste bosyere sevdiklerimizi o zamanlar uzdugumuzle kaldik

oturup konuşun..tartışma her evlilikte olur..ama her tartışmada boşanma lafı olmaz..

Boşanma lafı öyle sürekli ağıza alınmalaı.. Hatta hiç alınmamalı bence. Blöf gibi aranızda bunu oyuncak etmiş görünüyorsunuz, ki bu çok yanlış. Bence bu durum çözülse bile sizin öncelikle bu konuda biraz olgunlaşmanız gerekiyor..

X