yardim....

Simgeacar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
25
9
29
Arkadaslar merhaba ben 1 bucuk ay bir yerde calismistim daha sonra rahatsizligimdan dolayi ayrilmak zorunda kaldim... Ayrildigim zaman calistigim yerse 2 3 kisi hatta sef bile bana mesajlarda yavsamaya baslamisti bende tersleyip konusmadim. ama birbirlerinden haberleri yok. Dunde oranin muduru aradi ve benk tekrar isime cagirdi duzeldigimi duyunca bende tamam dedim. Simdi aklimda bi soru var tedirginlik var ben oraua gidince hepsinin yuzune nasil bakicam yani napmam geeekiyor... Bayramdan sonra baslicam ise tekrar...

sen bir şey yapmamışsın ki ne yapacağını yüzlerine nasıl bakacağını sen değil onlar düşünsün

Arkadaslar merhaba ben 1 bucuk ay bir yerde calismistim daha sonra rahatsizligimdan dolayi ayrilmak zorunda kaldim... Ayrildigim zaman calistigim yerse 2 3 kisi hatta sef bile bana mesajlarda yavsamaya baslamisti bende tersleyip konusmadim. ama birbirlerinden haberleri yok. Dunde oranin muduru aradi ve benk tekrar isime cagirdi duzeldigimi duyunca bende tamam dedim. Simdi aklimda bi soru var tedirginlik var ben oraua gidince hepsinin yuzune nasil bakicam yani napmam geeekiyor... Bayramdan sonra baslicam ise tekrar...
asıl onlar senin yüzüne nasıl bakacak asılan sen değilsin ya onlarmış

Ayol onlar senden utansın,yüzüne bakamasın asıl..Sen birşey yapmamışsın ki.

Hiç birşey yapMana gerek yok. Ben olsam işime devam edelim ama hepsine karşı mesafeli olurdum. Yüzlerine Gülmez tepkimi belli ettirirdim

HerYerKaranlik 41781108 .!.:
"yavsamaya basladi" ne demek ki :KK45::oops:
Yani sürekli yok cok guzelsin diyo biri biri evet desen nolur diyo diğeri izinli gümümde görüselimmi diyodu diğeri saçma sapan şeyler söylüyodu.... Ve bunlar benim eski sevgilimide taniyolar yani ben calisirken erkrk arkadasim geliyordu.. Ayrildiğimi duyduklari zamandan beri boyle olmaya başladilar hic birininde birbirlerinden haberi yok.. Cok garip yaa kafam karmakarisik

Mesafeli davranacak ve işinizi yapacaksınız. Birkaç densiz yüzünden işinizden olmayın. Geri dönmeyi düşündüğünüze göre şartları uygun ve düzgün bir firma sanırım ki.

Evet guzel hem de bolumum uzerine ve onlar beni cağirdi yani mudur cağirdi bende ikiletmedim tamam dedim.. Zaten hastaligimdan dolayi cikmistim.. Sadece biraz cok dusunuyorum ne olacak diye o kadar...

pardon amaaaa nasıl terslemedın,anlamadım terslemedın,mesajmı attılar,nedne engellemıyorsun,evli ise direk sizi eşnize sölerimde,arıyolarsa asla açma,çok guzelsın falan dıye yazıyoprsa benımle belli çizgide konuş dıkkat et,falan de,bunlardan her yerde var,ama sen mesafeyı ayarlamazsan işin çok

cevap vermediysen mesajlara sorun yok.

Evli değiller.. Cevap verdjm mesajlarina ama hep sinirli cizgide 2 3 haftadir konusmuyoruz zaten ama iste bayramdan sonra ise baslicam tekrar onlarla ayni ortamda.. Surekli konusma icerisinde olmak zorundayim cunku iclerinden biri sefim

Sıradan bir iş olsa bırak gitme dicem ama işini seviyormuşsun.zor bir karar.git bak bakalım tavırlara , ölç tart.yine yavşarlarsa bi önlem alırsın.yavşamaları sorun değil illaki mesafeli durup bi şekilde hadlerini bildirirsin.benim aklıma ilk gelen kaç tane erkek sana asılıyo birbirinden habersiz.yani ne bileyim bişey olur bu konu anlaşılır ,içlerinden biride manyaksa allah korusun sana iftira atar falan.herkese kuyruk sallıyor falan bilmem ne.o geldi aklıma

X